Jämför de 5 bästa landningssidan WordPress-plugins

Som en icke-professionell webbutvecklare var du en gång tvungen att gå igenom dussintals tutorials, böcker och online inlärningsresurser för att lära dig att designa med kod. Då var det helt enkelt att skapa en webbplats från början. Som ett resultat kan det enkelt ta flera timmar eller till och med dagar innan du kan nå den webbplats du visualiserade i huvudet.


Även om utformningen av din webbplats genom kod fortfarande är lika givande som någonsin, är det inte längre en nödvändighet med dagens teknik. Allt du behöver göra är att använda en drag-and-drop-webbplatsbyggare eller integrera en CMS i din domän om du vill ha en professionell webbplats igång..

När det gäller flexibilitet, skalbarhet och användarvänlighet är WordPress ett av de bästa valen för både nybörjare och veteraner. Det är riktigt de inbyggda alternativen för tema- och stilanpassning ganska begränsade. Men med ett externt plugin för målsidor kan du skapa en försäljningssida precis som du vill ha dem – allt på några minuter.

Nedan visas de fem bästa av de bästa WordPress-destinationssidans plugins som jämförs.

1. OptimeraPress

Webbplats: https://www.wpbeaverbuilder.com/ – Pris: Gratis / $ 99 för premiummallar och moduler

Om du vill ändra din sida samtidigt som du håller grundläggande designaspekter från ditt nuvarande tema, är Beaver Builder’s Lite-version den perfekta plugin för dig. När den är installerad kan den göra alla sidor helt redigerbara via ett dra och släpp-gränssnitt.

För att starta Beaver Builder-redigeraren, gå till din WordPress-instrumentpanelen och klicka på “Sidor” > ‘Alla sidor.’ Håll muspekaren över sidan du vill redigera och klicka på Sidebyggare. Alternativt kan du öppna sidan och klicka på fliken Sidbyggare från WordPress-redigeraren.

I huvudsidan redigerare kan du lägga till rader med olika kolumner och sedan lägga till olika sidelement genom “moduler” och WordPress-widgetar. Så fungerar Beaver Builder i ett nötskal.

Om du till exempel vill lägga till ett innehåll med två kolumner klickar du på Radlayouter, väljer 2 kolumner och drar det sedan till önskad plats på din sida.

Detta kommer att lägga till två nya innehållsområden på din sida med blå prickade konturer. Du kan ändra egenskaperna för varje kolumn genom att klicka på dem.

Du har sedan tre alternativ när det gäller att lägga till innehållselement i dessa rader: Grundmoduler, Avancerade moduler och WordPress Widgets.

Under grundläggande moduler kan du lägga till olika foton, text, ljud, video och anpassade HTML-element. Dra och släpp dem till ett av de kolumnområden du har skapat när du lägger till rader.

Anmärkningsvärda funktioner:

  • Premium-moduler och mallar – Om du kan investera i åtminstone standardpaketet kan du få tillgång till premiummoduler & mallar som kan hjälpa dig att utan problem krydda din webbplats.
  • Kan användas med alla WordPress-teman – Beaver Builder låter dig göra sidanpassningar utan att helt omvandla ditt nuvarande WordPress-tema.
  • Rad- och modulsparning – Slutligen låter Beaver Builder dig spara rader och moduler du tidigare har skapat eller använt. Detta låter dig spara tid om du behöver återanvända dem igen.

3. Elementor Page Builder

Webbplats: https://siteorigin.com/page-builder/ – Pris: Gratis / $ 29 för en webbplats

Page Builder-plugin från SiteOrigin är en annan kapabel av målsidebyggare, men den beskrivs bäst som en kärnkomponent i ett större WordPress-ekosystem. Först måste du installera det separata SiteOrigin Widgets Bundle för att fullt utnyttja den visuella sidbyggaren. Du kan också installera SiteOrigin CSS och Installer-plugins för att utöka funktionaliteten ytterligare, men dessa är valfria när det gäller att skapa målsidor.

Vid installationen kan du starta upp sidbyggaren genom att gå till WordPress-redigeraren och klicka på fliken ‘Page Builder’.

Även om du kan göra grundliga anpassningar utan att lämna huvudredigeraren för WordPress, bör du använda “Live Editor” för en förhandsvisning av dina ändringar i realtid. För att göra detta klickar du bara på ‘Live Editor’ -knappen från huvudverktygsfältet.

Med Live Editor kan du lägga till rader, använda förbyggda layouter eller integrera funktionaliteter på din sida via widgets.

Anmärkningsvärda funktioner:

  • Hög utbyggbarhet – Sidbyggaren kan tyckas smal på ytan, men SiteOrigin-paketet med plugins är ett hak ovanför resten när det gäller skalbarhet. Detta är tack vare den visuella CSS-redigeraren, plugin-installationsprogrammet och en mängd premium-tillägg som kan laddas ner separat från webbplatsen SiteOrigin.
  • Förhandsvisningar av levande skärm – SiteOrigin låter dig växla mellan skrivbords-, mobil- och surfplattlägen för att förhandsgranska din webbplats i olika skärmstorlekar.

5. KingComposer

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me