8 Pemalam Perkongsian Sosial Teratas Untuk WordPress

Semakin banyak perniagaan berusaha untuk terhubung dengan bakal pelanggan mereka melalui media sosial. Dan mengapa mereka tidak? Ini merupakan peluang yang sangat baik bagi setiap perniagaan dalam talian untuk memperluas jangkauannya. Mari kita lihat apa yang dinyatakan oleh Laporan Industri Pemasaran Media Sosial,


 • 92% pemasar percaya bahawa media sosial penting untuk perniagaan mereka, meningkat daripada 86% tahun lalu.
 • 89% pemasar media sosial ingin mengetahui taktik dan teknik mana yang dapat digunakan untuk mendorong lebih banyak keterlibatan ke laman web mereka dari rangkaian media sosial.
 • Sebanyak 97% pemasar menggunakan pemasaran media sosial.

Menurut tinjauan, lima faedah utama pemasaran sosial adalah seperti berikut,

 • Peningkatan Pendedahan
 • Trafik Meningkat
 • Pembacaan Setia
 • Wawasan Pasaran
 • Penjanaan plumbum

Sekiranya anda tidak yakin akan kepentingan media sosial dan peranannya dalam perniagaan anda, anda pasti harus membaca laporan ini. Ini memberikan pandangan yang luar biasa. Sekarang bagi anda yang menggunakan WordPress sebagai platform anda untuk penyampaian kandungan ke massa dalam talian, saya akan menunjukkan arah plugin terbaik kerana kandungan anda dikongsi di semua platform media sosial utama.

Raja # 1

Raja Dicipta oleh Tema Elegant, Monarch adalah pemalam perkongsian sosial yang indah. Plugin ini intuitif, butang perkongsian sosial dapat ditambahkan ke bar sisi, kandungan di atas / bawah, fly-in, pop-up dan di media. Anda juga dapat menetapkan kelewatan waktu untuk pilihan saham gaya pop-up dan terbang, mengaktifkan pilihan saham apabila pengunjung mencapai akhir kandungan halaman anda atau mengaktifkannya apabila pengunjung menatal bahagian penting halaman.

Monarch dapat mengaktifkan opsyen saham setelah pelawat memberi komen di laman web anda, setelah pembelian dilakukan atau setelah tempoh tidak aktif oleh penonton. Monarch menyediakan pilihan perkongsian untuk 40 rangkaian sosial yang berbeza dengan kemudahan penyesuaian dan 8 pilihan penempatan yang berbeza.

Dengan statistik yang disediakan oleh pemalam yang hebat ini, anda dapat memantau dan mengesan kaedah paling berkesan untuk mengembangkan ikutan sosial dan mengumpulkan perkongsian sosial.

Maklumat lanjut & muat turun | Dengan harga $ 14, tanda harga ini menjadikannya pilihan yang sangat menggoda di mata saya.

# 3 Ultimate Social Deux

UltimateSocial

Ini adalah plugin perkongsian sosial berbilang bahasa, responsif, dikemas dengan kod pendek dengan pilihan kawalan warna penuh. Plugin serasi dengan Muat turun Digital Mudah, Mesin Cerita Aesop, WooCommerce, JigoShop dan Komposer Visual.

Ultimate Social Deux menjanjikan masa muat yang cepat untuk butang kongsi mereka, jadi ia berfungsi tanpa melambatkan kelajuan memuatkan laman web anda. Ia menyediakan penyelesaian yang elegan dan efisien dengan peruntukan untuk 10 rangkaian sosial. Warna, ukuran, penampilan dan penempatan butang sosial boleh disesuaikan untuk memenuhi keperluan khusus anda.

Maklumat lanjut & muat turun | Versi percuma tersedia dan versi berbayar berharga $ 10 setiap laman web; pembayaran tahunan yang sama diperlukan untuk sokongan dan kemas kini berterusan.

# 5 Bar Sosial Terapung

FloatingShareBAr

Bar perkongsian sosial terapung sederhana untuk laman web WordPress anda yang dibuat oleh orang-orang cemerlang di WPBeginner. Bar bahagian terapung ini boleh ditambahkan pada catatan blog, halaman dan jenis catatan anda yang lain.

Bar bahagian yang sangat ringan yang tidak banyak mempengaruhi masa muat laman web anda. Plugin ini cukup pintar, skripnya dimuat hanya apabila pengunjung menggerakkan kursornya ke atas bar kongsi. Yang dilihat sebaliknya adalah replika bar kongsi yang tidak menambah masa muat laman web. Sesuai dengan kebijakan minimumnya, hanya lima rangkaian sosial yang disertakan: Facebook, Pinterest, LinkedIn, Twitter dan Google+.

Antaramuka seret dan lepas untuk mengawal penampilan opsyen perkongsian sosial di laman web anda dan kotak meta untuk mematikan pemalam pada catatan atau halaman tertentu. Plugin ini dibangunkan untuk tujuan dalaman dan digunakan pada WPBeginner, List25 dan SteadyStrength.

Maklumat lanjut & muat turun | Percuma dengan pilihan tambahan berbayar

# 7 Bulu Media Sosial

SosialMediaFeather

Plugin WordPress ringan yang membantu menambah pilihan perkongsian dan mengikuti pilihan ke catatan laman web anda, jenis catatan khusus tertentu dan halaman tertentu. Plugin ini tidak menggunakan Javascript, ini adalah kerana sebarang beban pada kelajuan pemuatan laman web anda adalah minimum.

Anda boleh membuatnya di mana-mana halaman atau melumpuhkan di mana-mana halaman dengan menambahkan kod pendek ke bidang tersuai. Penyelesaian mudah dan berkelas untuk menyelesaikan semua teka-teki perkongsian sosial laman web anda.

Maklumat lanjut & muat turun | Percuma

Selain daripada 8 pemalam yang disebutkan di atas, terdapat beberapa pilihan lain yang mungkin ingin anda periksa!

 • Digg Digg
 • Shareaholic 
 • Cunjo
 • Tambah ini
 • Suar
 • Berkongsi ini

Lihat ulasan terperinci saya mengenai GetSocial, plugin perkongsian sosial freemium untuk WordPress dan berbual sedikit dengan CEO mereka, Joao Romao.

Pilihan Terbaik Anda

Plugin percuma yang tidak melambatkan laman web anda mungkin merupakan pilihan terbaik untuk kebanyakan laman WordPress, walaupun apabila keadaan semakin besar, papan pemuka statistik yang baik untuk mencari kandungan yang paling menarik bagi anda akan terbukti berguna.

Beberapa plugin sosial percuma dilengkapi dengan statistik perkongsian asas untuk membantu mengesan perkongsian sosial dan ini terbukti cukup untuk kebanyakan laman web. Tetapi walaupun anda memutuskan untuk memilih plugin premium, ia tidak terlalu mahal dan boleh bernilai dalam jangka masa panjang.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me