Pusingan: 13 Tema Bootstrap WP yang dipilih sendiri yang indah dari Template Monster

Saya suka melayari laman web templat untuk mencari tema dan trend reka bentuk terkini. Berikut adalah beberapa tema bootstrap WP yang dipilih sendiri dari Template Monster yang saya fikir anda ingin lihat.


Apa itu tali boot?

Perlu diingat bahawa semua tema yang disebutkan di bawah adalah tema bootstrap.

Tema bootstrap – yang mungkin tidak anda ketahui, adalah pilihan yang popular ketika mengembangkan kerangka kerja HTML, CSS, dan JS untuk laman web yang responsif. Secara keseluruhan, tema bootstrap mempunyai skema reka bentuk moden dan menarik, responsif dan mesra mudah alih, dan bermain dengan baik dengan HTML 5.

Memetik jawapan Rizwan Abbas di Stackoverflow –

Bootstrap adalah kerangka pembangunan front-end yang membolehkan pemaju & pereka untuk membina laman web yang responsif sepenuhnya dengan cepat. Rangka kerja ini mengandungi tetapan CSS global dengan komponen terbina dalam dan kelas yang dapat diperluas dalam bentuk tipografi, navigasi, butang dan banyak lagi.

Kritikan Seperti semua perkara hebat, Bootstrap memang mendapat kritikan. Yang utama ialah semua laman web Bootstrap cenderung kelihatan sama. Itu tentu saja jika anda tidak mengubah gaya lalai dengan cara apa pun.

Reka bentuk responsif Twitter Bootstrap adalah superhero dalam bidang CSS Frameworks. Ini pasti benar semasa membina laman web yang responsif.

Templat Raksasa

Template Monster (www.templatemonster.com) adalah salah satu laman web yang saya lepaskan ketika saya memerlukan inspirasi. Laman web ini telah wujud sejak 2007 – dengan puluhan ribu tema (bukan hanya WordPress, tetapi juga Drupal, Joomla, dan sebagainya).

1. Monstroid

Ini boleh dibilang permata sejati dari semua tema WordPress Template Monster. Tema ini menawarkan pelbagai pilihan susun atur yang merangkumi templat kotak dan lebar penuh dengan bar sisi kiri, kanan, atau tanpa. Tema ini responsif sepenuhnya, jadi tidak kira peranti apa yang pengguna gunakan di laman web anda akan sentiasa kelihatan hebat, dan ia menawarkan penggulungan paralaks, keupayaan video latar belakang, dan pelbagai slaid. Tema ini merangkumi integrasi sosial sepenuhnya, API Peta Google, dan sokongan peluasan pihak ketiga. Merancang laman web yang fleksibel namun menarik tidak pernah semudah ini.

Versi bootstrap: 3.3.X

monstroid

Muat turun: Ejen Perniagaan

3. Studio Reka Bentuk 

Tema responsif, tema Design Studio WordPress adalah pilihan terbaik untuk blog dan portfolio. Ini termasuk paralaks, editor MotoPress, dan slaid MotoPress, serta pelbagai ciri untuk meningkatkan fungsi dan keterlibatan but, termasuk borang kontak dan borang langganan buletin. Tema ini juga merangkumi pengekodan semantik yang sah untuk meningkatkan SEO laman web anda dan memastikan pemuatan halaman yang pantas.

Versi bootstrap: 3.3.X

Muat turun: 33 Chanel

5. Galeri Seni Responsif 

Galeri Seni adalah tema WordPress yang responsif dan siap retina dengan paralaks, keupayaan video latar belakang, alat MegaMenu, editor MotoPress, slaid MotoPress, dan sokongan SEO lanjutan. JPA disertakan, seperti pengekodan semantik yang sah.

Versi bootstrap: 3.3.X

Muat turun: Hang Gliding

7. Penyelesaian Teratas

Tema ini mempunyai pelbagai alat hebat yang memudahkan untuk mengumpulkan laman WordPress yang menarik secara visual seperti yang menarik, termasuk susun atur responsif 100 peratus, kesan paralaks, pembangun halaman seret dan lepas, dan menu mega. Dibangunkan khusus untuk syarikat perniagaan, ia menekankan reka bentuk rata dengan blok berwarna terang untuk nuansa moden. Tema ini dibekalkan sepenuhnya dengan petua perniagaan yang digambarkan, bahagian nasihat, bahagian berita, borang langganan buletin, dan peta Google. Reka bentuknya ringkas, berkesan dan menarik.

Versi bootstrap: 3.3.X

Muat turun: Little Italy

9. Guru Sekolah

Tema Schoolmaster WordPress mengutamakan susun atur yang bermaklumat, memudahkan pengguna mengakses pelbagai maklumat. Halaman depan sudah dibina sebelumnya, sementara blok berita dan banyak pilihan menu memastikan akses mudah ke semua kandungan laman web anda. Tema ini dapat diedit sepenuhnya dan menggabungkan reka bentuk responsif 100 peratus, catatan dan kandungan tersuai, kesan pemalas malas, kesan paralaks, dan lebih daripada 80 kod pendek yang berbeza.

Versi bootstrap: 2.3.1

Muat turun: Perancangan Keluarga

11. kilang bir

Dengan reka bentuk 100 peratus responsif, tema yang unik dan benar-benar dapat diedit ini menggunakan reka bentuk yang bergaya dan bersemangat. Gelangsar wira besar memaparkan gambar siap retina — sesuai untuk memaparkan gambar makanan atau minuman. Tema ini juga mempunyai kesan paralaks dan pemuatan malas.

Versi bootstrap: 2.3.1

Muat turun: Tatu Kreatif

13. Perancang Perkahwinan

Tema Wedding Planner WordPress membolehkan pelbagai jenis pos tersuai dan format pos tersuai, siap pelbagai bahasa, dan mempunyai lebih daripada 80+ kod pendek. Ia dapat dipasang dengan mudah hanya dalam dua langkah mudah, dan menawarkan rangkaian pilihan reka bentuk yang belum pernah terjadi sebelumnya, termasuk beberapa pilihan warna, tipografi disesuaikan, dan slaid hebat untuk memudahkan berkongsi gambar. Tambahan pula, widget tersuai memastikan perkongsian sosial dan keupayaan komen yang mudah.

Versi bootstrap: 2.3.1

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me