Comparați cele mai bune 5 plugin-uri de testare WordPress A / B

Cu un sistem de gestionare a conținutului precum WordPress, orice persoană poate construi un site cu aspect profesionist într-o zi. Puteți instala cu ușurință teme, crea pagini și puteți pune orice conținut doriți să oferiți audienței. Cu toate acestea, chiar și cei mai experimentați dezvoltatori web au nevoie de testări și optimizări suplimentare pentru a debloca potențialul real al oricărui site.


Deși există multe instrumente de monitorizare și analitice disponibile, testarea este un proces care necesită mult timp. Amintiți-vă că aveți nevoie de timp să strângă suficiente date cu privire la performanța unui site. Pentru a accelera lucrurile, puteți împărți simultan testarea mai multor versiuni ale site-ului dvs. folosind instrumente de testare A / B.

Mai jos sunt cele mai bune cinci instrumente de testare A / B pe care le puteți utiliza pentru site-ul dvs. WordPress:

1. Experimente de titlu

Title Experiments este un plugin de testare A / B gratuit, atât de ușor de utilizat, cât și de util. Se integrează direct cu editorul de poștă WordPress – permițându-vă să creați mai multe titluri pentru conținutul dvs. fără probleme.

titlu-experiment

O caracteristică notabilă a titlului Experiment gratuit este disponibilitatea unui ghid pas cu pas și sfaturi de optimizare, care este livrat direct la căsuța de e-mail în cazul în care o solicitați. De asemenea, vine cu o versiune profesională, care vă oferă funcții avansate, cum ar fi mai multe imagini, statistici și asistență prioritară pentru clienți.

Descărcați și mai multe informații: wordpress.org/plugins/simple-page-tester/

3. Testare Nelio A / B

Dacă doriți mai mult decât un simplu plugin de testare A / B, atunci ar trebui să luați în considerare să faceți testarea Nelio A / B. Este un cuprinzător optimizarea conversiilor platformă care vă permite să testați orice, de la produse, widget-uri, teme și meniuri. De asemenea, puteți utiliza instrumentul pentru harta căldurii pentru a observa cum interacționează publicul dvs. direct cu site-ul dvs..

Nélio

În ciuda profunzimii informațiilor, puteți obține cu Nelio A / B Testing; interfața vizuală organizată ușurează chiar și utilizarea începătorilor. Amintiți-vă doar că este un plugin premium care vine doar cu un proces gratuit.

Descărcați și mai multe informații: www.kissmetrics.com/

5. Apeluri la acțiune WordPress

În sfârșit, dacă obiectivul dvs. este să testați cu exactitate rata de conversie a apelurilor la acțiune, atunci apelurile WordPress la acțiune sunt pluginul pentru dvs. Pe lângă faptul că este un instrument ușor care permite testarea divizat multivariate, acesta include și un constructor CTA drag and drop care vine cu șabloane pre-făcute.

cta

După crearea CTA-urilor dvs., apelurile WordPress la acțiune oferă comparații între variante. De asemenea, este ușor să comutați între secțiunea CTA la editorul vizual. Trebuie doar să alegeți butonul Lansare vizual editor sau modificați direct dimensiunile, textul antetului, conținutul și culorile CTA.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map