Laman Web Tema WordPress Premium untuk Membantu Menjadikan Perniagaan Anda Cemerlang

WordPress boleh dibilang yang Platform pilihan CMS untuk perniagaan dalam talian.


Ada sebab yang baik mengapa lebih daripada 76 juta pengguna menggunakan platform ini. Di antara banyak ciri-cirinya ialah kemampuan mengubah tema anda sesuka hati. Anda boleh memuat naik tema dan mengubah tetapannya agar laman web anda kelihatan dan terasa baru.

Terdapat banyak tema WordPress percuma untuk digunakan di laman web anda. Namun, yang lain akan menggunakan tema percuma, yang menjadikan laman web anda tidak kelihatan berbeza.

Oleh itu, anda perlu mempertimbangkan untuk menggunakan tema premium. Ini akan memberikan keunikan laman web anda untuk membantu memisahkan perniagaan dalam talian anda dari persaingan.

Semasa mencari tema premium, yang terbaik adalah melihat kelab tema WordPress. Mereka membiarkan anda melanggan untuk jangka masa dan memberi anda akses ke semua temanya. Mereka juga jauh lebih jimat berbanding dengan laman web seperti ThemeForest. Daripada membayar $ 59 untuk tema, kelab tema WordPress membolehkan anda membayar $ 89 setiap tahun untuk akses ke semua tema dan plugin mereka.

Sekiranya anda mencari tema premium untuk membina laman WordPress anda, maka jangan cari lagi! Berikut adalah kelab tema WordPress di mana anda boleh menjumpai tema terbaik antara yang lain.

1. Tema yang elegan

Laman web: ArtisanThemes.io / Harga: $ 129 / setiap satu

Tema Artisan bukan kelab tema WordPress biasa anda. Daripada memuat turun tema dengan susun atur yang telah dibuat, kelab tema ini membolehkan anda membina tema dari awal menggunakan lebih dari 20 modul (ajakan bertindak, paparan berjubin, elemen portfolio, dll.).

modul tema artisan

Anda boleh melepaskan modul mengikut temanya. Dua tema yang paling berfungsi dan kontemporari adalah Indigo dan Modul. Tidak seperti laman tema WordPress yang lain, anda hanya boleh membeli tema individu dengan harga $ 129 setiap satu.

laman web siap pakai

Tapak Sedia Sedia sangat sesuai untuk orang yang tidak mahu kerumitan menyesuaikan tema WordPress. Cukup pilih tema yang paling menggambarkan perniagaan anda sehingga anda dapat menyiapkannya dalam beberapa minit. Anda hanya dapat menggunakan Tapak Sedia jika anda memasang tema dari kedai seperti yang ditentukan.

3. Tema Roket

Laman web: StudioPress.com/ Harga: $ 129.95 / tema atau $ 499.95 untuk keseluruhan koleksi

Sekiranya anda pengguna WordPress lama, anda mungkin pernah mendengar mengenai StudioPress. Ia popular kerana Genesis Framework, kerangka WordPress minimalis dan mesra SEO untuk semua tema StudioPress.

kerangka genesis

Terlepas dari perniagaan dalam talian anda, anda dapat menjamin untuk menemukan tema yang sesuai dengan keperluan anda di StudioPress. Untuk agensi kreatif, Digital Pro harus menjadi salah satu pilihan utama anda. Sekiranya anda menjual produk, perkhidmatan, atau kursus dalam talian, maka anda tidak boleh salah dengan Altitude Pro.

Tema yang terdapat di kedai adalah antara yang paling cepat memuat dan paling efisien di pasaran sekarang. Dengan memilih mana-mana tema StudioPress, anda dapat meningkatkan prestasi SEO laman web anda, yang membawa kepada ranking dan trafik carian yang lebih tinggi.

tema studio

Tema premium, yang merangkumi Kerangka Kejadian tersedia untuk pembayaran sekali sebanyak $ 129.95 setiap satu. Sekiranya anda ingin memuat turun keseluruhan koleksi tema, anda boleh membayar $ 499.95 yang sangat sesuai untuk pereka dan pembangun.

Bagi pemilik laman web, anda sebenarnya boleh mendapatkan tema Genesis Framework dan StudioPress secara percuma semasa anda mendaftar dengan rancangan WP Engine.

5. Tema SKT

Laman web: WPZoom.com / Harga: $ 99 / tahun untuk semua tema atau $ 299 / tahun dengan fail JPA tambahan

Profesional dan cantik adalah nama permainan WPZOOM sebagai kedai tema WordPress. Reka bentuknya yang bersih dan teratur akan menarik minat orang yang ingin menjadikan laman web mereka seprofes mungkin.

wpzoom

Dengan harga $ 99 / tahun, anda mendapat akses ke semua 43 tema WordPress dan yang akan datang, selain sokongan dan kemas kini. Sekiranya anda mahukan ciri-ciri ini serta fail Photoshop JPA dari semua tema, anda perlu mengeluarkan $ 299 / tahun.

WPZOOM juga mempunyai plugin yang boleh anda gunakan untuk perniagaan anda. Widget Sosial, boleh dikatakan pemalam terbaiknya, mempunyai pautan ke profil media sosial anda. Sebaliknya, Widget Tweet Terkini membantu anda membuat tweet yang boleh diklik dalam kandungan anda.

7. Bertemakan

Laman web: ThemeFuse.com / Harga: $ 199 / seumur hidup

ThemeFuse mengkhususkan diri dalam menyediakan tema WordPress yang berfungsi untuk blogger, pakar acara, dan penerbit.

Kedai tema terkenal dengan The Core, yang membolehkan anda membuat reka bentuk WordPress profesional di luar kotak. Pembangun seret dan lepas dilengkapi dengan kemampuannya untuk membantu anda membuat borang hubungan intuitif, penyatuan Peta Google dengan lancar dan lain-lain.

Teras

Core tersedia dengan harga $ 49 (dahulunya $ 89) dan merangkumi 25 reka bentuk tema yang boleh anda sesuaikan dan ubah untuk perniagaan anda.

Untuk akses seumur hidup ke semua temanya (selain dari The Core) untuk laman web tanpa had, anda perlu mengeluarkan $ 199.

9. Tema Meridian

Laman web: TeslaThemes.com / Harga: $ 99 / tahun

Tema Tesla adalah “Netflix untuk Tema WordPress” yang diisytiharkan sendiri. Telah lama diketahui memberikan tema yang bersih dan indah dan ciri-ciri hebat. Semua tema sering dikemas kini untuk memastikan ia sesuai dengan versi terkini WordPress. Mereka juga kelihatan hebat tanpa mengira saiz skrin, baik itu desktop, tablet, atau telefon pintar. Sokongan premium Tesla Themes lebih daripada bersedia membantu sebarang masalah yang anda hadapi dengan produk mereka.

tema

Anda boleh membeli tema dengan harga hanya $ 58. Sekiranya anda ingin menikmati semua 68 tema premiumnya, anda perlu membayar yuran tahunan sebanyak $ 99. Langganan tahunan merangkumi dokumentasi yang luas, fail HTML, dan kit reka bentuk UI rata. Pelan seumur hidup berharga pembayaran sekali sebanyak $ 299. Ini mengandungi semua yang ada dalam rancangan tahunan ditambah fail PSD Photoshop dari semua tema.

11. Pencucuh CSS

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me