Jämför Topp 5 WordPress A / B Testing Plugins

Med ett innehållshanteringssystem som WordPress kan varje person bygga en professionell sajt inom en dag. Du kan enkelt installera teman, skapa sidorna och lägga till allt innehåll du vill erbjuda din publik. Men även de mest erfarna webbutvecklarna behöver ytterligare tester och optimering för att låsa upp den verkliga potentialen på en webbplats.


Det finns många övervaknings- och analysverktyg, men testning är en tidskrävande process. Kom ihåg att du behöver tid för att samla in tillräcklig information om webbplatsens resultat. För att påskynda saker kan du dela upp flera versioner av din webbplats samtidigt med hjälp av A / B-testverktyg.

Nedan visas de fem bästa A / B-testverktygen du kan använda för din WordPress-webbplats:

1. Titelexperiment

Titelexperiment är ett gratis A / B-testplugin som är både lättanvänt och mycket användbart. Det integreras direkt med WordPress ‘postredaktör – så att du kan skapa flera titlar för ditt innehåll sömlöst.

titel-experiment

En anmärkningsvärd funktion i Tittelexperimentet är tillgängligheten av en steg-för-steg-guide och optimeringstips, som levereras direkt till din e-postinkorg om du begär det. Det kommer också med en proversion, som ger dig avancerade funktioner som flera bilder, statistik och prioriterad kundsupport.

Ladda ner och mer info: wordpress.org/plugins/simple-page-tester/

3. Nelio A / B-testning

Om du vill ha mer än bara ett enkelt A / B-testplugin, bör du överväga att få Nelio A / B-test. Det är en omfattande konverteringsoptimering plattform som låter dig testa allt från produkter, widgetar, teman och menyer. Du kan också använda värmekartorverktyget för att se hur din publik interagerar direkt med din webbplats.

nelio

Trots informationens djup kan du få med Nelio A / B-test; det organiserade visuella gränssnittet gör det enkelt även för nybörjare att använda. Kom bara ihåg att det är en premium-plugin som bara kommer med en kostnadsfri testversion.

Ladda ner och mer info: www.kissmetrics.com/

5. WordPress Calls to Action

Slutligen, om ditt mål är att noggrant testa konverteringsfrekvensen för samtal till handling, är WordPress Calls to Action plugin för dig. Bortsett från att vara ett lättviktigt verktyg som tillåter multivariat split-test, har det också en dra och släpp CTA-byggare som levereras med färdiggjorda mallar.

cta

Efter att du har skapat dina CTA: er ger WordPress Calls to Action sida vid sida jämförelser mellan variationer. Det är också lätt att växla mellan avsnittet CTA till den visuella redigeraren. Välj bara Launch Visual Editor-knappen eller ändra direkt CTA: s dimensioner, rubriktekst, innehåll och färger.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map