Een fotografiesite maken met WordPress: thema’s, tools en hosting die u nodig hebt

Vandaag zal ik proberen elke fotograaf te helpen onder onze lezers die mogelijk geïnteresseerd zijn in het maken van zijn of haar eigen WordPress-fotografiewebsite.


Om te beginnen is uiterlijk alles. Fotografiesites moeten visueel aantrekkelijk zijn en er is veel concurrentie in deze branche.

Fotografen hebben een website nodig die mensen niet afleidt van de beelden en toch goede navigatiemogelijkheden heeft.

Mogelijk bent u verdeeld over het type website dat u wilt maken. Laten we eens kijken naar de facetten van een goede fotografiewebsite door naar voorbeeldpagina’s te kijken met enkele geweldige fotografiethema’s.

Voorbeeld – Fotograaf Touch is een uitstekende fotografiesite die gemakkelijk te navigeren, informatief en tegelijkertijd mooi is. Ik raad je ten zeerste aan om het te bekijken als je inspiratie nodig hebt.

WordPress fotografie-thema’s

Hier zijn een paar fotografiethema’s om u een goed beeld te geven van het soort keuzes dat voor u beschikbaar is.

Bestemmingspagina

Kameron

Downloaden: http://www.gt3themes.com/wordpress-themes/oyster/kenburns

Persoonlijk vind ik dat afbeeldingen het beste worden bediend door weergavemodi op volledig scherm toe te staan ​​in tegenstelling tot een portfolio-weergave. De meeste fotografen willen immers indruk maken op hun potentiële klanten met krachtige fotografie. Hoe onder de indruk zou iemand zijn als ze zouden worden verwelkomd door een pagina als deze ?

Lens Portolio

Downloaden: http://www.nejattalas.com/3730973

Servicepagina en productarchieven

Voor iedereen die een dienst levert of een product verkoopt, heb je meestal een pagina nodig die is gewijd aan diensten en een pagina voor een productarchief.

Hoewel ik geen zin heb in een portfolio voor een bestemmingspagina, zijn ze geweldig als je een productarchief wilt maken om gemakkelijk te bladeren en foto’s te kopen.

Productenarchief - Border

Downloaden: http://moon.pinsupreme.com/

Bescherm uw afbeeldingen

Een ander ding dat je nodig hebt als je een professionele fotograaf bent, foto proofing. Foto-proofing beperkt de toegang tot inhoud tot alleen wachtwoordhouders.

Bekijk Borders Theme with the Photo Proofing in effect.

Randfoto-proofing

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map