Comparați primii 5 clienți FTP pentru WordPress

Crearea unui site web WordPress este ca și cum ai construi o casă cu cărămizi Lego.


Vizualizezi ceea ce vrei să obții, identifici piesele necesare și le pui cu totul de la sol. Provocarea principală este însă să ne asigurăm că totul se potrivește funcțional și perfect.

În această postare, vom compara clienții de top FTP (File Transfer Protocol) pe care îi puteți utiliza pentru site-ul dvs. WordPress.

Ce sunt clienții FTP?

Utilizarea clienților FTP este unul dintre subiectele mai puțin cunoscute în dezvoltarea web modernă, în special în comunitatea WordPress. Acest lucru se datorează în principal sistemelor de gestionare a conținutului au simplificat dramatic procesul de construire a site-urilor.

În trecut, dezvoltatorii au solicitat unui client FTP să încarce fișiere pe serverul lor web și să le facă accesibile utilizatorilor – de la activele imaginii la codul fiecărei pagini.

Astăzi, tot ce trebuie să faci este să te autentifici în tabloul de bord WordPress, să alegi o temă și să creezi conținut folosind interfața vizuală intuitivă. De asemenea, este mai ușor să adăugați funcționalități și să vă mențineți site-ul cu ajutorul pluginurilor, care pot fi instalate direct din depozitul oficial WordPress.

Atâta timp cât gestionați codul cu grijă și vă păstrați resursele actualizate, un CMS ar trebui să poată executa aceste sarcini, cum ar fi ceasul. Însă, dacă sunteți tipul de dezvoltator căruia îi plac ideile care nu sunt disponibile și crește prin încercare și eroare, este posibil să întâlniți anumite erori care vă vor bloca din CMS. Acest lucru nu lasă altă opțiune decât să folosești un client FTP și să rezolvi manual problema.

Fără alte detalii, mai jos sunt principalii clienți FTP pe care ar trebui să îi luați în considerare pentru site-ul dvs. WordPress:

1. CyberDuck

Caracteristici notabile:

 • Marcarea drag-and-drop – Marcarea este o caracteristică standard care permite dezvoltatorilor să își organizeze conturile FTP. Cu CyberDuck, caracteristica marcajelor utilizează o interfață drag and drop – ușor de utilizat la toate nivelurile noi.
 • Criptomator – Un alt motiv pentru a alege CyberDuck este că acceptă SFTP (Secure SSH File Transfer Protocol). Dar chiar dacă doriți să vă lipiți de FTP, puteți să vă asigurați în continuare datele cu ajutorul aplicației Cryptomator, care vă permite să creați voci criptate pe orice server web sau platformă de stocare în cloud.
 • Integrare externă de editor – Dacă te-ai obișnuit să folosești o aplicație de editor specifică, o poți conecta cu ușurință la infrastructura CyberDuck. Acest lucru simplifică toate sarcinile de editare a codului și conținutului.

2. FTP gratuit

Caracteristici notabile:

 • Bara de stare – FTP gratuit vine cu o bară de stare în timp real care afișează orice proces în desfășurare, precum și informații despre fișierul (ele) selectat (e) în prezent. Acest lucru vă împiedică să modificați, să ștergeți sau să mutați mai multe fișiere din greșeală.
 • Completarea codului – Este demn de remarcat faptul că editorul încorporat pentru versiunea plătită vine cu o caracteristică auto-completată. Nu numai că acest lucru vă va economisi timp, dar va preveni și erorile de sintaxă care pot provoca zgârieturi inutile.
 • Creează arhiva ZIP – În cazul în care aveți nevoie de o copie de rezervă a site-ului dvs., puteți profita de arhiva cu un singur clic FTP gratuit pentru a crea backup-uri ZIP în unitățile locale. Astfel, vă puteți recupera rapid de la configurații greșite și fișiere corupte cu ușurință.

3. FileZilla

Caracteristică notabilă:

 • Manager de site complet – FileZilla funcționează cu un manager de site care vă permite să salvați informații pe site-ul dvs. FTP. Are opțiunea pentru criptarea conexiunilor FTP, folosind datele de autentificare de conectare și specificarea conexiunilor SFTP.
 • Limite de viteză la transfer personalizate – Dacă vă preocupă transferurile FTP care acoperă toată lățimea de bandă a internetului dvs., puteți seta limite de viteză de transfer din pagina de setări a FileZilla. Pur și simplu accesați „Editați” > „Setări > „Transferuri” și bifează „Activați limitele de viteză”.

4. FireFTP

Caracteristici notabile:

 • Bazat pe browser – Ca extensie a browserului, puteți începe să utilizați FireFTP în câteva momente. Instalați complementul direct din biblioteca de extensii Firefox și sunteți bine să mergeți.
 • Reluare automată și reluare transfer – În cazul în care pierdeți conexiunea cu un transfer în curs de desfășurare, FireFTP o reia automat imediat ce se stabilește conectivitatea la internet.
 • Căutare rapidă și filtre – Interfața FireFTP include o bară de filtrare și căutare unificată care vă scanează simultan directoarele locale și cele la distanță. Suporta parametrii avansati de cautare, cum ar fi semnul minus () pentru excluderi de fișiere, semnul plus (+) pentru articolele solicitate și ofertele („“) pentru căutări cu mai multe cuvinte.

5. Transmitere 4

 Caracteristici notabile:

 • Transferuri de mare viteză – Ca un client FTP premium, Transmit 4 are viteze de transfer de fișiere incredibil de mari, care se închid la aproximativ 4 minute pentru 30.000 de fișiere mici. Clientul folosește, de asemenea, transferuri cu mai multe conexiuni, ceea ce face mai ușor să mute un număr mare de fișiere fără a compromite viteza.
 • Legarea dosarului – Dacă utilizați o structură similară pentru directoarele locale și la distanță, atunci utilizarea funcției de conectare este o modalitate excelentă de a naviga în ambele locații simultan.
 • Icoane personalizate – Acest lucru poate apărea ca o caracteristică banală, dar Transmiterea patru vă permite să utilizați pictograme personalizate pentru „favorite”.

Verdictul

Ca începător în lumea clienților FTP, FireFTP și CyberDuck sunt probabil cele mai bune opțiuni. Nu numai că sunt ușor de utilizat, dar oferă în continuare o serie de caracteristici avansate pentru utilizatorii liberi. FTP gratuit este, de asemenea, o alegere bună pentru începători, dar numai dacă nu vă interesează altceva decât accesarea serverului dvs. FTP.

Dezvoltatorii web experimentați, pe de altă parte, pot găsi FileZilla util datorită suportului său multi-platform. Și, în sfârșit, pentru proprietarii de site-uri web care au deja gigabyte de date online, atunci Transmit 4 vă oferă cea mai bună idee pentru buck-ul dvs..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map