18 fantastiska WordPress-teman för gym och gym för 2015

Det kommer säkert att finnas många människor som fattar beslut om att träffa gymmet regelbundet under denna tid på året. Det skulle vara en bra tid att ta ditt gym till nästa nivå genom att marknadsföra ditt gym / fitnesscenter via internetkraften, så här är några teman för WordPress gymwebbplatser.


Symetrio

7

Symetrio designades och utvecklades för att bäst tjäna onlineplattformen för alla fitnessindustriföretag av idrottsentusiaster som arbetar längs sidofitnessproffs.

Detta tema fungerar för ett gym, fitnessklubbar, hälsocentraler, personliga tränare och andra webbplatser för idrottsaktiviteter. Funktionerna i detta tema inkluderar klasser, schema / schema, evenemang, öppettider, parallaxbakgrund, 3 olika blogglayouter och en praktisk uppsättning korta koder och widgets.

Fler detaljer & Nedladdningar | Pris: 58 $

I form

8

I Shape-tema har ett par verktyg speciellt gjorda för fitnessindustrin, till exempel en träningsmodul som låter dig skapa ett program med detaljer inklusive träningsdagar, intensitet, muskler som arbetat, träningsnivå osv..

InShape integrerar också träningspass med en kalender som gör det enkelt att följa. Använd det här översättningsklara temat tillsammans med HTML5-reglaget, klibbig navigationsmeny, Mega Menu, avancerade SEO-alternativ och effektiva kontaktformer.

Fler detaljer & Nedladdningar | Pris: 48 $

Gym Guide

4

Gym Guide är som namnet på temat kan antyda ett tema för gym och gym, det kan användas som ett verktyg för att utbilda och hålla reda på gymanvändare. Gymanvändaren kan hantera antalet klasser och övervaka gymfaciliteter. Detta temapaket inkluderar gallerihantering, skjutreglage & verktyg för hantering av sidofält och en sidbyggare.

Fler detaljer & Nedladdningar | Pris: 58 $

FitnessGYM

2

Ren, näthinneklar, lyhörd WordPress-tema för gym och gym. Detta temapaket inkluderar livstidsstöd, översättningsberedskap, inbyggd tidtabell, skiktreglage och en front-end dra & släpp sida byggare.

Detta tema ger 6 inläggsformat, 3 portföljsidestilar, 4 layoutstilar, 40 olika anpassade element och anpassade korta koder.

Fler detaljer & Nedladdningar | Pris: 48 $

Power Gym

5

Power Gym är ett annat premium WordPress-tema som ägnas åt gym och webbplatser för fitnesscenter. Detta sökmotorvänliga tema kommer med en kraftfull anpassad adminpanel för att ändra bakgrunder, textfärger, widgetavsnitt och ganska mycket allt annat också. Funktionerna för detta tema tillhandahålls av program, tränare, fotogallerier. Power Gym svarar helt.

Fler detaljer & Nedladdningar | Pris: 58 $

Kondition

8

Fitness är ett mycket populärt WordPress-tema som skapats specifikt för gym och fitnessklubbar. Det annonseras också som ett tema som kan ge den perfekta onlineplattformen för tandläkare, läkare och alla serviceföretag. Detta temapaket är laddat med en mängd temalternativ som sidmallar, gallerier, kortkoder, postformat och en färgväljare.

Detta tema är byggt med bästa SEO-metoder, inklusive den nya Twitter-inbäddningen, citat, ljudspelare & videoklipp. Du kan importera XML-data för att hjälpa dig komma igång. Du kan använda Course Creator för att skapa ett anpassat skriftligt inlägg, välja från en rullgardinsmeny för din tränare, lägga till anställda, tränare och aktivera alla mediaformat för att köra en bra webbplats.

Fler detaljer & Nedladdningar | Pris: 48 $

Kondition

3

Ett bra tema för gym och klubbar. Detta sökmotorvänliga tema kommer med en obegränsad färgpalett, en karusellreglage & Revslider, alternativ för klass / tidtabell, filterbar utbildare sida, 8 anpassade widgets, en lyhörd design och helt anpassningsbara tutorials.

Fler detaljer & Nedladdningar | Pris: 48 $

sporter & Liv

7

sporter & Livet är ett premium-fitness-och gymtema. Detta tema skulle också fungera för sportklubbar och andra övningsrelaterade aktiviteter. Temapaketet innehåller alternativ för klasser, tidtabeller, vittnesmål och tränare. Detta tema är sökmotorvänligt, har google-teckensnitt och är översättningsklart. Det finns en version av barntema också.

Fler detaljer & Nedladdningar | Pris: 48 $

Gymbas

11

Gym Base är ett minimalistiskt tema för idrottsföreningar, gym och gym. Detta temapaket innehåller filtrerbar portfölj med detaljer, en tidtabellsida, kontaktsida med kartor och ett kontaktformulär. Detta tema kommer med en sidbyggare med mer än 50 sidobyggarkomponenter, demoimportör med ett klick, ett brett färgschema, 800+ typsnitt och WPML-kompatibilitet.

Fler detaljer & Nedladdningar | Pris: 48 $

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me