Hur skapar du en kupongsajt med WordPress?

Kupongsajter är fantastiska! Vem gillar inte gratis eller rabatterade saker?


Kupongsajter kan hjälpa dig att tjäna pengar på människor som vill använda kuponger och spara pengar.

Idag diskuterar jag hur du kan skapa en kupongsajt med lämpliga teman och plugins. Vi tittar också på hur kupongsajter fungerar och varför de fungerar.

Kupongsajter är lönsamma för alla parter – köpare, säljare & The Middleman (The Coupon Site)

Om du undrade hur kupongsajter tjänar pengar, kommer du att märka att de på många sätt liknar affiliate-marknadsföring; du får en provision varje gång någon använder en kupong från din kupongwebbplats för att göra ett köp.

Men kuponger är inte bara lönsamma för dig. Kuponger ger affärer till en tjänsteleverantör eller säljare, du får en provision och läsaren / besökaren hittar en produkt som är utformad för att uppfylla hans eller hennes krav till en rabatt till marknadspriset. Alla tjänar!

Ur en affärsägares perspektiv är det viktigt att förstå att de nya intäkter som genererats kanske inte hade förverkligats om det inte hade varit för en kupong eller anslutande webbplats.

Kupongsajter är lätta att skapa, framgångsrika kupongsajter ganska svåra

Det finns många exempel på framgångsrika kupongsajter som Smart Source, Mighty Deals, Retail Me Not och She Saved. Du kan dela dem i stort sett i två kategorier – nischkupongsajter och allmänna multi nischorienterade kupongwebbplatser.

Du måste överväga följande frågor innan du fortsätter:

  • Nisch- eller icke-nischkupongsajt?
  • Finns det pengar i en viss nisch?
  • Finns det mycket starka konkurrenskraft på spel?
  • Nischindustrins framtid

Allt ovanstående är viktiga faktorer som måste beaktas innan du bestämmer dig för att skapa en kupongsajt. Jag skulle rekommendera SEMrush för att hjälpa dig svara på några av frågorna. Jerry Lows artikel Hur man tjänar pengar på bloggning: Forskningstips, nischidéer + 10 handlingsbara trafikstrategier är också ganska bra.

Låt oss titta på några WordPress-teman för att ge oss lite perspektiv om kupongsajter …

Exempel på kupongsajter

Vi tittar på fyra skärmdumpar av förhandsgranskningar av WordPress-kupongtema och diskuterar de funktioner som krävs för att få din kupongsajt till liv.

Erbjudanden

 http://demo.powerthemes.club/themes/couponer/top-20/

Ovanstående representerar det ideala alternativet för en webbplats med kuponger i flera branscher / sektorer utan en specifik lutning till någon nisch. Ett sök- och filtersystem med en lättillgänglig visning av kategorier hjälper besökare att hitta kuponger som passar deras krav enkelt.

XL

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me