Comparați cele mai bune 5 plugin-uri de glisor WordPress jQuery

Unul dintre cele mai bune lucruri despre WordPress este capacitatea de a utiliza elemente vizuale fanteziste fără a scrie o singură linie de cod. Folosind numai puterea de Plugin-uri, puteți încorpora funcții îngrijite, precum calendare interactive de rezervare și formulare de contact în câteva minute.


În acest ghid particular, vom acoperi primele 5 plugin-uri de glisor jQuery pentru a îmbunătăți designul site-ului dvs.:

1. Slider uriaș-IT

imens-l

Mai întâi de toate, toate pluginurile adresate în această listă sunt ușor de utilizat; iar una dintre cele mai simple și mai simple alegeri este cursor de Huge-IT. Folosind interfața simplă, puteți încărca rapid imaginile și puteți oferi o scurtă descriere pentru fiecare. Puteți, de asemenea, să faceți clic pe fiecare imagine pentru a îmbunătăți experiența generală.

Restul setărilor glisorului, cum ar fi înălțimea, efectele și opțiunile de navigare sunt accesibile direct pe aceeași pagină. Odată ce sunteți mulțumit de glisorul dvs., le puteți lipi în orice pagină sau postare prin shortcode. Când vine vorba de personalizare, puteți debloca versiunea completă pentru a personaliza fiecare element al glisorului dvs. – de la culorile fontului la butoanele de navigare.

Descărcați și mai multe informații: wordpress.org/plugins/slider-wd/

3. Plugin Slideshow Plugin

prezentarea

Pluginul Slideshow Slider este un instrument simplu care vă poate ajuta să creați glisoare în cel mai scurt timp. Cea mai mare caracteristică a acesteia este interfața fluidă care vă permite să comutați înainte și înapoi între setările generale și configurația de diapozitive specifice.

Rețineți că versiunea gratuită a plugin-ului Slideshow Slideshow oferă doar acces la 15 opțiuni de personalizare, dar asta nu înseamnă că nu puteți crea diferite slider-uri fără să plătiți pentru versiunea pro. Cu toate acestea, plata unei licențe profesionale vă va oferi acces la o mulțime de funcții excelente, cum ar fi straturi video, animații de straturi, suport avansat pentru script (HTML5, Vimeo, JW etc.) și animații suplimentare.

Descărcați și mai multe informații: wordpress.org/plugins/aparg-slider/

5. Slider Master

Master-slider

În sfârșit, Master Slider este un plugin popular pentru crearea de glisiere care funcționează excelent pentru dispozitivele cu funcție tactilă. Nu uitați că trebuie să mențineți experiența utilizatorului consecventă atât pentru desktop, cât și pentru publicul mobil. Prin susținerea gesturilor pure de glisare, vă este garantat să oferiți cea mai bună experiență de vizualizare pentru tablete și smartphone-uri.

Master Slider oferă, de asemenea, o interfață de utilizator de top, care simplifică procesul de creare a glisorului. După crearea unui nou slider, puteți alege imediat din unele șabloane preconfigurate sau puteți începe de la zero. Desigur, aveți libertatea de a modifica anumite elemente de design, cum ar fi CSS personalizate, animații, dimensiuni și un „slider”. În ceea ce privește caracteristicile, să spunem doar că Master Slider are tot ce puteți cere într-un plugin slider.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map