18 Tema WordPress Hebat untuk Gimnasium & Pusat Kecergasan Untuk 2015

Terdapat banyak orang yang membuat keputusan untuk kerap ke gim di sepanjang tahun ini. Ini adalah masa yang tepat untuk membawa gim anda ke tahap seterusnya dengan mengiklankan gim / pusat kecergasan anda melalui kekuatan internet, jadi berikut adalah beberapa tema untuk laman web gim WordPress.


Symetrio

7

Symetrio direka dan dikembangkan untuk melayani platform dalam talian mana-mana perniagaan industri kecergasan oleh peminat sukan yang bekerja bersama profesional kecergasan.

Tema ini berfungsi untuk gimnasium, kelab kecergasan, pusat kesihatan, pelatih peribadi dan laman web aktiviti sukan yang lain. Ciri-ciri tema ini merangkumi kelas, jadual waktu, acara, waktu buka, latar belakang paralaks, 3 susun atur blog yang berbeza dan sekumpulan kod pendek dan widget yang berguna.

Maklumat lanjut & muat turun | Harga: $ 58

Dalam bentuk

8

Tema In Shape mempunyai beberapa alat yang khusus dibuat untuk industri kecergasan seperti modul latihan yang membolehkan anda membuat program dengan perincian termasuk hari latihan, intensiti, otot bekerja, tahap latihan, dll..

InShape juga mengintegrasikan latihan dengan kalendar yang memudahkan untuk diikuti. Gunakan tema siap terjemahan ini bersama dengan slaid HTML5, menu navigasi melekit, Menu Mega, pilihan SEO lanjutan dan borang hubungan yang berkesan.

Maklumat lanjut & muat turun | Harga: $ 48

Panduan Gim

4

Panduan Gim adalah seperti nama tema yang mungkin mencadangkan tema untuk gimnasium dan pusat kecergasan, ia dapat digunakan sebagai alat untuk mendidik dan mengawasi pengguna gim. Pengguna gim boleh menguruskan jumlah kelas dan memantau kemudahan gimnasium. Pakej tema ini merangkumi pengurusan galeri, slaid & alat pengurusan bar sisi dan pembina halaman.

Maklumat lanjut & muat turun | Harga: $ 58

KecergasanGYM

2

Tema WordPress yang bersih, siap pakai, responsif untuk pusat kecergasan dan gimnasium. Pakej tema ini merangkumi sokongan jangka hayat, kesediaan terjemahan, jadual waktu terbina dalam, slider lapisan dan seretan bahagian depan & jatuhkan pembina halaman.

Tema ini menyediakan 6 format pos, 3 gaya halaman tunggal portfolio, 4 gaya susun atur, 40 elemen tersuai yang berbeza dan kod pendek tersuai.

Maklumat lanjut & muat turun | Harga: $ 48

Gim Power

5

Power Gym adalah tema WordPress premium lain yang dikhaskan untuk gimnasium dan laman web pusat kecergasan. Tema mesra mesin carian ini dilengkapi dengan panel pentadbir tersuai yang kuat untuk mengubah latar belakang, warna teks, bahagian widget dan hampir semua yang lain juga. Fungsi tema ini disediakan oleh program, pelatih, galeri foto. Power Gym responsif sepenuhnya.

Maklumat lanjut & muat turun | Harga: $ 58

Kecergasan

8

Kecergasan adalah tema WordPress premium yang sangat popular yang dibuat khusus untuk gimnasium dan kelab kecergasan. Ia juga diiklankan sebagai tema yang dapat menyediakan platform dalam talian yang sesuai untuk doktor gigi, doktor dan sebarang perniagaan perkhidmatan. Pakej tema ini dimuat dengan banyak pilihan tema seperti templat halaman, galeri, kod pendek, format pos dan pemilih warna.

Tema ini dibina dengan amalan SEO terbaik, termasuk penyisipan Twitter, petikan, pemain audio yang baru & video. Anda boleh mengimport data XML untuk membantu anda memulakan. Anda boleh menggunakan Course Creator untuk membuat catatan bertulis tersuai, memilih dari menu lungsur turun untuk pelatih anda, menambah anggota kakitangan, pelatih dan membolehkan semua format media menjalankan laman web yang hebat.

Maklumat lanjut & muat turun | Harga: $ 48

Kecergasan

3

Tema yang bagus untuk pusat kecergasan dan kelab. Tema mesra mesin pencari ini dilengkapi dengan palet warna tanpa had, gelangsar karusel & Pilihan Revslider, kelas / jadual waktu, halaman pelatih yang dapat disaring, 8 widget tersuai, reka bentuk responsif dan tutorial yang dapat disesuaikan sepenuhnya.

Maklumat lanjut & muat turun | Harga: $ 48

Sukan & Kehidupan

7

Sukan & Hidup adalah tema kecergasan dan gimnasium premium. Tema ini juga berfungsi untuk kelab sukan dan aktiviti lain yang berkaitan dengan latihan. Pakej tema menyediakan pilihan untuk kelas, jadual waktu, testimoni dan pelatih. Tema ini mesra mesin pencari, dilengkapi dengan pilihan fon google dan siap terjemahan. Terdapat versi tema kanak-kanak juga.

Maklumat lanjut & muat turun | Harga: $ 48

Pangkalan Gim

11

Gym Base adalah tema minimalis untuk kelab sukan, pusat kecergasan dan gimnasium. Pakej tema ini merangkumi portfolio yang dapat disaring dengan perincian, halaman jadual waktu, halaman hubungan dengan peta dan borang hubungan. Tema ini dilengkapi dengan pembina halaman dengan lebih daripada 50 komponen pembina halaman, pengimport demo satu klik, skema warna yang luas, 800+ pilihan fon dan keserasian WPML.

Maklumat lanjut & muat turun | Harga: $ 48

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map