Cum se postează automat pe Facebook de pe WordPress

Menținerea unui blog WordPress poate fi obositoare. După ce ați petrecut ore întregi de cercetare, scriere și șlefuire a unei noi postări, trebuie să o promovați prin diferite canale de distribuție de conținut, de la liste de distribuție la rețele de socializare.


Facebook este una dintre platformele principale pentru această sarcină. Potrivit Statista, gigantul de social media a avut în jur de 1,94 miliarde de utilizatori lunari din 2017 – solidificându-și poziția ca cea mai mare (și cea mai profitabilă) rețea socială până în prezent.

Acest post își propune să exploreze cele mai bune metode de automatizare a procesului de partajare a Facebook pentru site-ul dvs. WordPress.

Salt rapid la:

Sa incepem.

Metoda # 1: Utilizarea caracteristicii „Publicitate” a Jetpack

Indiferent dacă rulați un blog de nișă sau un magazin de comerț electronic, pluginul Jetpack va beneficia cu siguranță site-ul dvs. WordPress. Te poate ajuta în crearea de conținut, securitate, analize de site și SEO.

Pentru a începe cu Jetpack, totuși, trebuie să conectați pluginul cu un cont WordPress.com existent. Nu vă faceți griji – înregistrarea este complet gratuită și ar trebui să fie terminată în câteva minute. După ce ați terminat, puteți utiliza acum caracteristicile pluginului pe site-ul dvs. WordPress.org.

De asemenea, vi se va cere dacă doriți să activați funcțiile recomandate de Jetpack. Aceasta este complet opțională, dar vă poate oferi site-ul dvs. WordPress o serie de avantaje:

Jetpack include, de asemenea, funcția „Publicitate”, care automatizează distribuirea în rețelele de socializare. Pentru a accesa acest lucru, accesați Jetpack > Setări > Partajarea.

În „Publicitate conexiuni”, faceți clic pe Conectați-vă conturile de socializare. Aceasta va deschide pagina de distribuire WordPress.com unde puteți conecta site-ul dvs. la diferite rețele, inclusiv Facebook, Twitter, Google+ și LinkedIn..

Conectați-vă la contul dvs. de Facebook atunci când vi se solicită și faceți clic pe Continuare pentru a acorda WordPress permisiunile necesare. În sfârșit, va trebui să alegeți dacă doriți să publicați postări pe o anumită pagină pe care o gestionați sau prin propriul profil. Selectați contul pe care doriți să-l utilizați și faceți clic pe Conectare.

Asta e! Acum puteți utiliza acest cont ca canal de distribuție pentru postările dvs. WordPress. Ar trebui să puteți vedea opțiunea în editorul de post:

Dacă doriți să utilizați un mesaj personalizat pentru postarea pe Facebook, faceți clic pe Editați detalii. Nu uitați că acest lucru va coincide cu data publicării pe blogul dvs. WordPress.

Metoda # 2: Folosirea tamponului

Marketerii online ar trebui să fie familiarizați cu Buffer – un instrument de automatizare utilizat pentru partajarea și monitorizarea conținutului.

Principalul său avantaj este că vă permite să publicați postări pe baza unui program stabilit. Nu uitați, pentru a maximiza expunerea postărilor dvs., trebuie să o publicați atunci când publicul țintă este cel mai activ.

Pentru a începe cu Buffer, înregistrați-vă și începeți să conectați conturile de social media la platformă. Începeți făcând clic pe butonul plus (+) din panoul „Conturi”.

În prezent, utilizatorii gratuite pot conecta la un cont pentru fiecare din cele șase rețele: Twitter, Facebook, LinkedIn, Google+, Pinterest și Instagram. Pentru a conecta Facebook, faceți clic pe Profile, Page sau Group – în funcție de tipul de cont pe care doriți să îl utilizați.

După conectare, trebuie doar să faceți clic pe contul pe care doriți să îl utilizați. Apoi ar trebui să apară sub panoul „Conturi” din tabloul de bord.

Următorul pas este să setați un program de înregistrare pentru acest cont. Pentru a face acest lucru, selectați contul și faceți clic pe fila Programare.

Aici, puteți selecta zilele de postare precum și adăugați orele specifice pentru care doriți să partajați conținut. Rețineți că, de fiecare dată când adăugați conținut nou în Buffer, acesta va fi „pus în coadă” și va fi publicat doar în aceste perioade.

După ce aveți programul dvs. Buffer gata, este timpul să îl integrați cu site-ul dvs. WordPress. Pentru aceasta, trebuie să instalați pluginul WP la Buffer.

Apoi, trebuie să vă conectați contul Buffer accesând WP la Buffer > Setări și faceți clic pe butonul Autorizați plugin.

Faceți clic pe Permite accesul atunci când pluginul solicită permisiunea de a vă gestiona contul de tampon. Aceasta va trage automat toate informațiile contului dvs. Buffer în tabloul de bord WordPress.

Ar trebui să le puteți vizualiza acum în fila Postări și Pagini din pluginul WP to Buffer. Nu uitați să „activați” contul făcând clic pe fotografia sa și selectând opțiunea Cont activat.

Când s-a terminat, faceți clic pe butonul Defaults pentru a specifica dacă postările care sunt publicate recent sau actualizate sunt trimise la coada tampon. Faceți acest lucru făcând clic pe caseta de lângă ambele opțiuni.

Dacă ați făcut toți pașii corect, ar trebui să vedeți o confirmare în partea de sus a editorului ori de câte ori publicați sau actualizați o nouă postare.

Metoda # 3: Utilizarea conținutului Nelio

Cu metodele și instrumentele de mai sus, acum ar trebui să poți automat să postezi pe contul tău Facebook de pe blogul tău WordPress. Dar dacă doriți o soluție mult mai simplă, atunci puteți încerca să utilizați pluginul Nelio Content.

Ceea ce face este să integrați un „calendar editorial” încorporat pentru a vă ajuta să gestionați nevoile de programare și distribuție a conținutului.

Înainte de a activa postarea automată, conectați-vă mai întâi conturile accesând Nelio Content > Setări din tabloul de bord principal.

La fel ca în cazul Buffer, aveți opțiunea de a conecta Conținut Nelio cu o pagină de Facebook, grup sau profil personal. Trebuie doar să faceți clic pe butonul corespunzător, să furnizați datele de autentificare și să acordați permisiunea pluginului.

După ce ați terminat, contul dvs. ar trebui să apară sub Profiluri conectate în pagina cu setări. Toate postările noi vor fi, de asemenea, sincronizate automat cu calendarul dvs. Conținut Nelio. Acest lucru facilitează automat toate activitățile implicate, inclusiv partajarea pe paginile de socializare.

Sfat bonus: Care este cel mai bun timp de înregistrare?

Diverse studii arată că cele mai bune perioade de postare pentru fiecare rețea socială sunt următoarele.

Nathan Ellering, de la CoSchedule, a analizat 20 de studii și a venit cu aceste „cele mai bune perioade pentru postări” pentru rețele sociale majore (sursă).

Facebook

 • Miercuri @ 15:00
 • Joi și Vineri @ 1-4 PM
 • Sâmbătă și duminică @ 12-1 PM

Stare de nervozitate

 • În orice zi la 2-3 dimineața, 6-7 și 20-10
 • Luni până vineri @ 12-3 PM și 17:00
 • Miercuri @ 5-6 PM

pinterest

 • Sâmbătă @ 8-11 PM
 • Vineri @ 15:00

LinkedIn

 • Marți @ 10-11 AM

Google+

 • Miercuri @ 9 AM
 • Restul săptămânii @ 9-11 AM

Instagram

 • Luni și joi @ la orice oră EXCEPȚIONARE 3-4 PM
 • În orice zi la 2:00 și 17:00
 • Miercuri @ 19:00

Este social media o parte uriașă a strategiei dvs. de conținut WordPress? Citiți aceste reguli de aur ale marketingului social media pentru bloggeri!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map