Cele mai populare plugin-uri WordPress bazate pe numărul de descărcări din 2016

Statisticile de utilizare arată că WordPress este cel mai popular sistem de gestionare a conținutului (CMS) astăzi. Având peste 26% din întregul web, este clar un favorit printre bloggeri, designeri web și antreprenori online.


Deși există suficiente motive pentru a alege WordPress pentru a scrie o carte, ne vom concentra doar pe o componentă care face CMS specială – multitudinea de pluginuri care fac construirea site-ului ușoară și distractivă..

Mai jos sunt treizeci dintre cele mai descărcate și foarte apreciate pluginuri pe care ar trebui să le iei în considerare atunci când construiești și găzduiești site-ul tău WordPress:

1. JetPack

Accesați online: WP-PageNavi

WP-PageNavi vă permite să personalizați linkurile de paginare a site-ului dvs. WordPress. Cu toate acestea, necesită să înlocuiți câțiva biți de cod prin Aspect > Editor la instalare.

wp-PageNavi

3. Securitate WordFence

Accesați online: formularul de contact 7

Formularul de contact 7 este un plugin simplu și flexibil care vă permite să creați formulare de contact rapide utilizând HTML. Puteți apoi să introduceți aceste formulare în orice pagină prin intermediul shortcode.

de contact-form-7

5. WooCommerce

Accesați online: Sitemap-uri Google XML

Sitemap-urile Google XML este un plugin esențial pentru SEO care ajută crawlerii să navigheze pe site-ul dvs. și să indexeze paginile acestuia.

xml

7. WP Super Cache

Vizitați online: Yoast SEO

Yoast SEO este un plugin popular care vă poate ajuta la optimizarea pe pagina. Acesta ajută la detectarea problemelor, la generarea sitemap-urilor și la recomandări care pot îmbunătăți clasamentul site-ului.

yoast

9. CAPTCHA într-adevăr simplă

Accesați online: Akismet

Akismet este un alt plugin care poate ajuta la prevenirea spamului. Scanează și filtrează automat toate comentariile umbroase pentru revizuire manuală.

Akismet

11. Google Analytics de MonsterInsights

Accesați online: SiteOrigin Page Builder

Cuvintele pluginului SiteOrigin Page Builder adaugă o interfață drag and drop în editorul de pagini. Puteți construi o pagină nouă de la partea de sus sau puteți utiliza un aspect pre-construit pentru a economisi timp.

Pagina-builder

13. Post duplicat

Vizitați online: Regenerați miniaturile

Regenerare Miniaturi este un instrument la îndemână care poate recrea toate miniaturile pentru încărcările dvs. media. Acest lucru este util dacă ați modificat recent setările pentru miniaturi din Setări > Mass-media.

regenera

15. Autentificare cu doi factori clef

Accesați online: UpdraftPlus

În caz de siguranță, asigurați-vă că aveți copii de rezervă care vă vor ajuta să vă recuperați de la probleme neașteptate. Cu UpdraftPlus, puteți crea sau programa cu ușurință copii de rezervă automatizate pentru o mai mare securitate.

curentul ascendent

17. Dezactivează comentariile

Vizitați online: Widget Black Studio TinyMCE

Cu Black Studio TinyMCE Widget, puteți adăuga cu ușurință text bogat, atașamente media și alte elemente de conținut în barele laterale..

negru

19. Meta Slider

Accesați online: Ninja Forms

Ninja Forms instalează un editor de formulare drag and drop în instalarea dvs. WordPress. Este un plugin ușor de utilizat care vă poate ghida la fiecare pas.

ninja-forme

21. Shortcodes Ultimate

Accesați online: Breadcrumb NavXT

Cu Breadcrumb NavXT, puteți oferi vizitatorilor dvs. legături de navigare pentru a-i ajuta să stabilească unde se află. Odată instalat, trebuie să lipiți un cod „div” simplu în locul în care doriți să apară traseul „pesmet”.

firimituri de pâine

23. WP Smush

Accesați online: WP Mail SMTP

WP Mail SMTP vă permite să utilizați SMTP și să accesați opțiuni avansate pentru funcția de e-mail a site-ului dvs. Pentru a utiliza pluginul, accesați Setări > E-mail de pe tabloul de bord. De asemenea, puteți trimite un e-mail de testare pentru a verifica dacă configurația dvs. funcționează.

e-mail

25. Optimizare WP

Vizitați online: Image Widget

Acest plugin simplu vă permite să creați și să folosiți widget-uri de imagine pe site-ul dvs. Aceste widget-uri se aliniază și redimensionează automat chiar și pe dispozitivele mobile. Puteți adăuga, de asemenea, un titlu, o descriere și un link pentru a le face mai interactive.

image-widget 27. TablePress

Accesați online: Calendarul evenimentelor

Pluginul Calendar Calendar vă permite să creați pagini interactive pentru evenimente precum promoții, petreceri și seminarii. Pur și simplu folosiți interfața vizuală pentru a completa detaliile și a publica evenimentul dvs..

evenimente calendar

29. Mod de întreținere WP

Accesați online: Editorul rolurilor utilizatorului

În mod implicit, WordPress are cinci roluri de utilizator – administrator, editor, autor, contribuabil și abonat. Editorul de roluri vă permite să modificați permisiunile fiecărui tip de utilizator. De asemenea, sunteți liber să creați noi roluri cu permisiuni unice.

utilizator-rol-editor

Concluzie

Cu plugin-uri WordPress, există posibilități interminabile pe tipul de site-uri web pe care le puteți crea. Asigurați-vă că planificați mai departe, astfel încât componentele site-ului dvs. să formeze o singură experiență coezivă. Puteți face referire la această postare pentru mai multe pluginuri care vă pot ajuta să optimizați conversiile.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map