En dyp analyse på 5 populære WordPress Landing Page plugins

Landingssider spiller en avgjørende rolle i blygenerasjonen. For å stimulere konverteringer, må de fange oppmerksomheten til målgruppen din, bygge deres selvtillit med riktig informasjon og tvinge dem til å ta neste steg.


Hvorfor du trenger et WordPress-destinationsside-plugin?

Hvis du bruker WordPress, kan du legge merke til at den innebygde sidebyggeren ikke akkurat er et ideelt verktøy for å lage destinasjonssider. Men siden WordPress handler om fleksibilitet, kan du fremdeles bygge en anstendig landingsside gjennom HTML-redigereren. Du trenger bare å sette sammen kjernestykker som CTA-knappen, kopiere, bilder og skjemaer selv.

Det kan være tidkrevende og ganske enkelt upraktisk å gå den tradisjonelle ruten for å lage sider, men bare upraktisk hvis du vil være konkurransedyktig. En bedre løsning er å bruke en landingssideplugin som sparer tid og hjelper med konverteringsfrekvensoptimalisering.

I denne artikkelen skal vi se på fem av de beste landingssidepluginene for WordPress, undersøke fordeler og ulemper og hjelpe deg med å bestemme hvilken som er best for nettstedet ditt.

1. Beaver Builder

Nettsted: instabuilder.com / Kostnad: Begynner 77 dollar

InstaBuilder 2.0 er et omfattende verktøy som lar deg lage, lansere og optimalisere landingssidene. Den bruker en dra-og-slipp-sidebygger som kan hjelpe deg å legge til sideelementer som knapper, overskrifter og kopiere med letthet.

instabuilderDra-og-slipp-sidebygger.

Et av de bemerkelsesverdige aspektene ved InstaBuilder er det intuitive grensesnittet. Verktøylinjanimasjonene er flytende og sideelementer kan justeres eller omplasseres ved hjelp av bare musen. Hvis du trenger ekstra formateringsalternativer, klikker du bare på et hvilket som helst element for å vise en annen verktøylinje samt et innstillingspanel til høyre.

Det eneste problemet er at du kanskje trenger litt tid på å bli vant til verktøyets funksjoner. En verktøytip kan selvfølgelig hjelpe deg med å identifisere hvert element på verktøylinjen, men det store antallet alternativer gjør det ikke enkelt å finne det du trenger. Det er i beste fall litt kjedelig, men grensesnittet er veldig responsivt og sikrer en rask arbeidsflyt.

Hvis du vil ha en enda raskere måte å bygge destinasjonssider, lar InstaBuilder deg bruke “kombinasjoner” som består av elementer som ofte brukes sammen for bedre konvertering. Du kan også tilpasse kombinasjoner for å skreddersy verktøyet etter dine spesifikke behov.

006“Combos” i InstaBuilder.

Viktige funksjoner

 • Forbygde maler – Hvis antall funksjoner på verktøylinjen alene ikke er nok til å vinne deg, må du være oppmerksom på at InstaBuilder 2.0 tilbyr over hundre tilpassbare maler som allerede er forhåndskonfigurert for konverteringer. Enten du trenger en salgsside eller en “takk” -side, er det en mal som kan gjøre jobben din mye enklere.
 • Image Editor –For å få bildene dine til å se bedre ut, kan du ganske enkelt bruke den integrerte bilderedigereren som bruker teknologi fra Adobe Aviary SDK. Dette effektiviserer og fremskynder prosessen for de som bruker mange visuelle elementer.
 • Analytics –For å forbedre konverteringsfrekvensen over tid har InstaBuilder en innebygd analysefunksjon som gir deg viktig statistikk. Du kan kombinere dette med den delte testfunksjonen for å låse opp den beste versjonen av destinasjonssidene.
 • Avanserte sidefunksjoner –Bortsett fra de viktigste funksjonene som er nevnt over, gir InstaBuilder deg også en haug med tilleggsfunksjoner som velkomstgate, exit-popup, nedtellingstimer og gratis forhåndslagd grafikk.

3. Instapage

Nettsted: livecomposerplugin.com / Kostnad: starter gratis

Selv om destinasjonssider er avgjørende for leadgenerering og inntektsgenerering, trenger du ikke alltid å bruke penger på dem. Med Live Composer kan du ha alle viktige funksjoner du trenger for å lage effektive destinasjonssider.

Live-komponistBegynn med “Edit in Live Compose”.

Live Composer bruker det samme grensesnittet som WordPress-dashbordet ditt, så du vil føle deg hjemme. Hvis du vil starte plugin-modulen, oppretter du en ny side og klikker på “Rediger i Live Composer”. Dette vil laste siden sammen med plugins-grensesnittet.

Legg merke til at Live Composer fungerer på samme måte som Beaver Builder, som også integreres direkte med WordPress. Dette betyr at du jobber med det for øyeblikket installerte temaet for nettstedet ditt. Sideelementer som sidefeltwidgets, topptekster og bunntekst kan ikke redigeres gjennom plugin-programmet.

Du kan dra og slippe moduler fra hovedverktøylinjen nederst på siden for å opprette destinasjonssiden. Moduler består av tekst, HTML, ikoner, separatorer og faner kan bare legges til containere, som du finner på venstre side av menyen.

live composer2Bygge en destinasjonsside ved hjelp av Live Composer.

For å hjelpe deg med å lete etter spesifikke moduler, kan du velge en kategori fra “Elements” -menyen. Det er imidlertid ikke praktisk å stille inn filteret til “Vis alle”, da det vil stappe på menyen med alle tilgjengelige moduler.

Husk at et lite problem med Live Composers grensesnitt er at du ikke kan bla gjennom menypunktene normalt. I stedet må du bruke venstre og høyre knapp for å flytte menyen. Dette gjør pluginen mindre flytende, og det kan være irriterende hvis du leter etter en spesifikk modul.

Viktige funksjoner:

 • Utvidelser – Plugin-en har en utvidelsesbutikk hvor du kan finne gratis og betalt Med utvidelser kan du legge til funksjoner som støtte for Google Maps, markedsføringsikoner, animasjoner og så videre.
 • Sidedesign & Kode sikkerhetskopi – Du kan lagre og eksportere sidens design i verktøyet. Om nødvendig kan du også generere og lagre sidens kode for fremtidig bruk.
 • Nye funksjoner i dashbordet –Etter at du har installert Live Composer, vil nye seksjoner bli lagt til i WordPress-dashbordet: Attester, nedlastinger, gallerier, partnere, prosjekter og disse seksjonene er bundet til den aktuelle modulen i redigereren..

5. Lander

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map