Konfigurere W3 Cache-plugin: Generelle innstillinger

Cache er en utrolig viktig del av å få fart på WordPress-nettstedet ditt. Et raskt nettsted oversetter til bedre brukeropplevelse som oversetter til bedre avvisningshastigheter og mer tid brukt av besøkende på nettstedet ditt. Raske, responsive nettsteder med lav belastningstid er definitivt mer populære enn nettsteder som går sakte og tar noen sekunder å laste.


Google prøvde et par eksperimenter med hastighet, og resultatene var som forventet. De introduserte en forsinkelse på serversiden for søkeresultatsidene sine for å skape oppfatningen om et tregt nettsted. Brukere hvis søkeresultater ble forsinket med 200 millisekunder, utførte 0,22% mindre søk i løpet av de tre første ukene når forsinkelsen ble introdusert. Og med tiden ser det ut til at virkningen blir verre, og antall søk falt med 0,36% i eksperimentets andre tre ukers periode.

Da de økte forsinkelsestiden, falt nedgangen i antall søk enda mer. Og igjen med tiden forsterkes alltid resultatene av nedsatt hastighet.

Amazon, den nettbutikkgiganten viser at de ville tape 1,6 milliarder dollar i omsetning dersom nettstedet deres skulle avta med så mye som et eneste sekund. Du kan lese mer om det i denne veldig innsiktsfulle artikkelen av Kit Eaton på FastCompany.

Det er mange faktorer som gjør nettsteder snappy. Cache er en av dem. W3 Total Cache er en utrolig populær cache-plugin for WordPress-nettsteder, og den utfører en rekke funksjoner som gjør et nettsted raskere.

W3 Total Cache

I dag skal vi se på hva du kan oppnå fra de generelle innstillingene for W3 Total Cache Plugin.

Åpne WP-streken din, velg Legg til nytt under plugins. Søk etter W3 Total Cache Plugin, installer og aktiver det. Eller du kan laste ned plugin direkte fra WordPress.org som en zip-fil, og så kan du laste den opp via en FTP-klient til nettstedet ditt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me