GetSocial Social Media Plugin pentru partajarea WordPress – o recenzie

V-ați întrebat vreodată de ce blogurile dvs. nu sunt distribuite mai mult pe social media? Postările dvs. pot fi chiar foarte bine scrise și informative.


Introducere – Social Media Branding

În lumea socială de astăzi, în care poveștile se răspândesc precum focul sălbatic, este esențial ca o afacere să proiecteze cea mai bună imagine posibilă despre ea însăși. Acest lucru este posibil prin intermediul social media branding. Oamenii se referă la conturile sociale ale unei entități corporative mult mai mult decât au avut-o în trecut. Aceasta reprezintă o oportunitate, iar plugin-urile de partajare a rețelelor de socializare vor merge mult până la crearea unei mărci minunate pentru orice afacere de pe social media.

O marcă socială bună se traduce prin trafic bun de pe site-urile de rețele sociale. Acest lucru duce la o lectură mai mare pentru blogul tău.

Caracteristici care trebuie să vă așteptați într-un plugin de partajare a rețelelor de socializare pentru WordPress

 • Social media încapsulează o serie de site-uri web populare, astfel încât orice plugin trebuie să se ocupe de o serie de site-uri de social media.
 • Plasarea butoanelor de partajare a rețelelor de socializare. Un motiv simplu pentru care postarea dvs. nu este partajată atât cât vă așteptați este accesibilitatea limitată a butoanelor de partajare de pe site-ul dvs. web. Amplasarea lor nu poate fi ascunsă de design-ul site-ului sau de unele funcții de lux. În mod ideal, cea mai bună plasare pentru orice buton de partajare este poziția în care este cel mai accesibil. În mod normal, plugin-urile de partajare a rețelelor de socializare pot poziționa barele de partajare mai sus, mai jos și în partea conținutului dvs. Barele de partajare au diferite orientări; ele pot fi bare partajante orizontale, verticale sau chiar plutitoare.
 • Baruri cu icoane curate, moderne și clasice & butoanele care merg bine cu site-ul dvs. web. Mărimea și aspectul butoanelor pot schimba întregul aspect al site-ului.
 • Social Media Analytics pentru a măsura numărul de persoane care partajează site-ul dvs. web, raportul conversiei vânzărilor, sursa de vizitatori noi, etc. Acest lucru vă va ajuta să vă evaluați punctele forte și punctele slabe și să vă îmbunătățiți ambele.
 • Urmărirea barelor de adrese, dacă cineva vă copiază adresa URL și o distribuie, o să știți despre ea.
 • Apoi, există câteva funcții pentru anumite pluginuri care creează opțiuni de partajare care sunt declanșate de o perioadă de inactivitate, de către utilizator care comentează o postare sau când utilizatorul cumpără un articol..
 • Există câteva plugin-uri de social media care vă ajută să integrați comentarii, să urmăriți site-urile pe platformele de social media și să blocați conținutul.

Fi social

Potrivit Statista.com, în prezent există aproximativ 2 miliarde de utilizatori de socializare și acest număr este de așteptat să se îndrepte spre nord în anii următori. Există o mulțime de plugin-uri gratuite care vă pot face treaba asta, dar astăzi voi trece în revistă pluginul GetSocial.

FI SOCIAL

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map