25 zorgvuldig geselecteerde onroerend goed WordPress-thema’s

De meesten van ons maken geen gebruik meer van makelaars of dealers om onze nieuwe huizen te vinden. In plaats daarvan speuren we het internet af en zoeken naar onroerendgoedvermeldingen.


Dit bericht is voor alle vastgoedbedrijven die op zoek zijn naar het ideale WordPress-thema om hen te helpen met hun online platform. Ik heb een paar geweldige thema’s voor WordPress speciaal voor jou uitgekozen.

Wat is er zo geweldig aan een thema gewijd aan onroerend goed?

Vastgoedthema’s zijn wat specifieker in hun functie dan normale thema’s. Ze worden over het algemeen geïntegreerd met Google Maps. Sommige thema’s hebben geweldige filterfuncties, dus we kunnen zoeken naar nieuwe plekken om te verblijven met / zonder parkeerplaats, gratis wifi, wasserette en andere faciliteiten.

Met een goed vastgoedthema zou je in staat moeten zijn om naar een nieuwe plek te zoeken op basis van je budget en je ruimtevereisten. Bovendien kunnen ze worden gebruikt om huizen uit te filteren voor aankoop of huur.

Niet alleen moet de potentiële koper gemakkelijk toegang hebben tot de eigendomsgegevens, maar de persoon die onroerend goed verkoopt of huurt, moet het snel en intuïtief vinden om de details van zijn onroerend goed toe te voegen..

WP Residence

WP Residence

WP Residence maakt het gemakkelijk om zaken af ​​te handelen en te beheren met opties voor het omrekenen van meerdere valuta’s, een beheersysteem voor prijsformaten, 3 koptekststijlen, Stripe / Paypal-betaalmethoden en eenvoudige indiening van front-end voor eigenaren van onroerend goed. De functies maken het mogelijk e-mailwaarschuwingen op te slaan en te activeren, eenvoudig plattegronden toe te voegen en een aangepaste geavanceerde zoekoptie met 8 voorwaarden. Dit is een thema dat geschikt is voor geolocatie en dat klaar is voor vertaling met brede lay-outs. Met WPResidence kunt u mensen in rekening brengen met betaalde inzendingen.

Meer details & downloads

Realty

Realty

Realty is een ideale oplossing voor vastgoedbedrijven en makelaars. De gemaakte website kan worden gebruikt om gratis onroerend goed te accepteren, tegen betaling of voor een terugkerende abonnementsoptie met betalingen via Paypal. Een volledig geoloceerde, volledig responsieve vertaling & RTL-klaar thema met opties voor diavoorstellingen en getuigenissen en 404-foutpagina’s.

Meer details & downloads

Echte ruimtes

RealSpaces

Een vastgoedthema dat zeer geschikt is voor zakelijke en zakelijke websites. Paypal-functie voor betaalde vermeldingen, Isotope-galerij, een revolutieschuifregelaar, beheer van front-end agents en indienen van eigendommen, zoeken op filter, zoekfunctie opslaan, eigenschappen toevoegen en vergelijken maken deel uit van het pakket van dit thema.

Meer details & downloads

Javo House

JavoHouse

Javo House is een premium WordPress-thema voor onroerend goed met front-end submission- en agentbeheersystemen. Daarnaast is het thema Paypal geïntegreerd en biedt het ondersteuning voor Google Maps. Dit thema heeft 7 lijststijlen en 3 verschillend gestileerde eigenschappenpagina’s.

Meer details & downloads

Vastgoed

Vastgoed 6

Flexibel WordPress-thema ontworpen om onroerend goed te laten zien. Dit is een zoekmachine-geoptimaliseerd thema met front-end inzending, dsIDXpress plugin-ondersteuning, onbeperkte skins en achtergrondopties.

Meer details & downloads

Woonplaats

Woonplaats

Een elegante oplossing voor online vastgoedbedrijven. Net als bij eerdere thema’s ondersteunt deze het indienen van front-end eigendommen en het themapakket wordt geleverd met een eigenschapsschuifregelaar en eigendomskaarten met stijlvolle markeringen. Zoekmachine-geoptimaliseerd thema met boxed en volledige breedte-indelingen.

Meer details & downloads

Glans

glans

Net als het vorige thema heeft deze ook een groot aantal functies als onderdeel van zijn arsenaal; maar in tegenstelling tot de vorige richt dit zich uitsluitend op vastgoedwebsites. Luster beschikt over talrijke paginasjablonen, WooCommerce- en Paypal-compatibiliteit, MailChimp-ondersteuning, geavanceerde zoekfilters gebouwd met voor zoekmachine geoptimaliseerde code.

Meer details & downloads

Casa

Casa

Casa stelt bezoekers in staat onroerend goed te boeken, huren en kopen. Het beschikt over een door WooCommerce aangedreven boekingssysteem, is WPML-klaar en kan ook worden gebruikt voor lijsten met producten en diensten.

Meer details & downloads

Volledig landgoed

FullEstate

Full State is een schoon en elegant thema dat voor vele doeleinden kan worden gebruikt, afgezien van onroerend goed sites. Het zou werken voor zakelijke en portfoliowebsites. Afgezien van de norm voor vastgoedthema’s, heeft Full Estate meerdere homepagevarianten, 8 standaard skins en 4 lay-outstijlen.

Meer details & downloads

Realsite

ealSite

Realsite heeft een aantal behoorlijk geweldige functies, afgezien van die in normale vastgoedthema’s. Het biedt toegang tot statistieken voor onroerend goed en zoeken. Realsite heeft een sterke focus op het genereren van inkomsten en wordt geadverteerd als schaalbaar, dus het zou ook werken met een grote website.

Meer details & downloads

Echte huizen

realhomes

Dit is het best verkochte vastgoedthema voor WordPress op ThemeForest. De eigenschappenlijst kan worden gepresenteerd in eenvoudige en rasterstijlen. Real Homes wordt geleverd met het indienen van front-end eigendommen, geavanceerd zoeken naar onroerend goed en Paypal-integratie.

Meer details & downloads

HomeQuest

homeQuest

Dit thema is gemaakt door Templatic en is gebaseerd op een populair directorythema dat ze in het verleden hebben gemaakt. HomeQuest heeft een krachtig contentmanagementsysteem. HomeQuest heeft handige opties voor het genereren van inkomsten, wereldwijde dekking en een kindthema-versie.

Meer details & downloads

CitiLights

Citilights

CitiLights wordt geleverd met front-end submission, Google Map-integratie, IDX-plugin-compatibiliteit en lidmaatschapsabonnementfuncties. Dit thema is geschikt voor bedrijven / agentschappen in de verkoop / verhuur van onroerend goed die op zoek zijn naar een online platform om hun klantenbestand uit te breiden.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map