Cara Membuat Laman Fotografi Menggunakan WordPress: Tema, Alat, dan Hosting yang Anda Perlu

Hari ini, saya akan berusaha untuk membantu mana-mana jurugambar di luar sana di kalangan pembaca kami yang mungkin berminat untuk membuat laman web fotografi WordPressnya sendiri.


Sebagai permulaan, penampilan adalah segalanya. Laman fotografi mesti menarik secara visual dan terdapat banyak persaingan dalam industri ini.

Jurugambar memerlukan laman web yang tidak mengalihkan perhatian orang dari gambar dan mempunyai kemampuan navigasi yang baik.

Anda mungkin terbahagi mengenai jenis laman web yang ingin anda buat. Mari kita lihat aspek laman web fotografi yang baik dengan melihat halaman pratonton dari beberapa tema fotografi yang hebat.

Contoh – Touch Photographer adalah laman fotografi yang sangat baik yang mudah dilayari, bermaklumat, dan cantik pada masa yang sama. Saya sangat mengesyorkan anda memeriksanya jika anda memerlukan inspirasi.

Tema Fotografi WordPress

Berikut adalah beberapa tema fotografi untuk memberi anda idea yang baik mengenai jenis pilihan yang tersedia untuk anda.

Halaman arahan

Kameron

Muat turun: http://www.gt3themes.com/wordpress-themes/oyster/kenburns

Secara peribadi, saya dapati gambar dilayan dengan baik dengan membenarkan mod tontonan skrin penuh berbanding dengan paparan portfolio. Bagaimanapun, kebanyakan jurugambar ingin menarik perhatian calon pelanggan mereka dengan fotografi yang hebat. Menurut anda, betapa kagumnya orang jika mereka disambut oleh halaman seperti ini ?

Lens Portolio

Muat turun: http://www.nejattalas.com/3730973

Halaman Perkhidmatan dan Arkib Produk

Biasanya untuk sesiapa sahaja yang menyediakan perkhidmatan atau menjual produk, anda memerlukan halaman yang dikhaskan untuk perkhidmatan dan satu untuk arkib produk.

Walaupun saya tidak menyukai portfolio untuk halaman arahan, mereka sangat bagus apabila anda ingin membuat arkib produk untuk melayari dan membeli gambar dengan mudah..

Arkib Produk - Sempadan

Muat turun: http://moon.pinsupreme.com/

Lindungi Imej Anda

Perkara lain yang anda perlukan jika anda seorang jurugambar profesional, pemeriksaan foto. Pemeriksaan foto menyekat akses kandungan hanya kepada pemegang kata laluan.

Lihat Tema Sempadan dengan Proofing Foto yang berkuat kuasa.

Pemeriksaan Foto Sempadan

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me