Roundup: 13 vackra handpickade Bootstrap WP-teman från mallmonster

Jag älskar att bläddra runt i mallsidor för att leta efter teman och de senaste designtrenderna. Följande är några handplockade WP-bootstrap-teman från Template Monster som jag trodde att du skulle gärna kolla in.


Vad är en bootstrap?

Tänk på att alla teman som nämns nedan är bootstrap-teman.

Bootstrap-teman – som vissa av er kanske inte känner till är ett populärt alternativ när man utvecklar HTML-, CSS- och JS-ramverk för lyhörd webbplatser. Sammantaget har bootstrap-teman ett modernt och attraktivt designschema, är lyhörda och mobilvänliga och spelar fint med HTML 5.

Citera Rizwan Abbas svar vid Stackoverflow –

Bootstrap är en front-end-utvecklingsram som gör det möjligt för utvecklare & formgivare att snabbt bygga helt responsiva webbplatser. Ramverket innehåller globala CSS-inställningar med inbyggda komponenter och utdragbara klasser i form av typografi, navigering, knappar och mycket mer.

kritik Som alla fantastiska saker kommer Bootstrap med vissa kritik. Den viktigaste är att alla Bootstrap-webbplatser tenderar att se lika ut. Det är naturligtvis om du inte ändrar standardstyling på något sätt.

Responsiv design Twitter Bootstrap är en superhjälte inom CSS Frameworks. Detta är definitivt sant när det gäller att bygga lyhörd webbplatser.

Mallmonster

Template Monster (www.templatemonster.com) är en av webbplatserna som jag hänger runt när jag behöver lite inspiration. Webbplatsen har funnits sedan 2007 – med tiotusentals teman (inte bara WordPress, utan också Drupal, Joomla och så vidare).

1. Monstroid

Detta är utan tvekan den äkta pärla i alla WordPress-teman i Template Monster. Temat har en rad layoutalternativ som innehåller rutor i mallar i full bredd med vänster, höger eller inga sidofält. Detta tema är helt lyhört, så oavsett vilken enhet en användare använder din webbplats kommer alltid att se bra ut, och det kan skryta med parallaxrullning, bakgrundsvideofunktioner och flera reglage. Temat inkluderar full social integration, Google Maps API och tredje parts förlängningsstöd. Att utforma en flexibel men visuellt övertygande webbplats har aldrig varit enklare.

Bootstrap-version: 3.3.X

monstroid

Ladda ner: Business Agent

3. Designstudio 

Ett lyhört tema, Design Studio WordPress-tema är ett utmärkt alternativ för bloggar och portföljer. Det inkluderar parallax, MotoPress-redigerare och MotoPress-skjutreglaget, samt en rad funktioner för att förbättra funktionaliteten och starta engagemang, inklusive ett kontaktformulär och ett prenumerationsformulär för nyhetsbrev. Temat inkluderar också giltig semantisk kodning för att förbättra din webbplats SEO och säkerställa snabb laddning av sidor.

Bootstrap-version: 3.3.X

Nedladdning: 33 Chanel

5. Art Gallery Responsive 

Art Gallery är ett lyhört, retina-klart WordPress-tema med parallax, bakgrundsvideofunktioner, MegaMenu-verktyget, MotoPress-redigerare, MotoPress-skjutreglage och avancerat SEO-stöd. PSD ingår, liksom giltig semantisk kodning.

Bootstrap-version: 3.3.X

Nedladdning: Hang Gliding

7. Topplösningar

Detta tema har en rad kraftfulla verktyg som gör det enkelt att sätta ihop WordPress-webbplatser som är lika visuellt tvingande som de är engagerande, inklusive en 100-procentig responsiv layout, en parallaxeffekt, en inbyggd drag-and-drop-sidbyggare, och mega-menyn. Den är utvecklad speciellt för affärsföretag och betonar platt design med färgglada block för en modern känsla. Temat kommer helt och hållet med illustrerade affärstips, en rådgivningssektion, ett nyhetsavsnitt, ett prenumerationsformulär för nyhetsbrev och Google maps. Designen är enkel, men ändå effektiv och övertygande.

Bootstrap-version: 3.3.X

Nedladdning: Little Italy

9. Skolmästare

Schoolmaster WordPress-tema prioriterar en layout som är informativ, vilket gör det enkelt för användare att få tillgång till olika informationsstycken. Framsidan är förbyggd, medan ett nyhetsblock och många menyalternativ säkerställer enkel åtkomst till allt webbplatsens innehåll. Temat är helt redigerbart och innehåller 100 procent responsiv design, anpassade inlägg och innehåll, en lat belastningseffekt, en parallaxeffekt och över 80 olika korta koder.

Bootstrap-version: 2.3.1

Nedladdning: Familjeplanering

11. Bryggeri

Med sin 100-procentiga responsiva design använder detta unika och helt redigerbara tema design som är lika stilfullt som det är levande. En stor hjältreglage visar retina-klara bilder – perfekt för att visa bilder av mat eller dryck. Temat har också parallaxeffekter och lat laddning.

Bootstrap-version: 2.3.1

Ladda ner: Creative Tattoo

13. Bröllopsplanerare

Bröllopsplaneraren WordPress-tema möjliggör en rad olika anpassade inläggstyper och anpassade inläggsformat, är flerspråkig redo och har över 80 kortkoder. Det kan enkelt installeras i bara två enkla steg och erbjuder ett enastående utbud av designalternativ, inklusive flera färgalternativ, anpassad typografi och fantastiska reglage för att göra det enkelt att dela bilder. Dessutom garanterar anpassade widgetar enkel social delning och kommentarfunktioner.

Bootstrap-version: 2.3.1

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map