Het vergelijken van de Top 5 WordPress-plug-ins voor bestemmingspagina’s

Als niet-professionele webontwikkelaar moest je ooit tientallen tutorials, boeken en online leermiddelen doorlopen om te leren ontwerpen met code. Destijds was het maken van een nieuwe site strikt vallen en opstaan. Als gevolg hiervan kan het gemakkelijk enkele uren of zelfs dagen duren voordat u de site die u in uw hoofd visualiseerde, kunt bereiken.


Hoewel het ontwerpen van uw website via code nog steeds de moeite waard is, is het met de huidige technologie niet meer nodig. Het enige dat u hoeft te doen, is een sitebouwer met slepen en neerzetten gebruiken of een CMS in uw domein integreren als u een professioneel ogende website wilt laten draaien.

Wat betreft flexibiliteit, schaalbaarheid en gebruiksgemak is WordPress een van de beste keuzes voor zowel beginners als veteranen. Toegegeven, de ingebouwde opties voor het aanpassen van thema’s en stijlen zijn vrij beperkt. Maar met een externe plug-in voor bestemmingspagina’s kunt u de verkooppagina precies zo maken als u wilt – allemaal binnen een paar minuten.

Hieronder staan ​​de top vijf van de beste WordPress plug-ins voor bestemmingspagina’s vergeleken.

1. OptimizePress

Site: https://www.wpbeaverbuilder.com/ – Prijs: gratis / $ 99 voor premium sjablonen en modules

Als je je pagina wilt aanpassen met behoud van fundamentele ontwerpaspecten van je huidige thema, dan is de Lite-versie van Beaver Builder de perfecte plug-in voor jou. Eenmaal geïnstalleerd, kan het elke pagina volledig bewerkbaar maken via een interface met slepen en neerzetten.

Om de Beaver Builder-editor te starten, gaat u naar uw WordPress-dashboard en klikt u op ‘Pagina’s’ > ‘Alle pagina’s.’ Beweeg uw muis over de pagina die u wilt bewerken en klik op Paginabuilder. Als alternatief kunt u de pagina openen en op het tabblad Paginabuilder klikken vanuit de WordPress-editor.

In de hoofdpagina-editor kunt u rijen met verschillende kolommen toevoegen en vervolgens verschillende pagina-elementen toevoegen via “modules” en WordPress-widgets. Zo werkt Beaver Builder in een notendop.

Als u bijvoorbeeld een inhoudsgebied met twee kolommen wilt toevoegen, klikt u op Rijlay-outs, selecteert u twee kolommen en sleept u het naar de gewenste locatie op uw pagina.

Hiermee worden twee nieuwe inhoudsgebieden op uw pagina toegevoegd met blauwe stippellijnen. U kunt de eigenschappen van elke kolom wijzigen door erop te klikken.

Je hebt dan drie opties als het gaat om het toevoegen van inhoudselementen aan deze rijen: basismodules, geavanceerde modules en WordPress-widgets.

Onder Basismodules kunt u verschillende foto’s, tekst, audio, video en aangepaste HTML-elementen toevoegen. Sleep ze gewoon naar een van de kolomgebieden die u heeft gemaakt bij het toevoegen van rijen.

Opmerkelijke kenmerken:

  • Premium modules en sjablonen – Als u minimaal in het standaardpakket kunt investeren, krijgt u toegang tot premium modules & sjablonen die u kunnen helpen uw website moeiteloos op te fleuren.
  • Bruikbaar met elk WordPress-thema – Met Beaver Builder kunt u pagina-aanpassingen maken zonder uw huidige WordPress-thema volledig te transformeren.
  • Rij- en modulebesparing – Ten slotte kunt u met Beaver Builder rijen en modules opslaan die u eerder hebt gemaakt of gebruikt. Zo bespaart u tijd voor het geval u ze opnieuw moet gebruiken.

3. Elementor Page Builder

Site: https://siteorigin.com/page-builder/ – Prijs: gratis / $ 29 voor 1 site

De Page Builder-plug-in van SiteOrigin is een andere capabele builder voor bestemmingspagina’s, maar kan het best worden omschreven als een kerncomponent van een groter WordPress-ecosysteem. Eerst moet u de afzonderlijke SiteOrigin Widgets-bundel installeren om volledig gebruik te maken van de visuele paginabuilder. U kunt ook de SiteOrigin CSS- en Installer-plug-ins installeren om de functionaliteit verder uit te breiden, maar deze zijn optioneel voor het maken van bestemmingspagina’s.

Na installatie kunt u de paginabuilder opstarten door naar de WordPress-editor te gaan en op het tabblad ‘Paginabuilder’ te klikken.

Hoewel u grondige aanpassingen kunt maken zonder de hoofdeditor van WordPress te verlaten, moet u de “Live Editor” gebruiken voor een realtime voorbeeld van uw wijzigingen. Om dit te doen, klikt u eenvoudig op de knop ‘Live Editor’ in de hoofdwerkbalk.

Met de Live Editor kunt u rijen toevoegen, vooraf gebouwde lay-outs gebruiken of functionaliteiten via widgets aan uw pagina integreren.

Opmerkelijke kenmerken:

  • Hoge uitbreidbaarheid – De paginabuilder lijkt misschien oppervlakkig aan de oppervlakte, maar de SiteOrigin-suite met plug-ins is een tandje hoger dan de rest wat betreft schaalbaarheid. Dit is te danken aan de visuele CSS-editor, het plug-in-installatieprogramma en een groot aantal premium “add-ons” die afzonderlijk kunnen worden gedownload van de SiteOrigin-website.
  • Live schermvoorbeelden – Met SiteOrigin kunt u schakelen tussen de desktop-, mobiele en tabletmodi om uw site op verschillende schermformaten te bekijken.

5. KingComposer

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me