30 mest populära WordPress-plugins baserat på antalet nedladdningar 2016

Användningsstatistik visar att WordPress är det mest populära innehållshanteringssystemet (CMS) idag. Med mer än 26% av hela webben är det uppenbarligen en favorit bland bloggare, webbdesigners och onlineföretagare.


Även om det finns tillräckliga skäl att välja WordPress för att skriva en bok, kommer vi att fokusera på bara en komponent som gör CMS speciellt – det otaliga pluginprogram som gör webbplatsbyggnad enkelt och roligt.

Nedan finns trettio av de mest nedladdade och högt rankade plugins som du bör tänka på när du bygger och värdar din WordPress-webbplats:

1. JetPack

Besök online: WP-PageNavi

Med WP-PageNavi kan du anpassa dina WordPress-webbplatsens sidlänkar. Det kräver dock att du byter ut några kodbitar via Utseende > Redaktör vid inställning.

wp-PageNavi

3. WordFence Security

Besök online: Kontaktformulär 7

Kontaktformulär 7 är en enkel och flexibel plugin som låter dig skapa snabba kontaktformulär med HTML. Du kan sedan infoga dessa formulär till vilken sida som helst via kortkod.

kontakt-formen-7

5. WooCommerce

Besök online: Google XML-webbplatskartor

Google XML Sitemaps är ett viktigt plugin för SEO som hjälper webcrawlers att navigera på din webbplats och indexera dess sidor.

xml

7. WP Super Cache

Besök online: Yoast SEO

Yoast SEO är ett populärt plugin som kan hjälpa dig med optimering på sidan. Det hjälper till att upptäcka problem, generera webbplatskartor och ger rekommendationer som kan förbättra din webbplats rankning.

Yoast

9. Riktigt enkelt CAPTCHA

Besök online: Akismet

Akismet är ett annat plugin som kan hjälpa till att förebygga skräppost. Den skannar och filtrerar automatiskt alla skuggiga kommentarer för manuell granskning.

Akismet

11. Google Analytics av ​​MonsterInsights

Besök online: SiteOrigin Page Builder

SiteOrigin Page Builder plugin-ord genom att lägga till ett dra och släpp-gränssnitt i sidredigeraren. Du kan bygga en ny sida från grunden eller använda en förbyggd layout för att spara tid.

page-builder

13. Duplicera inlägg

Besök online: Regenerera miniatyrbilder

Regenerate Thumbnails är ett praktiskt verktyg som kan återskapa alla miniatyrbilder för dina mediauppladdningar. Detta är användbart om du nyligen har ändrat miniatyrinställningarna från Inställningar > Media.

regenerera

15. Clef-tvåfaktorautentisering

Besök online: UpdraftPlus

Försäkra dig om att du har säkerhetskopior som hjälper dig att återhämta dig från oväntade problem. Med UpdraftPlus kan du enkelt skapa eller schemalägga automatiserade säkerhetskopior för ökad säkerhet.

updraft

17. Inaktivera kommentarer

Besök online: Black Studio TinyMCE Widget

Med Black Studio TinyMCE-widget kan du enkelt lägga till rik text, mediebilagor och andra innehållselement i sidofält.

svart

19. Meta Slider

Besök online: Ninja Forms

Ninja Forms installerar en dra och släpp formredigerare i din WordPress-installation. Det är ett användarvänligt plugin som kan vägleda dig varje steg på vägen.

ninja-former

21. Kortkoder Ultimate

Besök online: Breadcrumb NavXT

Med Breadcrumb NavXT kan du ge dina besökare navigeringslänkar för att hjälpa dem att avgöra var de är. När du väl har installerat måste du klistra in en enkel ‘div’-kod där du vill att “brödsmulnadsspåret” ska visas.

ströbröd

23. WP Smush

Besök online: WP Mail SMTP

Med WP Mail SMTP kan du använda SMTP och komma åt avancerade alternativ för din webbplats e-postfunktion. Gå till Inställningar för att använda plugin-programmet > E-post från din instrumentpanel. Du kan också skicka ett testmeddelande för att kontrollera om din konfiguration fungerar.

e-post

25. WP-optimera

Besök online: Image Widget

Denna enkla plugin låter dig skapa och använda bildwidgets på din webbplats. Dessa widgets justeras och ändrar storlek automatiskt även på mobila enheter. Du kan också lägga till en titel, beskrivning och länk för att göra dem mer interaktiva.

bild-widget 27. TablePress

Besök online: Händelsekalendern

Plugin för händelsekalender låter dig skapa interaktiva sidor för evenemang som kampanjer, fester och seminarier. Använd det visuella gränssnittet för att fylla i detaljerna och publicera ditt evenemang.

evenemangskalender

29. WP-underhållsläge

Besök online: User Role Editor

Som standard har WordPress fem användarroller – administratör, redaktör, författare, bidragsgivare och abonnent. User Role Editor låter dig ändra behörigheterna för varje användartyp. Du kan också skapa nya roller med unika behörigheter.

användarroll editor

Slutsats

Med WordPress-plugins finns det oändliga möjligheter på den typ av webbplatser du kan skapa. Se till att planera framåt så att komponenterna på din webbplats bildar en enda sammanhängande upplevelse. Du kan hänvisa till det här inlägget för fler plugins som kan hjälpa dig att optimera för konverteringar.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me