Posibile motive pentru a fi blocat din WP-Admin

Într-o zi, se poate întâmpla să constați că nu puteți accesa site-ul dvs. WordPress. Nu poate exista niciun motiv aparent. Da, deși acest lucru vă va supăra foarte mult, nu există nicio cauză reală pentru panică. Este posibil să identificăm cauza principală a problemei și să o rezolvăm.


Pot exista câteva motive pentru care ați fost închis din panoul administrativ al site-ului dvs..

 • Eroare la stabilirea conexiunii la baza de date
 • Ecranul alb al morții
 • Problemă parolă incorectă

Să aruncăm o privire la fiecare dintre acestea și la soluțiile posibile pentru același lucru.

Puteți încerca să rezolvați toate cele trei probleme, dar mai întâi trebuie să vă asigurați că aveți o copie de rezervă a tuturor fișierelor. În cazul în care ceva nu merge bine, vei putea întoarce ceasul!

Eroare la stabilirea conexiunii la baza de date

Acest mesaj va apărea atunci când există o posibilă corupție în baza de date sau datele de autentificare pentru baza de date pot fi greșite și scenariul improbabil în care serviciul dvs. de găzduire este redus.

Mai întâi verificați mesajul de eroare. Dacă se citește, „Una sau mai multe tabele de baze de date nu sunt disponibile. Este posibil ca baza de date să fie nevoie să fie reparată ”, atunci tot ce este necesar este o simplă reparație a bazei de date. Există două modalități prin care puteți repara baza de date WP.

Găsiți fișierul dvs. wp-config.php și adăugați următoarea adăugare la sfârșit.

define (‘WP_ALLOW_REPAIR’, adevarat);

Acum accesați www.yoursite.com/wp-admin/maint/repair.php și urmați procesul de reparație. Acest lucru ar trebui să funcționeze, dar dacă nu reușește, puteți repara baza de date prin intermediul modulului phpMyAdmin. Dacă doriți o explicație suplimentară, vizitați articolul maketecheasier despre soluționarea corupției bazei de date WordPress.

Pe de altă parte, dacă site-ul dvs. afișează „Eroare la stabilirea conexiunii la baza de date”, ar trebui să identificați fișierul wp-config, să deschideți fișierul și să îl verificați dacă există modificări. Acest fișier conține detaliile de conexiune ale bazei de date. Este posibil să apară probleme cu numele de utilizator și datele de autentificare ale parolei care trebuie să fie setate corect. Aflați mai multe despre aceste acreditări și asigurați-vă că sunt corecte.

Dacă eroarea continuă chiar și după aceasta, cel mai probabil problema revine serverului gazdă. Trebuie să verificați dacă serverul MySQL răspunde. Dacă știți că alți utilizatori ai acelorași servicii de găzduire web întâmpină problema, atunci puteți fi sigur că este o problemă a serverului MySQL. Dacă există o eroare în rezultatele testconnection.php sau în timpul conectării la phpMyAdmin, contactați serverul gazdă pentru a-l rezolva.

Ecranul alb al morții

După cum sugerează și numele, tot ceea ce obțineți când vedeți când încercați să vă autentificați este un ecran alb neblocant, de asemenea, la care se face referire comună de către comunitatea WordPress „WordPress White Screen Of Death”. Un motiv pentru acest lucru poate fi pur și simplu faptul că nu există suficient spațiu pe server. Acest lucru poate fi adesea cazul când hostingul este partajat. Ștergerea memoriei cache a browserului sau a pluginului dvs. de memorie în cache (dacă îl puteți accesa) vă poate ajuta.

Uneori, fișierele WordPress sau baza de date pot fi corupte din cauza malware-ului sau a altor astfel de probleme, caz în care poate fi rezolvat doar la sfârșitul serverului. Sau altceva serverul se confruntă cu perioade de oprire, planificate sau neplanificate.

DE_BUG în WordPress vă poate ajuta, de asemenea, să identificați cauza erorii. Adesea, este o codare slabă în tema în sine sau în pluginurile utilizate, care este cauza. Dacă a existat o completare sau o modificare recentă a unui plugin, modificarea poate fi anulată pentru a vedea dacă accesul este restabilit. Dar dacă mai aveți ecranul alb în fața dvs., va fi necesar să folosiți un client de transfer de fișiere pentru a face modificările necesare.

Pluginurile care sunt actuale și sunt acceptate în mod activ de dezvoltator, precum și compatibile cu cele mai recente versiuni de WordPress nu vor cauza o problemă. Pluginurile învechite sunt adesea vinovați.

Pentru a vă asigura că este un plugin care cauzează problema:

 1. Puteți accesa folderul wp-content de pe serverul site-ului dvs., găsiți folderul de pluginuri și redenumiți-l.
 2. Toate pluginurile vor fi dezactivate și dacă acum puteți avea acces la tabloul de bord WordPress, știți sigur că problema este cu unul sau mai multe dintre pluginuri..
 3. Puteți identifica soluția de soluționare a problemelor activând pluginurile unul câte unul și verificând dacă reapare ecranul alb. Puteți apoi să ștergeți pluginul supărător.

Dacă după toate acestea, te uiți încă la un ecran gol, atunci poți repeta procesul realizat cu pluginurile de pe teme și să verifici dacă funcționează bine.

Uneori, ecranul alb poate să apară atunci când lucrați la fișierul theme.php sau la orice alt fișier php WordPress. În acest caz, codarea defectuoasă este cauza cea mai probabilă pentru ecranul gol. Apoi, va trebui să accesați WordPress folosind FTP și să setați corect codificarea defectuoasă.

Pentru a evita această problemă particulară, unii recomandă utilizarea temelor pentru copii în timp ce fac modificări la PHP-ul temei. Este, de asemenea, cel mai bine să salvați o versiune funcțională live a PHP-ului pe orice spațiu de stocare terț înainte de a încerca să efectuați modificări. Nu ar exista nicio pierdere a codului inițial, în cazul oricărei creșteri.

Pentru un studiu mai detaliat al cauzelor pentru ecranul alb al morții, vă recomand să citiți articolul lui Corey McKrill despre The Thery Foundry.

Problemă incorectă cu parola

Uneori, în ciuda utilizării combinației de utilizator și parolă potrivite, nu puteți accesa tabloul de bord WordPress. Chiar și încercarea dvs. de a obține intrarea folosind opțiunea „parola uitată” nu funcționează, deoarece este posibil să nu primiți un e-mail cu parola corectă. Acest lucru se poate întâmpla dacă un hacker a reușit să îți încalce site-ul.

Cea mai simplă soluție la acest lucru ar fi din contul dvs. de găzduire. Folosiți phpMyAdmin, deschideți baza de date și identificați utilizatorii. După ce faceți acest lucru, puteți schimba datele de acreditare pentru parolă și sunteți setat! SiteGround a oferit un tutorial destul de extins despre același lucru, la fel și orice serviciu bun de găzduire.

Gânduri finale

Sper că acest ghid s-a dovedit util în manevrarea site-urilor dvs. WordPress din situații ușor complicate. Și în sfârșit, aș dori să adaug în ciuda creșterii WordPress ca Sistem de gestionare a conținutului și a dezvoltării de hardware excelent, există întotdeauna șansa ca ceva să nu meargă. Așadar, vă rugăm să vă asigurați că creați o copie de rezervă a site-urilor dvs. web la intervale de timp regulate.

De asemenea, trebuie să știți că niciuna dintre aceste probleme nu vă poate plasa site-ul. Dacă acesta este cazul și sunteți în continuare blocat, vă rugăm să contactați gazda web.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map