Kumaha Jieun hiji Dina-Post Gambar Galeri vietnē WordPress

Jauns WordPress paziņojums ir tāds, ka jūs sains rokét.


Ja jūs neesat saņēmis vienreizējus iestatījumus, tas ir vienreizējs, un WordPress ir izveidojis konfigurācijas sajaukšanas iespēju. Jeung salaku pamata WordPress, tujuan utama anjeun pikeun ngaidentipikasi kombinētu paraugu plugins, eusi, jeung pilihan styling pikeun pangalaman pamaké sabenerna pārliecinoši.

Nosūtot, pēc tam, kad jūs tikāt, katingal di metodeu pangalusna pikeun bungbu nepi tulisan anjeun jeung galeri gambar.

Luncat ka:

Hayu urang meunang plaisāšana!

Metoda # 1: Ngagunakeun FooGallery

Mun aya hiji hal masarakat WordPress kedah bersyukur pikeun, plug-in plugin Repository bébas nu matak ngamudahkeun pikeun ngahijikeun fitur mangpaat kana situs maranéhanana.

FooGallery mangrupa salah sahiji plugins pang populerna anjeun tiasa nganggo mun nyieun galeri gambar-pos. Eta ngidinan Anjeun pikeun nyieun geulis, mobilais responsif, sarta rétina-siap galeri tanpa nulis garis tunggal kode.

Jalan panggancangna veidoja FooGallery nyaéta ngaliwatan dasbor WordPress. Buka spraudņi> Tambahkeun Anyar, tipe di "FooGallery", tur klik Instalēt tombol.

Saatos instalasi tur activasina, Anjeun bisa ngamimitian nyieun galeri munggaran anjeun ku ngaklik FooGallery> Tambahkeun Galeri.

Nyelapkeun judul anu bakal nulungan urang ngaidentipikasi naon galeri nyaéta sakabéh ngeunaan. Ieu moal bisa ditingali ka pamaké, jadi ngarasa Luncat ngagunakeun sagala judul rék.

Nambahkeun poto kana galeri Anjeun, noklikšķiniet uz Tambah Media "Galeri postenis".

Ieu kedah mawa nepi antarbeungeut akrab, kurā Anjeun bisa milih hiji gambar tina perpustakaan média, atawa unggah nu anyar ku ngaklik tab ngamuat koropak.

Nalika nambahkeun gambar ka galéri anjeun, nengetan caption gambar file urang jeung judul anjeun bisa milih pikeun nembongkeun boh dua lamun pamaké hover leuwih aranjeunna.

Milihs Citakāns a

Sakali anjeun tos diunggah sakabeh gambar nu peryogi, buka payun na ngaluyukeun setelan anjeun tingali fit. Mimitian ku milih template pikeun galeri Anjeun.

citakan dasarna diktē kumaha galeri anjeun bade muncul.

Contona, dina responsif Gambar Galeri veidne nembongkeun sadaya gambar salaku grid nu otomatis ngaluyukeun dumasar kana ukuranana layar:

Lai redzētu, kā tiek parādīta Gambar Viewer veidne mintonkeun hiji gambar dina hiji waktu bari nyadiakeun nu mibanda tombol navigasi:

Candak dicatet yén sesa setélan nu sadia gumantung kana citakan Anjeun. Sababaraha setélan anjeun tiasa manggihan nu saskaņošana galeri urang, ukuran gambar leutik, hover épék, dipiling grid, lightbox plugin, jeung saterusna.

Ngarasa Luncat ka maénkeun kalayan setelan ieu dugi ka ngahontal pintonan rék. Hidži stratēģiskais alus nyaeta anu boga galeri kabuka dina hiji tab tur kaca uji on sejen.

Hal ieu jadi marga pikeun lengkah saterusna – nambahkeun galeri gambar kana tulisan.

Ievietojot galeri kana taeun

Aya dasarna dua cara pikeun nambahkeun galeri gambar kana eusi anjeun: via shortcode tur ngaliwatan pos redaktur WordPress.

Manggihkeun shortcode pikeun galeri nu tangtu, buka FooGallery> galeri ti dasbor. Noklikšķiniet uz īso kodu ka otomatis nyalin ka starpliktuvi Anjeun.

Hareup, kantun nempelkeun nu shortcode dina aréa eusi sagala pos atawa kaca. Lamun jalan, anjeun kedah tingali hiji galeri vietturis kosong jeung shortcode ditampilkeun di handap.

Ulah salempang – vietturis teu ngagambarkeun naon galeri bakal kasampak kawas nalika kaca sabenerna geus dimuat.

Alternatif séjén nya nyelapkeun galeri lempeng kana pos atawa kaca. Kad dators ir WordPress, tas nozīmē, ka jums ir jāatstāj skats uz tērauda lodziņu Tambah FooGallery di sanésna..

Ieu bakal mawa nepi ka "Milihs Galeri" jandela mana anjeun bisa manggihan sagala galeri nu sadia bisa ngagunakeun. Anjeun oge bisa nyieun hiji galeri anyar ti scratch liwat di dieu.

Pārdošanā galerija, noklikšķiniet uz leju, lai noklikšķinātu, lai uzraudzītu Tombol Selapkeun Galeri.

Mun anjeun teu bisa manggihan galeri nu Anjeun hoyong pake, anjeun bisa kakarék dijieun tina hiji tab misah. Nu hal, ngan klik tombol ngamuat mun refresh jandela.

ngaronjatkeun FooGallery

Paplašināmība mangrupakeun salah sahiji kaunggulan pangbadagna ti FooGallery. Ku akang FooGallery> Setélan, Anjeun bisa ngarobah sababaraha aspék kumaha spraudnis karija.

Contona, tab tabula, anjeun tiasa nyaluyukeun kualitas gambar leutik ti galeri ka maksimum 100.

Tungtungna, FooGallery ngarojong sababaraha ekstensi viegls béda anu nambahkeun pungsionalitasna. Anjeun tiasa ngotéktak toko ekstensi ku akang FooGallery> ekstensi.

Metoda # 2: Nyieun galeri Tanpa spraudņi

Pārliecinieties, ka jūs aizraujāt, pamanot, padarot spraudņus, lai samazinātu salanu, kā arī pārbaudītu, vai WordPress nav saderējis..

Iegūstiet jaunu paziņojumu par galeriju, pievienojot spraudņus, kā arī WordPress iespiež teksta taustiņu klikšķi Tambahkeun Media.

Ti dinya, pilih "Jieuns Galeri" pilihan jeung pilih gambar nu Anjeun hoyong pake.

Sakali anjeun gaduh sakabeh gambar dipilih, noklikšķiniet Jieun Tombol galeri anyar.

Ieu bakal mawa anjeun ka jandela Rediģēt Galeri mana anjeun bisa nangtukeun runtuyan gambar, jumlah tina kolom hayang ngagunakeun, sarta ukuran anu galeri urang.

Ulah poho nulis uzraksts cocog pikeun tiap gambar méré pamaké saeutik konteks. Anjeun oge bisa ngarobah paripolah, kas savieno nelabvēlīgo gammu.

Atur ieu "Euweuh" mun anjeun teu hayang galeri anjeun janten interaktif sagala cara.

Metoda # 3: Alternatif spraudņa lianna

Urang ayeuna geus digali dua tina pilihan paling populér pikeun nambahkeun di-pos galeri pikeun tulisan WordPress.

Pikeun masihan anjeun malah leuwih kalenturan, die die aya sababaraha alternatif séjén pikeun FooGallery bisa mertimbangkeun:

Portfolio Galeri ku IT grozs

loka: www.imagely.com/nextgen-gallery/; Harga: Bezmaksas / 69 USD

Dines watesan parauga akcija, NextGEN Galeri nyaeta di pisan luhur kalawan leuwih 1 juta pamaké. Hijina alesan naha FooGallery geus diulas di pos ieu bedah lungkawing na. Eta ogé ngabogaan bagian setélan langkung izstrādāt nu bisa janten sadarbojas ngabingungkeun pikeun pamaké anyar. Tapi, eta mangrupakeun spraudnis padet nu bisa nulungan anjeun nyieun galeri geulis tur responsif.

Instagram Gebang WD

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map