5 modalități ușoare de a face backup / migra blogul dvs. WordPress cu pluginuri

Dacă rulați un blog WordPress, trebuie să dezvoltați planuri de urgență care să-i păstreze continuitatea. Oricât de grozav este WordPress-ul ca platformă de construire a site-urilor, este vulnerabil la erori și hack-uri care îți pot pune site-ul într-o clipă.


Acesta este motivul pentru care, pe lângă faptul că sunteți foarte atenți la ceea ce integrați în site-ul dvs. web, trebuie să creați periodic copii de rezervă ale datelor dvs..

Astăzi, o mulțime de companii de găzduire WordPress administrate oferă soluții de rezervă plătite cu beneficii utile – de la automatizare la asistență prioritară pentru clienți. Dacă aveți bugetul pentru astfel de servicii, atunci lăsați-i să vă ajutați să vă asigurați site-ul.

În caz contrar, citiți și aflați instrumentele și pașii cu privire la modul de backup și migrare a site-urilor dvs. WordPress.

Metoda # 1: Utilizarea Duplicatorului

Descarcă plugin & mai multe detalii: WordPress.org/plugins/all-in-one-wp-migration/

Un alt plugin extrem de apreciat pe care îl puteți utiliza pentru copii de rezervă ar fi migrația WP All-in-One.

După cum sugerează și numele, acest plugin are tot ce ai nevoie pentru a crea copii ale datelor site-ului tău WordPress.

După instalare, pur și simplu îndreptați-vă la tabloul de bord WordPress și navigați la „Migrarea WP-All-in-One” > „Export” pentru a lansa utilitarul.

Înainte de a continua, merită să verificați secțiunea „Opțiuni avansate” pentru o listă de excluderi utile de rezervă. Cu un singur clic, puteți exclude exportul de comentarii spam, postări de revizuire, fișiere teme, plugin-uri și orice veți considera inutil pentru utilizarea viitoare.

După ce sunteți mulțumit de setările dvs., faceți clic pe butonul „Exportați” pentru a dezvălui opțiunile de stocare. Aceasta include exportul într-un fișier local, Dropbox, OneDrive și prin FTP.

Cu versiunea gratuită a migrației WP All-in-One, puteți exporta doar backup-ul site-ului dvs. web într-un fișier local. Toate celelalte opțiuni, inclusiv Dropbox, Google Drive, Amazon S3, OneDrive, Box și FTP necesită să achiziționați o extensie.

Pentru a începe exportul cu planul dvs. gratuit, faceți clic pe „Fișier” și așteptați finalizarea ferestrei.

După finalizare, puteți descărca backup-ul site-ului dvs. direct sau faceți clic pe „Închidere” pentru a-l păstra salvat pe serverul dvs. deocamdată. Amintiți-vă doar că aveți nevoie de o copie de rezervă în alt loc față de site-ul dvs. web. Dacă obișnuiești să le stochezi pe serverul tău web, atunci acestea sunt la fel de vulnerabile ca site-ul tău atunci când vine vorba de atacuri cibernetice și probleme legate de server.

Ar trebui să puteți găsi o listă de copii de rezervă accesând „Migrarea WP-All-in-One WP” > „Backups” din tabloul de bord WordPress.

În această pagină, puteți descărca, șterge sau restaura oricare dintre copiile de rezervă făcând clic pe butonul corespunzător din dreapta.

Dacă ați exportat datele site-ului dvs. într-o platformă externă de stocare în cloud, puteți să le restaurați accesând „Migrarea WP-All-in-One WP” > ‘Import’. Faceți clic pe „Importați din” și alegeți serviciul folosit.

Pe lângă compatibilitatea cu serviciile de stocare în cloud de la terți, versiunea premium a All-in-One WP Migration vine și cu asistență 24/7.

Metoda # 3: Utilizarea Dropbox Backup complet

Descarcă plugin & mai multe detalii: WordPress.org/plugins/backup/

Judecând după numărul său de instalații active și evaluările constant ridicate, este sigur să presupunem că BackupGuard este unul dintre cele mai fiabile plugin-uri pentru crearea copiilor de rezervă a site-ului..

Funcționează prin integrarea unei interfețe dinamice de rezervă chiar în tabloul de bord WordPress.

La instalarea și lansarea pluginului, puteți iniția procedura de backup imediat făcând clic pe butonul „Backup” din pagina pluginului principal..Acest lucru vă va oferi două opțiuni de rezervă: o copie de rezervă completă a site-ului sau o copie de rezervă personalizată în cazul în care veți alege manual care sunt elementele care vor fi salvate.Dacă aveți succes, ar trebui să puteți vedea backup-ul nou creat în lista BackupGuard. Aici, puteți restaura, șterge sau descărca backup-ul dvs. făcând clic pe butoanele din dreapta.Un alt element din interfața despre care ar trebui să știți este butonul „Importați”. Selectând „Import”, puteți încărca cu ușurință un fișier de rezervă în BackupGuard, atât timp cât acesta nu este mai mare de 128 megabyte. Dacă fișierul dvs. depășește această limită, va trebui să îl încărcați manual prin FTP în locația desemnată.

Căutând pe fila „Setări”, puteți modifica câteva lucruri, cum ar fi locațiile fișierului, pentru a exclude, calea de destinație de rezervă, frecvența solicitării AJAX și reîncărcarea apelurilor de apel.

Funcțiile profesionale ale BackupGuard includ copii de rezervă automate, notificări prin e-mail, asistență de urgență 24/7 și integrare directă cu serviciile de stocare în cloud. În cazul în care doriți o migrație completă a site-ului, ei sunt, de asemenea, dispuși să facă toate lucrurile grele pentru dvs..

Metoda # 5: Utilizarea UpdraftPlus

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map