8 Cele mai frecvente erori WordPress și cum să le remediezi

Aveți un site web bazat pe WordPress?


Ar putea fi doar ceea ce are nevoie pentru afacerea dvs. pentru a ajunge la masă, pentru a vă crește profitul și pentru a vă consolida identitatea de marcă. Configurarea unei aventuri online este într-adevăr simplă cu WordPress, datorită interfeței și a flexibilității sale ușor de utilizat. Deși WordPress este extrem de ușor de utilizat, există câteva erori comune care îl pot face enervant. Cu toate acestea, cea mai bună parte este că eroarea pe care o întâlnești probabil pe site-ul tău a fost cea mai probabil raportată și rezolvată de cineva înaintea ta.

Aveți nevoie de ajutor pentru remedierea site-ului dvs. WordPress?
WHSR este acum partener cu Codeable.io pentru a ajuta utilizatorii care au nevoie de servicii profesionale de dezvoltare / personalizare a WP.

Pentru a obține o ofertă gratuită, vă rugăm să completați acest formular.

Iată tutoriale despre cum să remediați aceste erori comune WordPress:

1. Eroare la stabilirea conexiunii la baza de date

Eroare la stabilirea conexiunii la baza de date

Eroarea la stabilirea conexiunii la baza de date este destul de auto-explicativă și vă spune că conexiunea cu baza de date a fost spartă.

 • Cauzele unei erori de stabilire a bazei de date
 • Problemă cu serverul dvs. de găzduire
 • Eroare în fișierul wp-config.php
 • Este posibil ca site-ul dvs. să fi fost piratat

Soluția #1. Remediați problemele cu serverul dvs. de găzduire

Este o idee bună să discutați cu furnizorul dvs. de hosting de WordPress cu privire la această problemă.

Furnizorul dvs. de găzduire vă va putea spune dacă baza dvs. de date se oprește pentru depășirea cotei sale sau există o problemă cu serverul. Dacă vi se spune că totul este în regulă la sfârșitul serverului, este timpul să vă verificați fișierul wp-config.php.

Soluția #2. eroare de fișier wp-config.php

Deschideți fișierul dvs. wp-config.php folosind FTP sau manager de fișiere. Acum, verificați dacă numele bazei de date, gazda, numele de utilizator și parola sunt corecte. Dacă găsiți vreo modificare în aceste detalii, corectați-le imediat. Dacă nu știți să editați fișierele PHP, este mai bine să vă familiarizați cu elementele de bază.

Soluția #3. Scanați-l pentru a verifica dacă a fost hacked

WordPress este cea mai preferată platformă open source, dar este extrem de vulnerabilă la amenințările de securitate. Așadar, nu este de mirare să vedeți WordPress ca obiectivul principal pentru hacking. Utilizați un instrument de securitate pentru a scana site-ul dvs. în întregime și a verifica dacă site-ul dvs. este compromis. Dacă descoperiți că site-ul dvs. a fost hacked, nu intrați în panică. Schimbă imediat detaliile de conectare și restaurează-ți site-ul din backup.

2. Ecranul alb al morții

Ecranul alb al morții

Această eroare provoacă de obicei un ecran alb de moarte fără niciun mesaj de eroare, ceea ce face mai frustrant pentru tine, deoarece nu ai idee ce să cauți și ce să rezolvi.

cauze:

 • Deseori cauzate de o limită de memorie epuizată
 • Temă sau plugin slab codat

Soluția nr. 1: Măriți limita de memorie

Deoarece limita de memorie epuizată este unul dintre motivele populare ale acestei erori, se recomandă creșterea limitei de memorie. Pentru a mări limita, deschideți fișierul wp-config.php și adăugați următoarea linie de cod în etichetele principale PHP.

define (‘WP_MEMORY_LIMIT’, ’64M’);

Codul de mai sus crește limita de memorie la 64M.

Soluția # 2. Înlocuiți tema cu tema implicită și dezactivați toate pluginurile

Dacă problema persistă, dezactivați toate plugin-urile și înlocuiți-vă tema actuală activă cu tema WordPress implicită și verificați dacă mai apare un ecran alb al morții. Dacă problema este rezolvată, fie tema dvs., fie unul dintre pluginurile dvs. cauzează un ecran alb. Activați un plugin simultan, cu ochii pe site-ul web. Dacă rezolvați această problemă, verificați funcția dvs. theme.php și eliminați spațiile suplimentare din partea de jos a fișierului.

3. 500 eroare server intern

500 Eroare internă a server-ului

Aceasta este o altă problemă comună pe care aproape fiecare site web WordPress o întâlnește cel puțin o dată. Există mai multe cauze potențiale.

cauze:

 • Limita de memorie PHP epuizată
 • Funcții de plugin corupte
 • Funcții teme corupte
 • .Htaccess corupt

Soluția # 1. Măriți limita de memorie

Urmați aceiași pași pentru a crește limita de memorie, așa cum este menționat în pasul anterior.

Soluția #2. Editați fișierul .htaccess

Deoarece problema este cauzată de obicei de un fișier .htaccess corupt, va trebui să editați fișierul .htaccess. Deschideți fișierul dvs. .htaccess de la FTP sau manager de fișiere și redenumiți-l cu .htaccess vechi. Reîmprospătați-vă site-ul și vedeți dacă problema persistă. Dacă acest lucru rezolvă problema, faceți clic pe setări > permalinkuri și apăsați modificări salvare pentru a reseta .htaccess.

Soluția # 3. Dezactivați toate pluginurile

Dacă modificarea fișierului dvs. .htaccess nu a avut niciun impact asupra problemei, poate doriți să verificați pluginurile. Dezactivați toate pluginurile dvs. făcând clic pe pluginuri? plugin-uri instalate. Alegeți „dezactivați” din meniul derulant „Acțiune în vrac” și atingeți aplicația. Acesta va dezactiva automat toate pluginurile. Acum accesați site-ul dvs. web, actualizați-l și verificați dacă eroarea a dispărut. Dacă da, activați plugin-urile unul câte unul și vedeți care plugin a cauzat problema.

Soluția #4. Înlocuiți folderele wp-admin și wp-include

Dacă nu a funcționat nimic, încercați să înlocuiți folderele wp-include și wp-admin cu copii proaspete de la o instalare WordPress. Salvați-le și încărcați-le. Actualizați browserul și vedeți dacă problema este rezolvată.

4. Pierderea e-mailului de administrare și parola de recuperare nu funcționează

Pierderea e-mail-ului și a parolei de administrare pierdute nu funcționează

Este obișnuit să uitați de e-mail sau parolă, mai ales când aveți tone de ele de reținut. Într-un astfel de scenariu, probabil că ați făcut clic pe linkul de parola pierdut pentru a recupera detaliile. Dar, din păcate, nu ai primit niciodată link-ul de resetare în căsuța de e-mail.

Cauză:

Cauza reală a acestei probleme este încă un mister, dar soluția nu este. Există anumite lucruri pe care le puteți face pentru a vă schimba adresa de e-mail și parola, fără a fi nevoie de linkul de resetare.

Soluția #1. Editați fișierul funcții.php

Pentru a face modificări în fișierul funcții.php al unei teme, navigați la ../wp-content/themes/your_current_theme prin FTP sau manager de fișiere. Deschideți fișierul funcții.php și adăugați următoarea linie de cod.

wp_set_password („DesiredNewPassword”, 1);

Puneți parola nouă dorită în locul în care scrie „DesiredNewPassword”. Salvați fișierul și încărcați-l din nou. După ce v-ați conectat la site-ul dvs. web, eliminați codul din fișier și încărcați-l din nou.

Soluția #2. Resetați-vă adresa de e-mail și parola prin phpMyAdmin

Conectați-vă la cpanel. Faceți clic pe phpMyAdmin și selectați baza de date a site-ului dvs. web. Faceți clic pe tabela wp_users și editați înregistrarea. Introduceți o nouă valoare pentru user_pass. Nu uitați că phpMyAdmin folosește criptarea MD5, deci trebuie să convertiți parola în MD5.

Alegeți opțiunea MD5 din meniul derulant din Funcții. Faceți clic pe salvați și reîmprospătați-vă site-ul.

5. Conexiune temporizată

Conexiunea a expirat

Această eroare este de obicei cauzată de un server partajat supraîncărcat. De obicei, următoarele motive provoacă această problemă.

cauze:

 • Pluginuri grele
 • Erori în funcție de temă
 • Limita de memorie PHP epuizată

soluţii

 1. Măriți limita de memorie PHP
 2. Dezactivați toate pluginurile și eliminați cel care cauzează problema
 3. Comutați la o temă WordPress implicită pentru a verifica dacă tema dvs. cauzează problema

6. 404 Pagină eroare

404 Pagină eroare

Această eroare apare de obicei atunci când site-ul nu găsește pagina specificată.

Cauză

Setarea Permalink este cauza principală a erorii 404 Page.

Soluţie:

Reconfigurați permalinkurile dvs. făcând clic pe setări > permalink. De asemenea, puteți rescrie manual regulile pentru a suprascrie setările de legătură permanentă.

7. Eroare epuizată de memorie

Eroare epuizată de memorie

O eroare epuizată de memorie provoacă fie un ecran alb al morții, fie următoarea eroare

Eroare fatală: dimensiunea de memorie permisă de 33554432 octeți epuizată (încercată să aloce 2348617 octeți) în /home/username/public_html/site1/wp-include/plugin.php pe linia xxx

Cauză

Cauza principală este atunci când un plugin WordPress sau un script epuizează limita de memorie implicită.

Soluţie

Trebuie să vă măriți limita de memorie PHP. Chiar dacă am menționat toți pașii pentru creșterea limitei de memorie în primul punct, încă o scriu aici.

Pentru a mări limita, deschideți fișierul wp-config.php și adăugați următoarea linie de cod în etichetele principale PHP.

define (‘WP_MEMORY_LIMIT’, ’64M’);

Codul de mai sus crește limita de memorie la 64M.

Înlocuiți tema cu tema implicită și dezactivați toate pluginurile

8. Indisponibil pentru eroare de întreținere programată

Indisponibil pentru eroare de întreținere programată

Este posibil să întâmpinați această eroare din cauza unei actualizări WordPress întrerupte sau neterminate.

Cauză:

Când WordPress actualizează un plugin sau o temă, pune site-ul dvs. în modul de întreținere. Dacă actualizarea este întreruptă, vă menține site-ul în modul de întreținere.

soluţii

 1. Actualizați manual instalarea WordPress
 2. Ștergeți fișierul dvs. de întreținere accesând directorul rădăcină prin FTP sau manager de fișiere.

Învelire

WordPress este un software puternic, dar ca și alte platforme, are defectele sale. În postarea de astăzi, am dezvăluit anumite erori comune cu cauzele și soluțiile lor. Sper să vi se pară util și să scăpați definitiv de aceste erori.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me