Rangka Kerja & Tema Permulaan untuk Pembangun WordPress

Semasa membina laman web WordPress, terdapat dua cara untuk melakukannya. Salah satunya ialah menggunakan tema premium dari banyak tawaran rumah tema atau tema percuma yang terdapat di WordPress.org. Sekiranya perlu, anda boleh menambahkan semua kod yang diperlukan untuk tujuan penyesuaian dan mengedit penampilan laman web yang anda bina. Atau pilihan lain ialah menggunakan tema pemula atau kerangka WordPress.


Mengapa anda harus menggunakan tema starter WordPress kerangka?

Kerangka menjimatkan banyak masa, jika tidak menghabiskan masa untuk membina tema dari bawah ke atas. Di samping itu, pada masa lalu, pentadbir dan pengembang WordPress menghabiskan berjam-jam untuk meniru perubahan tersuai sambil mengemas kini versi WordPress mereka.

Rangka kerja WordPress telah mengembangkan komuniti web dan dokumentasi yang luas, sekiranya anda merasakan keperluan untuk merujuknya. Kerangka kerja umumnya dibina sesuai dengan piawaian tertinggi, sehingga memastikan tahap keselamatan yang tinggi, kelajuan muatan yang cepat dan pengoptimuman mesin pencari. Kerangka kerja menawarkan fleksibiliti dan yang lebih penting bertindak sebagai landasan untuk pembangunan laman web yang selamat dan hebat.

11 Kerangka Kerja dan Tema Permulaan untuk Pembangun WordPress

Berikut adalah beberapa kerangka kerja dan tema permulaan yang lebih baik untuk memulakan anda.

1. Kejadian

screencapture-www-studiopress-com-ciri

Walaupun kandungan dan strategi pemasaran yang baik sangat penting untuk mengembangkan khalayak yang lebih baik dan hasil halaman mesin pencari, laman web dengan kod yang bersih dan dioptimumkan sama pentingnya dalam mencapai hasil carian yang baik. Genesis memberikan profesionaliti ke laman web anda dan banyak ciri indah untuk kandungan anda, yang dibina berdasarkan HTML5.

Sekiranya anda membeli rangka kerja, maka anda juga akan mendapat sokongan, kemas kini tanpa had dan menggunakannya di sebilangan domain. Oleh itu, jika anda seorang pembangun dengan pelbagai projek, Genesis dapat digunakan untuk semuanya tanpa bayaran tambahan. Laman web WordPress umumnya selamat dari penyusupan oleh unsur jahat di internet tetapi apabila kejadian seperti itu berlaku, biasanya kerana WordPress belum dikemas kini. Orang agak teragak-agak untuk mengemas kini, kerana mungkin membatalkan penyelesaian untuk banyak masalah yang telah diselesaikan oleh pembangun. Tetapi dengan Genesis, kemas kini sangat mudah kerana semuanya telah diuji secara menyeluruh.

Kerangka kerja Genesis juga menawarkan penyesuaian yang luas dengan widget termasuk bar sisi, butang perkongsian media sosial, borang pilihan, dan banyak lagi. Rangka kerja ini menawarkan fungsi komen yang hebat untuk pengalaman pengunjung terbaik. Genesis sudah siap untuk iklan dan berfungsi dengan Google AdSense, Azoogle Ads dan Clicksor. Mereka menyediakan gambar pilihan automatik dan tutorial WordPress, jika anda pemula WordPress.

Bagaimana anda mendapatkan Rangka Kerja?

beli barang

Maklumat lanjut & muat turun

3. Tesis 2

DIYthemes - Jalankan Laman Web Pembunuh dengan Tema WordPress Tesis

Rangka kerja Tesis 2.0 mudah dan ringkas. Pembelian rancangan profesional mereka yang akan memberi anda $ 197, merangkumi rangka kerja Thesis 2.0, kulit responsif klasik, 404 halaman, host domain tanpa had, kemas kini seumur hidup & sokongan e-mel, Mailchimp & Kotak optin AWeber, akses ke forum khusus ahli, kotak perkongsian media sosial, kotak alat pembangun dan banyak lagi. Anda boleh menggunakan Mark Schema untuk membuat laman web anda untuk mendapatkan hasil carian yang lebih baik. Kerangka kerja juga telah dioptimumkan oleh mesin pencari.

Maklumat lanjut & muat turun

5. Kerangka Tema Tesla

screencapture-teslathemes-com-demo-wp-hotelia

Semua tema yang dihasilkan oleh Tesla Themes menggunakan kerangka yang dibina khas ini. Kerangka ini dibina dalam tema yang tidak seperti versi ibu bapa-anak yang digunakan dalam Kerangka Kejadian. Rangka kerja tidak dimuat dengan banyak pilihan dan mudah digunakan.

Gunakan tema dari Tema Tesla dan tambahkan favicon, logo tersuai, tetapkan warna lalai dan gambar latar. Rangka kerja ini mempunyai dokumentasi yang luas dan forum sokongan yang berkembang maju. Tema Tesla menyediakan rangka kerja yang bagus untuk pemaju WordPress pemula.

Maklumat lanjut & muat turun

7. Tematik

Tinjauan Pratonton Tema Blog WordPress Lain

Huraian di WordPress.org kelihatan lebih baik daripada apa pun yang dapat saya sediakan, jadi saya memutuskan untuk menggunakannya- “Tema adalah Rangka Kerja Tema WordPress yang bebas, sumber terbuka, sangat luas, dioptimumkan untuk mesin carian yang menampilkan 13 kawasan siap widget, grid- contoh susun atur berdasarkan, gaya untuk pemalam yang popular, dan seluruh masyarakat di belakangnya. Sangat sesuai untuk blogger pemula dan profesional pembangunan WordPress. “

Tema ini boleh digunakan sebagaimana adanya atau sebagai asas untuk membina tema WordPress anda sendiri.

Maklumat lanjut & muat turun

9. Tulang belakang

Backbone WordPress Theme Framework ColorLabs Syarikat

Backbone adalah kerangka kuat yang sangat bersih dengan pelbagai pilihan penyesuaian. Anda boleh mengubah susun atur, menambah ciri dan memastikan pengoptimuman SEO yang terbaik. Backbone menawarkan kelajuan dan fleksibiliti tanpa menjejaskan prestasi. Ia diiklankan sebagai tema untuk veteran WordPress.

Maklumat lanjut & muat turun

11. Akar

Akar Tema Permulaan WordPress HTML5

Roots adalah tema pemula yang direka untuk membantu anda membuat tema WordPress yang lebih baik dengan HTML5 Boilerplate, Bootstrap, Grunt, dan Bower. Tema ini mempunyai markup minimum yang dapat diakses berdasarkan HTML5 Boilerplate bersama dengan peranan ARIA dan mikroformat. Markup WordPress juga dibersihkan dengan Tanah.

Penanda templat dikendalikan oleh pembungkus tema. Tema ini menawarkan permulaan permulaan pengaktifan Tema dan membersihkan URL.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map