18 teme minunate WordPress pentru săli de sport și centre de fitness pentru 2015

Sunt obligați să fie o mulțime de oameni care iau rezoluții pentru a ajunge la sală în mod regulat în această perioadă a anului. Ar fi un moment minunat să vă duceți sala de gimnastică la nivelul următor, făcând publicitate gimnaziei / centrului dvs. de fitness prin intermediul puterii internetului, așadar, câteva teme pentru site-urile de gimnastică WordPress.


Symetrio

7

Symetrio a fost proiectat și dezvoltat pentru a servi cel mai bine platforma online a oricărei afaceri din industria de fitness, de către pasionații de sport care lucrează alături de profesioniști de fitness.

Această temă funcționează pentru o sală de gimnastică, cluburi de fitness, centre de sănătate, antrenori personali și alte site-uri web de activități sportive. Caracteristicile acestei teme includ clase, orar / program, evenimente, ore de deschidere, fundal paralax, 3 machete diferite de blog și un set la îndemână de coduri scurte și widget-uri.

Mai multe detalii & download-uri | Preț: 58 dolari

In forma

8

Tema Shape are câteva instrumente create special pentru industria fitness, cum ar fi un modul de antrenament care vă permite să creați un program cu detalii care includ zile de antrenament, intensitate, mușchi lucrați, nivel de antrenament etc..

InShape integrează, de asemenea, antrenamente cu un calendar care face ușor de urmărit. Utilizați această temă pregătită pentru traducere împreună cu glisorul HTML5, meniul de navigare lipicios, Mega Menu, opțiunile SEO avansate și formularele de contact eficiente.

Mai multe detalii & download-uri | Preț: 48 USD

Ghid de gimnastică

4

Ghidul de gimnastică este așa cum numele temei ar putea sugera o temă pentru săli de sport și centre de fitness, acesta putând fi folosit ca instrument pentru educarea și urmărirea utilizatorilor sălii de gimnastică. Utilizatorul sălii de gimnastică poate gestiona numărul de clase și poate monitoriza facilitățile de sală. Acest pachet tematic include management galerie, slider & instrumente de administrare a barelor laterale și un constructor de pagini.

Mai multe detalii & download-uri | Preț: 58 dolari

Sală de fitness

2

Tema WordPress curată, pregătită pentru retină, receptivă pentru centre de fitness și săli de sport. Acest pachet tematic include suportul timpului de viață, pregătirea pentru traducere, încorporat în orar, glisor de nivel și glisare frontală & constructor de pagini drop.

Această temă oferă 6 formate de postare, 3 stiluri de portofoliu de o singură pagină, 4 stiluri de aspect, 40 de elemente diferite și coduri scurte personalizate.

Mai multe detalii & download-uri | Preț: 48 USD

Power Gym

5

Power Gym este o altă temă premium WordPress, dedicată site-urilor de fitness și site-uri de fitness. Această temă prietenoasă cu motorul de căutare vine cu un puternic panou de administrare personalizat pentru modificarea fundalurilor, culorilor textului, secțiunilor de widget și cam toate celelalte. Funcționalitatea acestei teme este asigurată de programe, formatori, galerii foto. Power Gym răspunde complet.

Mai multe detalii & download-uri | Preț: 58 dolari

Fitness

8

Fitness este o temă WordPress foarte populară creată special pentru săli de sport și cluburi de fitness. De asemenea, este publicitat ca o temă care poate oferi platforma online ideală pentru stomatologi, medici și orice afacere de servicii. Acest pachet tematic este încărcat cu o multitudine de opțiuni de temă, cum ar fi șabloane de pagină, galerii, coduri scurte, formate de postare și un selector de culori.

Această temă este construită cu cele mai bune practici SEO, incluzând noul embed Twitter, citate, player audio & Videoclipuri. Puteți importa date XML pentru a vă ajuta să începeți. Puteți utiliza Curs Creator pentru a crea o postare scrisă personalizată, alegeți dintr-un meniu derulant pentru formatorul dvs., adăugați membri ai personalului, formatori și permiteți tuturor formatelor de media să ruleze un site web excelent.

Mai multe detalii & download-uri | Preț: 48 USD

Fitness

3

O temă excelentă pentru centrele de fitness și cluburi. Această temă prietenoasă cu motorul de căutare vine încărcată cu o paletă de culori nelimitată, un glisor carusel & Revslider, opțiuni de clasă / orar, pagina formatorilor filtrabile, 8 widget-uri personalizate, un design receptiv și tutoriale complet personalizabile.

Mai multe detalii & download-uri | Preț: 48 USD

Sport & Viaţă

7

Sport & Viața este o temă de fitness și de gimnastică premium. Această temă ar funcționa, de asemenea, pentru cluburile sportive și alte activități legate de exerciții. Pachetul tematic oferă opțiuni pentru clase, orare, mărturii și formatori. Această temă este prietenoasă cu motorul de căutare, vine cu opțiuni de font Google și este gata de traducere. Există și o versiune cu temă pentru copii.

Mai multe detalii & download-uri | Preț: 48 USD

Baza de gimnastică

11

Gym Base este o temă minimalistă pentru cluburi sportive, centre de fitness și săli de sport. Acest pachet tematic include un portofoliu filtrabil cu detalii, o pagină de orar, pagina de contact cu hărți și un formular de contact. Această temă este livrată cu un constructor de pagini cu peste 50 de componente pentru constructor de pagini, un importator demo cu un clic, o schemă de culori largă, 800+ opțiuni de fonturi și compatibilitate WPML.

Mai multe detalii & download-uri | Preț: 48 USD

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map