25 Teme WordPress de bunuri selectate

Cei mai mulți dintre noi nu mai folosim agenții imobiliari sau dealerii pentru a ne ajuta să găsim casele noastre noi. Mai degrabă, căutăm internetul și căutăm listări imobiliare.


Această postare este destinată tuturor afacerilor imobiliare de acolo, în căutarea temei WordPress ideale pentru a-i ajuta cu platforma lor online. Am ales câteva teme minunate pentru WordPress doar pentru tine.

Ce este atât de grozav despre o temă dedicată imobiliarelor?

Temele imobiliare sunt ceva mai specifice în funcția lor decât temele normale. În general, tind să vină integrate cu Google Maps. Unele teme au funcții de filtrare nemaipomenite, așa că putem căuta noi locuri unde să stăm cu / fără loc de parcare, wifi gratuit, spălătorie și alte facilități.

Cu o temă imobiliară bună, ar trebui să poți căuta un loc nou pe baza bugetului și a cerințelor tale de spațiu. În plus, ele pot fi folosite pentru a filtra casele pentru cumpărare sau închiriere.

Nu numai că potențialul cumpărător trebuie să poată accesa ușor detaliile proprietății, dar persoana care vinde sau închiria proprietăți trebuie să găsească adăugarea detaliilor proprietăților sale imobiliare un proces rapid și intuitiv.

WP Residence

WP Residence

WP Residence face ușor să gestionați și să gestionați lucrurile cu mai multe opțiuni de convertire a monedei, un sistem de gestionare a formatului prețurilor, 3 stiluri de antet, metode de plată Stripe / Paypal și depunere ușoară front-end pentru proprietarii de bunuri imobiliare. Caracteristicile sale permit salvarea și activarea alertelor prin e-mail, adăugarea ușoară a planurilor de etaj și o opțiune de căutare avansată personalizată cu 8 condiții. Aceasta este o temă activată pentru geolocalizare, pregătită pentru traducere, cu machete largi și în box. Cu WPResidence, puteți percepe persoane cu trimiteri plătite.

Mai multe detalii & download-uri

proprietate imobilă

proprietate imobilă

Imobiliara este o soluție ideală pentru companii și agenți imobiliari. Site-ul creat poate fi utilizat pentru a accepta trimiterile de proprietate gratuit, contra cost sau pentru o opțiune de abonament recurent cu plăți prin Paypal. O traducere activată pentru geolocalizare, complet responsivă & Temă pregătită RTL cu opțiuni de prezentare de diapozitive de proprietate și mărturii și 404 pagini de eroare.

Mai multe detalii & download-uri

Spații reale

RealSpaces

O temă imobiliară care se potrivește foarte bine site-urilor corporative și de afaceri. Funcția de listare plătită activată prin PayPal, galeria de izotopi, un glisant revoluționar, gestionarea agenților frontali și depunerea proprietăților, căutarea prin filtru, capacitatea de a salva căutarea, adăugarea și compararea proprietăților fac parte din pachetul acestei teme..

Mai multe detalii & download-uri

Casa Javo

JavoHouse

Javo House este o temă WordPress de bunuri imobiliare premium, cu sisteme de transmitere front-end și gestionare a agenților. În plus, tema este integrată Paypal și oferă suport pentru Google Maps. Această temă are 7 stiluri de listare și 3 pagini de proprietăți stilizate diferit.

Mai multe detalii & download-uri

Proprietate imobiliara

Imobiliare 6

Tema flexibilă WordPress concepută pentru a ajuta la prezentarea bunurilor imobiliare. Aceasta este o temă optimizată pentru motoarele de căutare, cu trimitere front-end, suport pentru dsIDXpress, skinuri nelimitate și opțiuni de fundal.

Mai multe detalii & download-uri

Oras natal

Oras natal

O soluție elegantă pentru afacerile imobiliare online. La fel ca în temele anterioare, aceasta acceptă trimiterea proprietății frontale, iar pachetul temei vine încărcat cu un glisant de proprietăți și hărți de proprietăți cu markere elegante. Tema optimizată a motorului de căutare cu machete în cutie și cu lățime completă.

Mai multe detalii & download-uri

Luciu

luciu

Ca și tema anterioară, aceasta are, de asemenea, un număr mare de caracteristici, ca parte a arsenalului său; dar spre deosebire de cea anterioară, aceasta se concentrează exclusiv pe site-urile imobiliare. Luster are numeroase șabloane de pagini, compatibilitate WooCommerce și Paypal, suport MailChimp, filtre avansate de căutare construite cu cod optimizat pentru motorul de căutare.

Mai multe detalii & download-uri

Casa

Casa

Casa permite vizitatorilor să rezerve, să închirieze și să cumpere imobiliare. Are un sistem de rezervare alimentat cu WooCommerce, este WPML gata și poate fi utilizat și pentru listarea produselor și serviciilor..

Mai multe detalii & download-uri

Imobilul complet

FullEstate

Full State este o temă curată și elegantă, care poate fi folosită în mai multe scopuri, în afară de site-urile imobiliare. Ar funcționa pentru site-urile de afaceri și de portofoliu. În afară de norma pentru teme imobiliare, Full Estate are mai multe variante de pagină de pornire, 8 skinuri implicite și 4 stiluri de aspect.

Mai multe detalii & download-uri

Realsite

ealSite

Realsite are câteva caracteristici destul de grozave, în afară de cele găsite în teme imobiliare normale. Oferă acces la statistici pentru proprietate și căutare. Realsite are o concentrare puternică în ceea ce privește monetizarea și este anunțat la fel de scalabil, deci ar funcționa și cu un site web mare.

Mai multe detalii & download-uri

Case reale

realhomes

Aceasta este cea mai vândută temă imobiliară pentru WordPress pe ThemeForest. Listarea proprietăților poate fi prezentată în stiluri simple și grile. Real Homes vine încărcat cu transmitere de proprietăți frontale, căutare avansată de proprietăți și integrare Paypal.

Mai multe detalii & download-uri

HomeQuest

homeQuest

Creată de Templatic, această temă se bazează pe o temă de directoare populare pe care au creat-o în trecut. HomeQuest are un sistem puternic de gestionare a conținutului. HomeQuest are opțiuni utile de monetizare, acoperire globală și o versiune de temă pentru copii.

Mai multe detalii & download-uri

CitiLights

Citilights

CitiLights vine cu trimitere front-end, integrare Google Map, compatibilitate cu plugin-uri IDX și funcții de abonament de membru. Această temă este potrivită pentru întreprinderile / agențiile din vânzările / închirierile de proprietăți care se uită la o platformă online pentru a ajuta la extinderea bazei de clienți.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map