Frameworks & Starter-thema’s voor WordPress-ontwikkelaars

Bij het bouwen van een WordPress-website zijn er twee manieren om dit te doen. Een daarvan zou zijn om een ​​premium-thema te gebruiken uit het enorme aanbod van talloze themahuizen of een gratis thema dat beschikbaar is op WordPress.org. En als het nodig is, kunt u alle benodigde code toevoegen voor aanpassingsdoeleinden en het uiterlijk van de website bewerken die u aan het bouwen bent. Of de andere optie zou zijn om een ​​startthema of een WordPress-framework te gebruiken.


Waarom zou u een WordPress WordPress-startthema gebruiken??

Kaders besparen enorm veel tijd, die anders wordt besteed aan het vanaf de grond opbouwen van thema’s. Bovendien hebben WordPress-beheerders en -ontwikkelaars in het verleden uren besteed aan het repliceren van aangepaste wijzigingen tijdens het bijwerken van hun versie van WordPress.

WordPress-frameworks hebben webgemeenschappen en uitgebreide documentatie ontwikkeld, mocht u de noodzaak voelen om ernaar te verwijzen. Frameworks worden over het algemeen gebouwd in overeenstemming met de hoogste normen, wat zorgt voor een hoog niveau van beveiliging, hoge laadsnelheden en zoekmachineoptimalisatie. Frameworks boden flexibiliteit en, nog belangrijker, fungeerden als een standaard voor de ontwikkeling van veilige en fantastisch ogende websites.

11 Frameworks en startthema’s voor WordPress-ontwikkelaars

Hier zijn enkele van de betere kaders en startthema’s om u op weg te helpen.

1. Genesis

screencapture-www-studiopress-com-functies

Hoewel goede content- en marketingstrategieën essentieel zijn voor het ontwikkelen van een beter publiek en resultaten van zoekmachines, is een website met schone en geoptimaliseerde code even belangrijk voor het bereiken van goede zoekresultaten. Genesis biedt professionaliteit aan uw website en een heleboel mooie functies voor uw inhoud, gebouwd op HTML5.

Als u het framework aanschaft, ontvangt u ook onbeperkte ondersteuning, updates en gebruikt u het op een willekeurig aantal domeinen. Dus als je een ontwikkelaar bent met meerdere projecten, kan Genesis voor alle projecten worden gebruikt zonder extra kosten. WordPress-websites zijn over het algemeen veilig voor infiltratie door kwaadaardige elementen op het internet, maar wanneer dergelijke gebeurtenissen zich voordoen, is dit normaal gesproken omdat WordPress niet is bijgewerkt. Mensen aarzelen een beetje om bij te werken, omdat het de oplossing ongedaan kan maken voor veel problemen waarvoor een ontwikkelaar hard heeft gewerkt. Maar met Genesis zijn updates een eitje, want de zaken zijn al grondig getest.

Genesis Framework biedt ook uitgebreide aanpasbaarheid met widgets, waaronder zijbalken, knoppen voor het delen van sociale media, aanmeldingsformulieren en nog veel meer. Het framework biedt een geweldige commentaarfunctionaliteit voor de beste bezoekerservaring. Genesis is klaar voor advertenties en werkt met Google AdSense, Azoogle Ads en Clicksor. Ze bieden automatisch uitgelichte afbeeldingen en WordPress-tutorials, als je een beginner in WordPress bent.

Hoe krijg je het Framework?

buygene

Meer details & downloads

3. Scriptie 2

DIYthemes - Run een geweldige website met het Thesis WordPress Theme

Thesis 2.0-framework is eenvoudig en simplistisch. Aankoop van hun professionele abonnement dat u $ 197 terugbrengt, inclusief Thesis 2.0-framework, een klassieke responsieve skin, 404 pagina’s, onbeperkte hostdomeinen, een leven lang updates & e-mailondersteuning, Mailchimp & AWeber optin boxes, toegang tot forums voor leden, boxen voor het delen van sociale media, de toolbox voor ontwikkelaars en meer. U kunt Mark Schema gebruiken om uw website te maken voor betere zoekresultaten. Ook het framework is geoptimaliseerd voor zoekmachines.

Meer details & downloads

5. Tesla Thema’s Framework

screencapture-teslathemes-com-demo-wp-hotelia

Alle door Tesla Thema’s geproduceerde thema’s gebruiken dit op maat gemaakte raamwerk. Het raamwerk is ingebouwd in de thema’s, in tegenstelling tot ouder-kindversies die worden gebruikt in Genesis Framework. Het framework zit niet vol met veel te veel opties en is gemakkelijk te gebruiken.

Gebruik een thema van Tesla-thema’s en voeg favicons, aangepaste logo’s toe, stel standaardkleuren en achtergrondafbeeldingen in. Het raamwerk heeft uitgebreide documentatie en een levendig bloeiend ondersteuningsforum. Tesla-thema’s bieden een geweldig kader voor een beginnende WordPress-ontwikkelaar.

Meer details & downloads

7. Thematisch

Thema-preview Een ander WordPress-blog bekijken

De beschrijving op WordPress.org leek beter dan alles wat ik kon geven, dus besloot ik het te gebruiken- “Thematic is een gratis, open-source, zeer uitbreidbaar, zoekmachine-geoptimaliseerd WordPress Theme Framework met 13 widget-ready gebieden, grid- gebaseerde lay-outvoorbeelden, styling voor populaire plug-ins en een hele gemeenschap erachter. Het is perfect voor beginnende bloggers en WordPress-ontwikkelingsprofessionals. “

Dit thema kan als zodanig worden gebruikt of als basis om uw eigen WordPress-thema te bouwen.

Meer details & downloads

9. Ruggengraat

Backbone WordPress Theme Framework ColorLabs Company

Backbone is een ultraschoon krachtig framework met een scala aan aanpassingsmogelijkheden. U kunt lay-outs wijzigen, functies toevoegen en zorgen voor de best mogelijke SEO-optimalisatie. Backbone biedt snelheid en flexibiliteit zonder concessies te doen aan de prestaties. Het wordt geadverteerd als een thema voor WordPress-veteranen.

Meer details & downloads

11. Wortels

HTML5 WordPress Starter Theme Roots

Roots is een ander startthema dat is ontworpen om u te helpen betere WordPress-thema’s te maken met HTML5 Boilerplate, Bootstrap, Grunt en Bower. Het thema bevat minimale, toegankelijke opmaak gebaseerd op HTML5 Boilerplate, samen met ARIA-rollen en microformats. WordPress-opmaak wordt bovendien opgeschoond met Soil.

Sjabloonopmaak wordt beheerd door thema-wrapper. Het thema biedt Jumpstart voor thema-activering en schone URL’s.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map