Cum să remediați problemele limită de memorie PHP în WordPress

WordPress este, probabil, cel mai bun sistem de gestionare a conținutului pentru bloggeri, antreprenori și proprietarii de întreprinderi mici, fără niciun fond tehnic. Cu ajutorul pluginurilor, temelor și a unui tablou de bord ușor de utilizat, oricine poate construi site-ul viselor sale fără să atingă vreodată codul.


Dar, pe măsură ce utilizatorii încep să alunge din zona lor de confort și să exploreze adevăratele capabilități ale WordPress, pot întâmpina diverse erori care le pot bloca din tabloul de bord..

Dacă sunteți ca mine, care joacă constant componentele platformelor pe care le folosesc, veți întâlni temutul „ecran alb al morții” – cel puțin o dată în timpul dvs. cu WordPress.

O întâmplare comună ar fi eroarea fatală epuizată a memoriei PHP, care poate fi declanșată de ceva la fel de simplu ca instalarea unui nou plugin. Cauza acesteia este însă când o anumită componentă a site-ului dvs. WordPress folosește mai multă memorie decât vă permite PHP.

Acest lucru este mai probabil să apară pe site-urile web care împing alocarea resurselor lor cu imagini vizuale, conținut bogat și pluginuri. Un exemplu este un site de comerț electronic, care consumă o tonă de date și memorie pentru a opera.

Din fericire, creșterea limitei de memorie este o soluție simplă care poate repara majoritatea, dacă nu toate, erorile epuizate ale memoriei PHP. Iată cum se face:

Conectarea la contul dvs. de găzduire

În primul rând, există mai multe modalități de a accesa cPanel-ul contului dvs. de găzduire. Unele companii au nevoie să vă conectați la un portal oficial, în timp ce altele vă solicită doar să adăugați „/ cpanel” în adresa URL a site-ului dvs..

După ce ajungeți la pagina de conectare cPanel a contului dvs. de găzduire, mergeți mai departe și oferiți-vă datele de acreditare.

Certificările cPanel vă sunt trimise prin e-mail de către furnizorul dvs. de găzduire în timpul procesului inițial de configurare. Dacă pierdeți acest lucru, puteți contacta serviciul pentru clienți pentru asistență.

După logare, ar trebui să vedeți un ecran cu secțiuni pentru fișierele, domeniile, software-ul serverului dvs. web și așa mai departe. Căutați pictograma „Manager fișiere” pentru a continua.

Majoritatea platformelor cPanel moderne au două zone generale în managerul de fișiere: un browser de folder și zona principală a exploratorului. Dacă contul dvs. de găzduire are mai multe site-uri web, ar trebui să puteți găsi folderele respective în browserul folderului din stânga. Căutați site-ul web care are problema limită de memorie PHP pentru a vizualiza conținutul acestuia.

În folderul rădăcină al site-ului dvs. WordPress, căutați un fișier numit „wp-config.php”. Aici puteți crește manual dimensiunea limitei de memorie PHP.

Rețineți că – în funcție de compania dvs. de găzduire – există diferite moduri de a edita fișierele în cPanel.

În acest exemplu particular, puteți selecta „Editare cod” din meniul clic dreapta sau selectați fișierul și faceți clic pe „Editor Cod din bara de instrumente principale.Acest lucru ar trebui să creeze editorul de cod pe o nouă filă. Pentru a începe cu remedierea, creați o nouă linie chiar sub “<?etichetă php, care ar trebui să fie în partea de sus a codului.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map