Cum să încorporați un formular Google în WordPress

Există atât de multe lucruri de iubit despre WordPress. Este ușor de utilizat, gratuit, flexibil și este susținut de o comunitate numeroasă, care este întotdeauna dispusă să îi ajute pe începători.


În calitate de utilizator WordPress de multă vreme, mi-a plăcut căutarea de pluginuri care au supraalimentat proiectele mele. Aceste piese excelente de software mi-au permis să creez site-uri web cu aspect profesionist, funcțional pe deplin și ușor de utilizat, fără a fi nevoie să învăț codificare extinsă.

Când vine vorba de utilizare, unul dintre cele mai importante instrumente de care aveți nevoie în arsenalul dvs. WordPress este un constructor de forme. Permite publicului dvs. să interacționeze cu marca dvs. – fie sub formă de anchete generale, solicitări de asistență sau feedback. Formulare pot fi, de asemenea, utilizate pentru sondaje care vă ajută să înțelegeți mai profund audiența.

Deși depozitul oficial WordPress oferă deja o mulțime de pluginuri pentru formarea formularelor, unii bloggeri și marketeri preferă să se lipească de G Suite – o platformă bazată pe cloud pentru webmasteri proiectată de nimeni altul decât Google.

În această postare, vă voi arăta diferitele metode de utilizare a formularelor Google cu site-urile dvs. WordPress.

Crearea cu Google Forms

În primul rând, conectați-vă la Formulare Google utilizând orice cont Google valid.

În „Începeți un formular nou”, alegeți dacă doriți să începeți de la zero sau să utilizați un șablon preexistent.

Desigur, utilizarea unui șablon este o economie de timp imensă, mai ales dacă știți deja ce încercați să realizați cu formularul dvs. Dar, în scopul de a demonstra caracteristicile Google Forms, să mergem mai departe și să pornim de la un șablon gol.

În mod implicit, editorul de formular primar include un tip de întrebare cu „alegere multiplă”. Acest lucru este util pentru crearea formularelor de sondaj. Dacă doriți să utilizați altceva, faceți clic pe meniul derulant „Alegere multiplă” pentru a vă dezvălui opțiunile.În prezent, Google Forms acceptă următoarele tipuri de întrebări pentru colectarea de informații diferite.Pentru a edita orice informație, trebuie doar să faceți clic pe câmpul gol și să tastați. Totul va fi salvat în cloud, deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la salvare.Puteți utiliza cât mai multe întrebări doriți într-o singură formă. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe butonul „Adaugă întrebare” din bara laterală flotantă.

Puteți utiliza, de asemenea, bara laterală pentru a adăuga alte elemente de formă, cum ar fi o imagine, un videoclip sau o secțiune separată.

De regulă, cereți doar informațiile de care aveți nevoie de la utilizatorii vizați. Dacă puneți prea multe întrebări sau devii prea invazivi, utilizatorii ar putea fi descurajați să completeze trimiterea.

Pentru a afla mai multe despre funcțiile Google Form, consultați G Suite Learning Center făcând clic pe acest link.

Trimiterea formularului dvs. Google către WordPress

Acum că știți cum să utilizați Formularele Google, este timpul să aflați cum să le încorporați pe site-ul dvs. WordPress. Cea mai simplă abordare este să lipiți codul de încorporare direct în orice postare sau pagină.

Pentru a obține codul încorporat pentru formularul dvs., faceți clic pe butonul „Trimite” din colțul din dreapta sus al editorului.Faceți clic pe simbolurile dublu săgeată (<>) pentru a afișa codul de încorporare.Odată copiat, accesați tabloul de bord WordPress și deschideți pagina sau postarea unde doriți să apară formularul. Comutați la editorul de text pentru a vizualiza codul HTML pentru conținutul dvs..

Nu uitați, dacă ați lipit codul de încorporare folosind editorul vizual, codul dvs. va apărea așa cum este. Utilizarea editorului de text vă va spune WordPress că trebuie să ruleze linia particulară ca un cod. Când ați terminat, faceți clic pe butonul „Previzualizare” pentru a vedea dacă codul a funcționat.În mod alternativ, puteți pur și simplu să reveniți la editorul vizual pentru a verifica dacă formularul apare corect.

Aspectul formularului dvs. depinde de trei aspecte: tema dvs. actuală WordPress, dimensiunile pe care le-ați setat la generarea codului de încorporare și preferințele paletei de culori din Formulare Google.

Rețineți că tema dvs. WordPress dictează lățimea zonei de conținut a postării dvs. Puteți ajusta acest lucru prin cod sau instalând o altă temă. În unele teme, zona de conținut se ajustează și la lățimea completă dacă dezactivați widget-urile din bara laterală.

Pe de altă parte, paleta de culori poate fi modificată făcând clic pe butonul „Paleta de culori” din editorul Google Forms. Dacă doriți, puteți încărca, de asemenea, imagini în loc să folosiți culori solide ca fundal.

Utilizarea wpGForm

Adăugarea formularelor Google prin coduri încorporate pare destul de simplu încât nu există niciun motiv pentru a utiliza pluginuri, nu?

Dacă singurul tău obiectiv este să încorporați Formulare Google pe site-ul dvs. WordPress, răspunsul este da. Cu toate acestea, wpGForm face mult mai mult decât doar integrarea formelor. De asemenea, vă permite să ascundeți titlul formularului, să modificați butonul de trimitere, să folosiți captcha ș.a..

Dar înainte de orice altceva, nu uitați că wpGForm funcționează doar cu versiunea mai veche a formularelor Google.

Pentru a accesa acest lucru, faceți clic pe „Ajutor” & Butonul Feedback și selectați „Înapoi la formularele vechi”.După instalarea wpGForm, accesați tabloul de bord WordPress și faceți clic pe „Formulare Google” > „Adăugați formular nou Google.”Apoi, lipiți linkul către formularul dvs. în câmpul „Formular URL”. Puteți obține acest lucru accesând editorul Formulare Google și dând clic pe „Fișier” > „Trimite formular”.După lipirea linkului, faceți clic pe butonul albastru „Publicare”. Asta e! Dacă a fost introdusă o adresă URL validă, formularul dvs. este acum gata de utilizare prin shortcode. Acest lucru poate fi accesat accesând „Formulare Google” > „Formulare Google”.

De remarcat că wpGForm este un plugin cu o curbă de învățare destul de mare. Folosind setările implicite, formularul dvs. va utiliza elemente de redare de bază, spre deosebire de utilizarea codului de încorporare.

Dar în mâinile drepte, Google Forms și wpGForm este o combinație puternică care poate duce eforturile de colectare a datelor la nivelul următor. Puteți defini regulile CSS, configurarea validării intrării, activarea câmpurilor ascunse și înlocuirea textului implicit în butoanele Google Form.

Pentru a afla mai multe despre lucrurile pe care le puteți face cu wpGForm, puteți consulta secțiunea de sfaturi și trucuri găsite pe site-ul oficial al creatorului..

Sunteți de acord că formularele sunt o componentă esențială a experienței utilizatorului WordPress? Dacă da, consultați această postare pentru mai multe plugin-uri de formular personalizate utile pe care le puteți utiliza.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me