Konfigurera W3 Caching-plugin: Allmänna inställningar

Caching är en oerhört viktig del av att påskynda din WordPress-webbplats. En snabb webbplats översätter till bättre användarupplevelse vilket innebär bättre avvisningsfrekvenser och mer tid som besökarna använder på din webbplats. Snabba och responsiva webbplatser med låg belastningstid är definitivt mer populära än webbplatser som är långsamma och tar några sekunder att ladda.


Google försökte ett par experiment med hastighet och deras resultat var som förväntat. De introducerade en fördröjning på serversidan för sina sökresultatsidor för att skapa uppfattningen om en långsam webbplats. Användare vars sökresultat försenades med 200 millisekunder utförde 0,22% färre sökningar under de första tre veckorna när förseningen infördes. Och med tiden verkar effekten bli värre och antalet sökningar sjönk med 0,36% under experimentets andra tre veckorsperiod.

När de ökade fördröjningstiden minskade antalet sökningar ytterligare. Och igen med tiden förstärktes alltid resultaten av minskad hastighet.

Amazon, online-detaljgiganten visar att de skulle förlora 1,6 miljarder dollar i försäljning om deras webbplats skulle sakta ner så mycket som en enda sekund. Du kan läsa mer om det i denna mycket insiktsfulla artikel av Kit Eaton på FastCompany.

Det finns många faktorer som gör webbplatser snygga. Caching är en av dem. W3 Total Cache är en otroligt populär cache-plugin för WordPress-webbplatser och den utför ett antal funktioner som gör en webbplats snabbare.

W3 Total Cache

Idag ska vi titta på vad du kan åstadkomma genom de allmänna inställningarna för W3 Total Cache Plugin.

Öppna din WP-streck, välj Lägg till nytt under Plugins. Sök efter W3 Total Cache Plugin, installera och aktivera det. Eller så kan du ladda ner plugin direkt från WordPress.org som en zip-fil och sedan kan du ladda upp den via en FTP-klient till din webbplats.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me