30 geweldige sites die worden aangedreven door WordPress

WordPress is als een doos chocolaatjes – je weet nooit wat je gaat krijgen.


Met een overvloed aan thema’s, plug-ins en inhoudstypen, is het maken van websites met WordPress.org tot de nok gevuld met eindeloze mogelijkheden. De enige limiet is je verbeeldingskracht en natuurlijk je vermogen om de juiste componenten te herkennen en op te nemen.

Helaas is een winnend idee voor een website niet altijd even gemakkelijk te vinden. Hoewel er tal van prachtige thema’s zijn met kernontwerpelementen waarmee u kunt beginnen, is het moeilijk om een ​​unieke website te bedenken en te bouwen – een website die doordrenkt is met de persoonlijkheid van uw merk.

In plaats van te wachten tot de inspiratie toeslaat, is het soms efficiënter om enkele ideeën te ‘lenen’ van degenen die het zware werk al hebben meegemaakt.

Zonder verder oponthoud, hier is een lijst van de top dertig geweldige websites die worden aangedreven door WordPress. Genieten!

1. TEDx Melbourne

Site: http://doze.studio/

Laat u niet misleiden door de bovenstaande schermafbeelding: de startpagina van Doze Studio is misschien wel een van de meest boeiende en ontzagwekkende sites die er zijn. Toegegeven, hun aantrekkingskracht is allemaal te danken aan hun getalenteerde animatieteam. Maar het feit dat het wordt aangedreven door WordPress is ronduit verbazingwekkend.

3. Mercedes Benz

Site: https://thewaltdisneycompany.com/

Een decennium na de 21e eeuw kennen de meeste volwassenen in digitaal verbonden landen Walt Disney. Net als hun films straalt de officiële website van The Walt Disney Company de sfeer van avontuur uit. De slimme plaatsing van het beeld van Walt Disney en Mickey Mouse nodigt bezoekers uit om het bedrijf te leren kennen.

5. De bibliotheek van Greenwich

Site: https://sweden.se/

Veel WordPress-gebruikers zijn bekend met de kaartlay-out. Het stelt hen in staat om inhoud netjes te presenteren en netjes te presenteren – zonder hun voortgang te hoeven overdenken. Het kan ook worden geoptimaliseerd voor elk thema, zelfs voor een website die de traditie van een heel land benadrukt. Sweden.se is een van de perfecte voorbeelden die deze aanpak gebruiken. Bij een bezoek aan de site wordt u rechtstreeks naar een verzameling kaarten gestuurd waar u kunt bladeren door lokale verhalen die uw interesse wekken, van modetrends tot werkmogelijkheden in Zweden.

7. DELAUNAY

Site: http://www.stellarworks.com/

De website van Stellar Works, met name de pagina ‘Collecties’, is een van de weinige kunstwerken die een zij-aan-zij-lay-out gebruiken. Het bedrijf ontwerpt meubels die resoneren met verschillende persoonlijke en zakelijke merken – een vermogen dat ze demonstreren met hun onberispelijke website.

9. Bata

Site: http://www.captaincreative.com.au/

Captain Creative – alter ego van ontwerper en art director Brad James – leert ons dat zodra je je merkimago hebt gevonden, je dit met elke vezel van je wezen moet omarmen. Als je net zo creatief en vindingrijk bent als hij, dan zal dit zeker tot positieve resultaten leiden. Kijk maar eens hoe representatief en gedenkwaardig zijn site is.

11. Jess Marks Fotografie

Site: https://www.bostonmarket.com/

De website van Boston Market begrijpt dat voedsel in hoge definitie moet worden gepresenteerd, waardoor ze onweerstaanbaarder en smakelijker worden. Gelukkig is WordPress op dit moment een goudmijn van achtergrondthema’s op volledig scherm. Anders dan dit, gebruikten ze ook een handige, “plakkerige” bovenbalk die bezoekers kan helpen bij het scrollen.

13. Makelaar

Site: https://sylvesterstallone.com/

Het is meer dan waarschijnlijk dat Sylvester Stallone iemand anders heeft betaald om zijn site te maken. Maar nogmaals, iedereen die weet hoe hij thema’s en plug-ins moet installeren, kan zoiets professioneels maken. Desalniettemin is de site van Stallone het perfecte voorbeeld van een persoonlijke site die goed is gedaan. Het is schoon, snel en biedt een communitypagina waar gebruikers kunnen discussiëren.

15. Het volgende web

Site: https://www.jamesb.com/

Als fotograaf wordt van u verwacht dat u uw weg weet in de presentatie. James Brandon stelt niet teleur met zijn persoonlijke site. Vooral het portfolio-gedeelte is het vermelden waard vanwege zijn eenvoud en lay-out. Het omarmde de principes van afleidingsvrij ontwerp en zorgde ervoor dat uw doelgroep zich kon concentreren op uw kerninhoud.

17. Mobiliteit van Trefecta

Site: http://www.gracenote.com/company/about-us/

Op het eerste gezicht ziet de startpagina van Gracenote eruit als iets dat je in een paar minuten met WordPress kunt verzinnen. Maar zodra u naar hun over-pagina navigeert, begrijpt u waarom hun site in deze lijst is opgenomen. Voor de meeste merken is een website een effectief hulpmiddel om het publiek een kijkje te geven in hun cultuur. Gracenote bereikt dit met een simpele foto die een energieke boardroom laat zien. Als u een vergelijkbare foto van uw team heeft, moet u dezelfde strategie gemakkelijk op uw site kunnen implementeren.

19. IZOD

Site: https://chaptr.studio/

Chaptr is een creatief bureau dat minimalisme tot het uiterste drijft. Er zijn slechts vier visuele elementen op hun startpagina: het koptekstlogo, de menuknop, een waardepropositie en het subtiel geplaatste ‘Ch’-logo dat je net genoeg intrigeert om naar beneden te scrollen voor meer informatie. Als je dat eenmaal doet, ontdek je pagina-elementen onder de vouw die perfect zijn verweven tot één boeiende ervaring.

21. Geautomatiseerde formulieren

Site: https://www.katyperry.com/

Ja – met beeldschuifregelaars op volledig scherm is nog steeds een geweldige manier om uw publiek een visuele traktatie te geven terwijl u toch de boodschap van uw merk overbrengt. Katy Perry gebruikt deze strategie zelf om haar creatieve persoonlijkheid in haar site te brengen. Ze zijn natuurlijk ook geweldig voor het delen van nuttige informatie, zoals aankondigingen en concertschema’s. Met de juiste tools kun je waarschijnlijk binnen een uur een vergelijkbare WordPress-site maken. Een goed begin is een gebruiksvriendelijke plug-in voor schuifregelaars waarmee u uw visuele middelen kunt organiseren en presenteren.

23. IJzer tot ijzer

Site: http://blog.flickr.net/en

Met trots aangedreven door WordPress.com, is de Flickr-blog de belichaming van de pure, WordPress-ervaring. Het heeft een eenvoudig menu bovenaan, een opvallende afbeelding boven de vouw en een handige lijst met de beste inhoud van de site hieronder. Hoewel deze lay-out al veel wordt gebruikt, is deze nog steeds betrouwbaar en effectief, ongeacht uw niche.

25. WGN-tv

Site: http://whoisleon.com/

Als een beginnende webontwikkelaar is de beste manier om uw talent en uitgebreide vaardigheden onder de aandacht te brengen door ze allemaal in uw persoonlijke site te gieten. Leon is een webontwikkelaar, UX-ontwerper, fotograaf, videograaf, mobiele ontwikkelaar en zelfbenoemde koffieliefhebber. Behalve het laatste, kan alles wat hij beweert te zijn al door zijn website alleen worden bewezen.

27. Naar buiten gericht Kroatië

Site: http://www.happyinmyskin.co.uk/

Gerund door mindfulness-trainer Faiy Rushton, is Happy In My Skin een van de rustigste websites tot nu toe aangedreven door WordPress. Naast de minimalistische ontwerpbenadering, gebruikt de website de perfecte combinatie van lettertypen, witruimtegebruik en kleuren. Dit laat zien dat het ontwerp van een website niet over elk detail gaat – het gaat erom hoe die stukjes in elkaar passen en elkaar aanvullen.

29. ETQ

Site: http://www.formfree.com/

Voordat u dit afwijst als gewoon een andere site met een achtergrondafbeelding op volledig scherm, moet u de tijd nemen om zelf FormFree te bezoeken. Stil, merk je niets bijzonders op? Probeer te scrollen. Op het moment dat u de site betreedt, wordt u meteen meegesleurd in een lineaire ervaring – precies zoals de ontwikkelaars het bedoeld hebben. Het is een stap verder dan het lang scrollen formaat dat veel andere WordPress-aangedreven sites doen.

Conclusie

Ben je al geïnspireerd? Als u levendig kunt visualiseren hoe uw volgende website eruit gaat zien, bent u klaar om te zoeken naar thema’s en plug-ins die u kunnen helpen deze te bouwen.

Om u een voorsprong te geven, en hier voor een lange lijst met WordPress-thema’s die u moet kennen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map