5 cele mai bune plugin-uri pentru calendar pentru WordPress

Construirea unui site WordPress este un proces progresiv. Ar trebui să fiți mereu în căutarea de noi funcții și îmbunătățiri care vă pot propulsa marca în top.


O caracteristică particulară pe care nu o găsești întotdeauna pe site-urile WP este un calendar online. De obicei, sunt utilizate pentru rezervarea online și gestionarea evenimentelor, dar puteți profita, de asemenea, de plugin-uri de calendar pentru răspândirea anunțurilor. Desigur, ele pot fi adăugate și pentru valoarea lor estetică.

Ca întotdeauna, trebuie să aveți grijă suplimentară atunci când integrați noi pluginuri pe site-ul dvs. WordPress. Acestea fiind spuse, iată o listă cu primele cinci plugin-uri din calendar, funcțiile lor și de ce ar trebui să le folosești:

1. Calendarul evenimentelor

site-ul: http://wp-events-plugin.com/ – Preț: Gratuit / 75 USD pentru 1 site

În ceea ce privește funcționalitatea și versatilitatea, Calendarul evenimentelor și Managerul de evenimente sunt aproape la egalitate. Principala diferență constă în faptul că Event Manager are funcții mai detaliate de înregistrare și rezervare a evenimentelor, fără a fi nevoie de suplimente.

Adăugarea unui eveniment cu Event Manager implică pași similari cu Calendarul evenimentelor. În afară de aspectul identic al meniului, interfețele lor pentru editor sunt, de asemenea, aproape exact la fel.

Pentru a afișa un calendar pe o pagină, va trebui să utilizați un shortcode similar cu: [events_calendar full = “0” long_events = “1”]. Pentru mai multe informații despre codurile scurte ale Event Manager și despre modul de utilizare a acestora pentru a configura calendarul dvs., puteți consulta acest ghid de pe site-ul lor oficial.

Caracteristici notabile:

 • Evenimente recurente gratuite – Event Manager vă permite să setați evenimente recurente fără a fi necesar să plătiți pentru versiunea premium.
 • Tabloul de bord pentru rezervări – Un alt avantaj al Event Manager este tabloul de bord pentru rezervări încorporat. Acest lucru vă permite să monitorizați și să gestionați toate rezervările pentru evenimente într-o singură locație.
 • Personalizare profundă – În sfârșit, Event Manager are o mulțime de setări care vă permit să configurați modul în care funcționează și arată aspectul dvs. Totul, de la dimensiunile imaginii până la mesajele de trimitere, este complet modificabil din „Evenimente” > „Setări„.

3. Calendar simplu

site-ul: time.ly/ – Preț: Gratuit / $ 9 pe lună pentru versiunea Pro

Printre toate plugin-urile de calendar incluse în această listă, Calendarul evenimentelor All-in-One by Time.ly are cea mai intuitivă și mai ușoară interfață de utilizare. Acest lucru se datorează modului în care sunt prezentate setările. Totul este împărțit în trei file: Vizualizarea evenimentelor, Adăugarea / Editarea evenimentelor și Advanced.

În fila Vizualizare evenimente, trebuie să configurați tot ce are legătură cu aspectul calendarului dvs. Aceasta include vizualizările implicite ale calendarului, înfășurarea cuvintelor, filtrarea conținutului și așa mai departe. De asemenea, merită să rețineți că puteți pur și simplu să conectați gratuit o temă de calendar accesând „Evenimente” > „Teme calendaristice”.

În plus, puteți regla aspectul calendarului dvs. accesând „Evenimente” > „Opțiuni teme calendaristice”. Unele dintre setările disponibile includ culoarea de fundal a calendarului, dimensiunea fontului de bază, aspectul butonului și așa mai departe.

Caracteristici notabile:

 • Fidelitate vizuală – ușurează utilizatorilor să ajusteze aspectul calendarului fără a scrie o singură linie de cod.
 • Widget Creator – În cazul în care aveți un site extern care nu utilizează WordPress, puteți utiliza Widget Creator pentru a genera un cod simplu de încorporare. Puteți afla mai multe, consultând ghidul lor de utilizare aici.
 • Add-Ons – Ly oferă, de asemenea, unele suplimente utile, cum ar fi integrarea Twitter, vizualizări extinse și import CSV.

5. Calendar de rezervare

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map