18 geweldige WordPress-thema’s voor sportscholen en fitnesscentra voor 2015

Er zullen ongetwijfeld veel mensen zijn die besluiten nemen om rond deze tijd van het jaar regelmatig naar de sportschool te gaan. Het zou een goed moment zijn om je sportschool naar een hoger niveau te tillen door je sportschool / fitnesscentrum te adverteren via de kracht van internet, dus hier een paar thema’s voor WordPress sportschoolwebsites.


Symetrio

7

Symetrio is ontworpen en ontwikkeld om het online platform van elk fitnessbedrijf het beste te bedienen door sportliefhebbers die naast fitnessprofessionals werken.

Dit thema werkt voor een sportschool, fitnessclubs, gezondheidscentra, personal trainers en andere websites voor sportactiviteiten. De kenmerken van dit thema zijn onder meer lessen, rooster / schema, evenementen, openingstijden, parallax-achtergrond, 3 verschillende bloglay-outs en een handige set korte codes en widgets.

Meer details & downloads | Prijs: $ 58

In vorm

8

Het thema In Shape heeft een aantal tools die speciaal zijn gemaakt voor de fitnessindustrie, zoals een trainingsmodule waarmee u een programma kunt maken met details zoals trainingsdagen, intensiteit, gespierde spieren, trainingsniveau, enz.

InShape integreert ook trainingen met een kalender die het gemakkelijk te volgen maakt. Gebruik dit vertaalklare thema samen met de HTML5-schuifregelaar, het vastgezette navigatiemenu, het Mega-menu, geavanceerde SEO-opties en effectieve contactformulieren.

Meer details & downloads | Prijs: $ 48

Gym Gids

4

Gym Guide is zoals de naam van het thema een thema voor sportscholen en fitnesscentra doet vermoeden, het kan worden gebruikt als een hulpmiddel om sportschoolgebruikers op te leiden en bij te houden. De sportschoolgebruiker kan het aantal lessen beheren en sportschoolfaciliteiten controleren. Dit themapakket bevat galerijbeheer, schuifregelaar & zijbalkbeheertools en een paginabuilder.

Meer details & downloads | Prijs: $ 58

Sportschool

2

Schoon, klaar voor het netvlies, responsief WordPress thema voor fitnesscentra en sportscholen. Dit themapakket bevat levenslange ondersteuning, vertaalgereedheid, ingebouwd tijdschema, laagschuifregelaar en een front-end drag & drop page builder.

Dit thema biedt 6 berichtformaten, 3 portfolio-stijlen voor één pagina, 4 lay-outstijlen, 40 verschillende aangepaste elementen en aangepaste shortcodes.

Meer details & downloads | Prijs: $ 48

Krachtige sportschool

5

Power Gym is een ander premium WordPress-thema gewijd aan sportscholen en websites van fitnesscentra. Dit zoekmachinevriendelijke thema wordt geleverd met een krachtig aangepast beheerderspaneel om achtergronden, tekstkleuren, widgetsecties en vrijwel al het andere ook aan te passen. De functionaliteit van dit thema wordt geleverd door programma’s, trainers, fotogalerijen. Power Gym reageert volledig.

Meer details & downloads | Prijs: $ 58

Fitness

8

Fitness is een zeer populair premium WordPress-thema dat speciaal is gemaakt voor sportscholen en fitnessclubs. Het wordt ook geadverteerd als een thema dat het ideale online platform kan bieden voor tandartsen, artsen en elk servicebedrijf. Dit themapakket is geladen met een overvloed aan thema-opties zoals paginasjablonen, galerijen, korte codes, berichtformaten en een kleurkiezer.

Dit thema is gebouwd met de beste SEO-praktijken, inclusief de nieuwe Twitter-insluiting, citaten, audiospeler & videos. U kunt XML-gegevens importeren om u op weg te helpen. Je kunt Course Creator gebruiken om een ​​op maat geschreven bericht te maken, te kiezen uit een vervolgkeuzemenu voor je trainer, personeelsleden, trainers toe te voegen en alle media-indelingen in staat te stellen een geweldige website te runnen.

Meer details & downloads | Prijs: $ 48

Fitness

3

Een geweldig thema voor fitnesscentra en clubs. Dit zoekmachinevriendelijke thema wordt geleverd met een onbeperkt kleurenpalet, een carrouselschuif & Revslider, klasse / roosteropties, filterbare trainerspagina, 8 aangepaste widgets, een responsief ontwerp en volledig aanpasbare tutorials.

Meer details & downloads | Prijs: $ 48

Sport & Leven

7

Sport & Het leven is een premium fitness- en gymthema. Dit thema zou ook werken voor sportclubs en andere bewegingsgerelateerde activiteiten. Het themapakket biedt opties voor lessen, roosters, getuigenissen en trainers. Dit thema is zoekmachinevriendelijk, wordt geleverd met opties voor Google-lettertypen en is klaar voor vertaling. Er is ook een kindthema-versie.

Meer details & downloads | Prijs: $ 48

Gym basis

11

Gym Base is een minimalistisch thema voor sportclubs, fitnesscentra en sportscholen. Dit themapakket bevat een filterbaar portfolio met details, een roosterpagina, contactpagina met kaarten en een contactformulier. Dit thema wordt geleverd met een paginabuilder met meer dan 50 componenten voor paginabuilder, demo-import met één klik, een breed kleurenschema, meer dan 800 lettertype-opties en WPML-compatibiliteit.

Meer details & downloads | Prijs: $ 48

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me