30 populairste WordPress-plug-ins op basis van het aantal downloads in 2016

Gebruiksstatistieken laten zien dat WordPress vandaag de dag het populairste contentmanagementsysteem (CMS) is. Met meer dan 26% van het hele internet is het duidelijk een favoriet onder bloggers, webdesigners en online ondernemers.


Hoewel er genoeg redenen zijn om voor WordPress te kiezen om een ​​boek te schrijven, zullen we ons concentreren op slechts één onderdeel dat het CMS speciaal maakt: de talloze plug-ins die het bouwen van sites gemakkelijk en leuk maken.

Hieronder staan ​​dertig van de meest gedownloade en hoogst gewaardeerde plug-ins die u moet overwegen bij het bouwen en hosten van uw WordPress-website:

1. JetPack

Bezoek online: WP-PageNavi

Met WP-PageNavi kunt u de paginatielinks van uw WordPress-site aanpassen. Het vereist echter wel dat je een paar stukjes code vervangt via Uiterlijk > Editor bij opzetten.

wp-pagenavi

3. WordFence-beveiliging

Bezoek online: Contactformulier 7

Contactformulier 7 is een eenvoudige en flexibele plug-in waarmee u snel contactformulieren kunt maken met HTML. U kunt deze formulieren vervolgens via shortcode op elke pagina invoegen.

contact-formulier-7

5. WooCommerce

Bezoek online: Google XML Sitemaps

Google XML Sitemaps is een essentiële plug-in voor SEO die webcrawlers helpt uw ​​site te navigeren en de pagina’s te indexeren.

xml

7. WP Super Cache

Bezoek online: Yoast SEO

Yoast SEO is een populaire plug-in die u kan helpen met on-page optimalisatie. Het helpt bij het detecteren van problemen, het genereren van sitemaps en het geven van aanbevelingen die de positie van uw site kunnen verbeteren.

yoast

9. Echt eenvoudige CAPTCHA

Bezoek online: Akismet

Akismet is een andere plug-in die spam kan helpen voorkomen. Het scant en filtert automatisch alle duistere opmerkingen voor handmatige beoordeling.

akismet

11. Google Analytics door MonsterInsights

Bezoek online: SiteOrigin Page Builder

De plug-inwoorden van SiteOrigin Page Builder door een slepen-en-neerzetten-interface toe te voegen in de pagina-editor. U kunt vanaf het begin een nieuwe pagina bouwen of een vooraf gebouwde lay-out gebruiken om tijd te besparen.

pagina-bouwer

13. Dubbele post

Bezoek online: regenereer miniaturen

Regenerate Thumbnails is een handige tool die alle thumbnails voor je media-uploads kan maken. Dit is handig als u de instellingen voor miniaturen onlangs heeft gewijzigd via Instellingen > Media.

regenereren

15. Sleutel twee-factorenauthenticatie

Bezoek online: UpdraftPlus

Zorg er als failsafe voor dat u back-ups hebt die u helpen bij het herstellen van onverwachte problemen. Met UpdraftPlus kunt u eenvoudig geautomatiseerde back-ups maken of plannen voor extra beveiliging.

opwaartse luchtstroom

17. Schakel opmerkingen uit

Bezoek online: Black Studio TinyMCE Widget

Met Black Studio TinyMCE Widget kunt u eenvoudig rich text, mediabijlagen en andere inhoudselementen toevoegen in zijbalken.

zwart

19. Metaschuif

Bezoek online: Ninja Forms

Ninja Forms installeert een formuliereneditor met slepen en neerzetten in uw WordPress-installatie. Het is een gebruiksvriendelijke plug-in die u bij elke stap kan begeleiden.

ninja-vormen

21. Ultieme shortcodes

Bezoek online: Breadcrumb NavXT

Met Breadcrumb NavXT kunt u uw bezoekers voorzien van navigatielinks om hen te helpen bepalen waar ze zijn. Na installatie moet u een eenvoudige ‘div’ -code plakken in de plaats waar u het “breadcrumb” -spoor wilt laten verschijnen.

paneermeel

23. WP Smush

Bezoek online: WP Mail SMTP

Met WP Mail SMTP kunt u SMTP gebruiken en toegang krijgen tot geavanceerde opties voor de e-mailfunctie van uw site. Ga naar Instellingen om de plug-in te gebruiken > E-mail vanuit uw dashboard. U kunt ook een test-e-mail sturen om te controleren of uw configuratie werkt.

e-mail

25. WP-Optimize

Bezoek online: Image Widget

Met deze eenvoudige plug-in kunt u afbeeldingswidgets maken en gebruiken op uw site. Deze widgets worden automatisch uitgelijnd en verkleind, zelfs op mobiele apparaten. U kunt ook een titel, beschrijving en link toevoegen om ze interactiever te maken.

afbeelding-widget 27. TablePress

Bezoek online: The Events Calendar

Met de evenementenkalender-plug-in kunt u interactieve pagina’s maken voor evenementen zoals promoties, feesten en seminars. Gebruik gewoon de visuele interface om de details in te vullen en uw evenement te publiceren.

evenementen kalender

29. WP-onderhoudsmodus

Bezoek online: User Role Editor

WordPress heeft standaard vijf gebruikersrollen: beheerder, redacteur, auteur, bijdrager en abonnee. Met User Role Editor kunt u de rechten van elk gebruikerstype wijzigen. Je bent ook vrij om nieuwe rollen te creëren met unieke rechten.

gebruiker-rol-editor

Conclusie

Met WordPress-plug-ins zijn er eindeloze mogelijkheden voor het soort websites dat u kunt maken. Zorg ervoor dat u vooruit plant, zodat de componenten van uw site één samenhangende ervaring vormen. U kunt dit bericht raadplegen voor meer plug-ins die u kunnen helpen optimaliseren voor conversies.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me