Hur man skapar en fotograferingssajt med WordPress: Teman, verktyg och webbhotell du behöver

Idag försöker jag hjälpa alla fotografer där ute bland våra läsare som kan vara intresserade av att skapa sin egen WordPress-fotograferingswebbplats.


Till att börja med är utseenden allt. Fotograferingssajter måste vara visuellt tilltalande och det finns mycket konkurrens inom denna bransch.

Fotografer behöver en webbplats som inte distraherar människor från bilderna och som ändå har bra navigationsfunktioner.

Du kan vara uppdelad om vilken typ av webbplats du vill skapa. Låt oss titta på aspekterna på en bra fotografihemsida genom att titta på förhandsgranskningssidor med några fantastiska fotografiämnen.

Exempel – Fotograf Touch är en utmärkt fotograferingssajt som är lätt att navigera, informativ och vacker samtidigt. Jag rekommenderar dig att kolla in det om du behöver inspiration.

WordPress fotografi teman

Här är några fototema som ger dig en god uppfattning om vilken typ av tillgängliga alternativ du har.

Landningssida

Kameron

Ladda ner: http://www.gt3themes.com/wordpress-themes/oyster/kenburns

Personligen tycker jag att bilder bäst tjänas genom att tillåta visningslägen på hela skärmen i motsats till en portföljvy. De flesta fotografer vill ju imponera på sina potentiella kunder med kraftfull fotografering. Hur imponerad tror du att någon skulle vara om de välkomnades av en sida som den här ?

Lins Portolio

Ladda ner: http://www.nejattalas.com/3730973

Servicesida och produktarkiv

Vanligtvis för alla som tillhandahåller en tjänst eller säljer en produkt behöver du en sida avsedd för tjänster och en för ett produktarkiv.

Även om jag inte tycker om en portfölj för en målsida är de fantastiska när du vill skapa ett produktarkiv för enkel surfning och inköp av bilder.

Produktarkiv - Border

Ladda ner: http://moon.pinsu Supreme.com/

Skydda dina bilder

En annan sak du behöver om du är en professionell fotograf, fotokontroll. Fotokontroll begränsar innehållsåtkomst till endast lösenordshållare.

Kolla in Borders Theme med dess fotokontroll.

Bofotografering

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me