18 WordPress-teman från WooThemes utvärderade

WooThemes är ett fantastiskt WordPress-temahus med en mängd fantastiska alternativ för en WordPress-webbplatsägare. Många av dessa teman är inriktade på att skapa en onlinebutik eller fungerar mycket bra som en e-handelsplattform online.


Det nuvarande utbudet av 55 alternativ består av affärs-, portfölj-, canvas-, magasin-, Sensei- och Storefront WordPress-teman. Denna samling är tillgänglig för $ 399 / år. Denna temasamling bör tjäna alla utvecklare eftersom de erbjuder obegränsad samtidiga domänanvändningar utöver deras 1 år med regelbundet stöd och åtkomst.

Deras samling av teman bör göra det möjligt att skapa alla typer av företagswebbplats med lätthet. Och dessa teman är uppenbarligen WooCommerce-kompatibla plugins och tillägg som kommer att vara ovärderliga när det gäller att sälja en produkt online.

En granskning av deras teman följer för att ge dig en bättre uppfattning om vad du kan förvänta dig till $ 399 / år.

Maximera

7

Maximize är ett rent WordPress-tema med fantastiska bildvisningsfunktioner som är idealiska för att visa innehåll i full bredd på WordPress. Detta tema görs tillgängligt för dig med en fullständig bildhemsida, en diskret sidofält, glidfunktioner, temat fungerar med Testimonials av WooThemes-plugin och har utmärkta stylingalternativ.

Fler detaljer & Nedladdningar

Tillflykt

8

Resort är ett vackert WordPress-tema som hjälper till att förmedla lugnet på en utväg. Detta affärstema kan användas för att marknadsföra alla hotell eller resorts. En helt anpassningsbar hemsida, en full skjutreglage för att visa utvägplatser, en mall för företagssidor och en fast rubrik med enkel navigering kommer säkert att hjälpa din utväg att få fler kunder.

Fler detaljer & Nedladdningar

Anteckningar

6

Jotter är ett minimalt, rent Canvas-barntema som betonar läsbarheten för artiklar och inlägg. Detta tema är idealiskt för författare, bloggare, frilansare och onlinetidningar. Enkel navigering, murlayouter för hemsida och arkiv, utmärkt typografi och full lyhörd hjälp med artiklarnas läsbarhet.

Fler detaljer & Nedladdningar

Modern

3

Baserat på Canvas barn-tema är Fashionable ett WordPress-tema för modewebbplatser och e-handelswebbplatser som säljer modeprodukter. Kategorierna, presenterade produkterna och de senaste produktsektionerna kan användas för att ge alla potentiella kunder en upplevelse i din online modebutik. Fashionabla är ett elegant tema och kommer med en funktion för att göra ditt produktbilder pop.

Fler detaljer & Nedladdningar

uno

10

Uno var det allra första Canvas-barntemaet som utvecklats av WooThemes. Detta tema är specialiserat på en sak, som visar upp en viss produkt efter bästa förmåga och säljer den. Hemsidamallen är en stor del av detta tema och hjälper till att förse din produkt med den strålkastare som krävs för att locka till och locka nya kunder.

Fler detaljer & Nedladdningar

sydd

19

Sömnad är ett minimalt tema för hantverkare, författare och fotografer. Du kan använda projektavsnittet för att visa en portfölj av ditt arbete och temat gör det också möjligt att visa medlemmarna i ditt team med ett gratis plugin. Sammantaget är det en utmärkt plattform att sälja online för alla kreativa proffs eller byråer.

Fler detaljer & Nedladdningar

Skyltfönster

12

Storefront är ett gratis WordPress-tema skapat och utvecklat av WooCommerce-kärnutvecklare, så det kommer inte att finnas någon konflikt mellan dina WooCommerce-plugins och ditt tema. Detta tema har laddats ner över 108 000 gånger. Detta lyhörda tema är byggt på ett flexibelt rutnätssystem som tillhandahålls av Underscores, ett starttema utvecklat av Automattic. Storefront kan lätt anpassas och har en utvecklingsvänlig kodbas.

Fler detaljer & Nedladdningar

18

Spectrum, som är ett visuellt tilltalande WordPress-magasinetema, är kompatibelt med ett brett utbud av WooCommerce-plugins som hjälper till att lägga till funktionalitet till temat. Detta tidningstema är idealiskt för innehåll tunga webbplatser med massor av bilder och multimedia data.

Fler detaljer & Nedladdningar

Athena

13

Athena är ett affärstema med en lutning till det kreativa också. Temapaketet Athena har ett visst skjutreglage, ett portföljhanteringssystem, en överläggsfunktion och en WooCommerce-driven butiksida.

Fler detaljer & Nedladdningar

Fungera

16

Funktion är ett företag, bloggning och butik tema allt rullas till ett. Detta tema kommer med en anpassad hemsida, en skjutreglage och portfölj & alternativ för stiltema.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map