Förbättra ditt redaktionella arbetsflöde i WordPress-bloggar med flera författare

Att publicera innehåll på en blogg med flera författare är minst sagt inte lätt. Först finns det webbplatsägaren som ibland också fungerar som redaktör (sista personen som godkänner ett inlägg innan publicering). Sedan finns det med större webbplatser redaktörerna och ibland mer än en redaktör. Slutligen finns det författarna.


När din webbplats blir större och lockar fler av en publik, måste du anställa författare och redaktörer för att fortsätta producera bra innehåll. Det finns en gräns för hur mycket du kan skriva på din blogg helt och hållet på egen hand.

Du kanske har sett många författare publicera 50 bra artiklar varje månad och undrar varför kan jag inte göra det? Låt dig inte luras, chansen är stor att de använder många människor för att hjälpa dem att skapa innehåll.

Att anställa författare är en ganska svår uppgift. Att hitta rätt människor att producera rätt innehåll till rätt pris är svårare. När du hittat rätt författare för din webbplats behöver du en mekanism för att hantera dem. Hur frågar du? För WordPress-webbplatser finns ett par plugins för att hantera flera författare.

Jag har sett de flesta, om inte alla, WordPress-plugins som hanterar redaktionella arbetsflödesprocesser. De flesta av dem verkar vara inriktade på att hantera specifika problem som plågar kör WordPress-webbplatser med flera författare som Redaktionskalender som hjälper till att hantera schemaläggning mer än något annat, eller Co Schedule som hjälper till med social marknadsföring av en webbplats med flera författare..

Redigera flöde

Edit Flow å andra sidan, hanterar alla problem i samband med att producera och publicera innehåll på en WordPress-blogg med flera författare. Det hjälper inte med social marknadsföring, men bortsett från det löser de problem som normalt är förknippade med samarbete mellan människor på flera författarbloggar och det hanterar schemaläggning effektivt.

Låt oss titta på vad plugin erbjuder mer djup. När du har installerat och aktiverat plugin kommer du att lägga märke till “Redigera flöde” på din WordPress-instrumentpanelen. Nedan kan du se en ögonblicksbild av vad pluginet har att erbjuda.

Redigera Flow Sc1

Du kan bara schemalägga inlägg på din webbplats när de har skapats. Att skapa en artikel på en webbplats med flera författare är inte så enkelt som det skulle vara med webbplatser med en enda författare.

I en enda författarblogg måste bara en person brainstorma för idéer, välja det bästa bland olika val, skapa artikeln och publicera den. Men med en webbplats med flera författare måste författaren lägga fram idéer, få dem godkända / tilldelade, skapa ett utkast och skicka det och sedan vänta på godkännande för publicering i väntan på granskning.

CS

Edit Flow förenklar i stor utsträckning hela processen från idéer till pitch, hela vägen till publicering.

EdMeta

Metadata för redaktion, som enkelt kan loggas, gör det möjligt för redaktören att enkelt spåra arbetet hos olika författare. Plugin tillåter också redaktören att lägga till kommentarer, vilket gör det möjligt att ge enkel feedback till författare som begär ändringar och redigeringar i sitt arbete.

Edit Flow gör ett par widgets tillgängliga i din WP-streck för att övervaka artiklar och enkelt spåra redaktionellt arbetsflöde. Om du vill hålla dig uppdaterad om alla ändringar på din webbplats kan du välja meddelanden via e-post som kommer att varna dig när och när ändringar görs.

Kalendern är verkligen ett av de viktigaste verktygen du hittar i detta plugin eller något annat bra redaktionellt arbetsflödes-plugin. Kalendern gör det möjligt för redaktören att ta kontroll över antalet inlägg / sidor / formulär som publiceras. Du kan enkelt dra och släppa inlägg för att ändra publiceringsdatum.

Kalender

All denna funktionalitet är underbar, men hur skiljer vi mellan redaktör, författare, admin och kanske till och med underredaktörer? Arbetsflödet blir lätt komplicerat. För att hantera extra komplikationer har du användargrupper som kan användas för att hantera människor annorlunda baserat på deras ansvar.

UG

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map