Sammenlign Topp 5 WordPress Backup-plugins

Så fantastisk som WordPress-innholdshåndteringssystemet er, er det ikke immun mot sikkerhetstrusler som kan kompromittere kontinuiteten på nettstedet vårt. Husk at cyberangrep ikke bare setter dine online data i fare, de kan også beise ryktet ditt, spesielt hvis et brudd påvirker dataene til kundene dine..


Bortsett fra nettangrep, truer også visse feilkonfigurasjoner i backend sikkerheten på nettstedet ditt.

I alle fall må du være forberedt på det verste ved å ha det sikkerhetskopier for å gjenopprette nettstedets fulle funksjonalitet raskt.

Uten videre, nedenfor er fem av de beste WordPress-sikkerhetskopinene du kan bruke:

1. BackUpWordPress

BackUpWordPress er plugin du ønsker hvis du trenger å lage automatiserte sikkerhetskopier enkelt og pålitelig. Etter å ha installert og aktivert plugin, gjør den umiddelbart jobben sin ved å bruke standardautomatiseringsinnstillingene. Om nødvendig kan du spesifisere sikkerhetskopieringsplanen din ved å gå til Verktøy > Sikkerhetskopier og klikk deretter “Innstillinger” under standardplanen.

Alternativt kan du ganske enkelt legge til en ny tidsplan med et annet sett med regler ved å klikke på “+ Legg til plan.”

sikkerhetskopier

Selv om core plugin er gratis, kan du også betale for utvidelser som legger til funksjonalitet. Akkurat nå kobler de tilgjengelige utvidelsene BackUpWordPress til skytjenester som Google Drive, Dropbox og Windows Azure.

Last ned og mer info: wordpress.org/plugins/duplicator/

3. VaultPress

Hvis du trenger noe mer enn bare en backup-plugin, bør du gå med VaultPress. I tillegg til muligheten til å lage automatiserte sikkerhetskopier, skanner denne pluginen også regelmessig databasen for malware, virus og andre sikkerhetsproblemer. Det kommer også med innebygd spam-beskyttelse for å opprettholde omdømmet og SEO på nettstedet ditt.

Vaultpress

Bare husk at du må betale for en månedlig lisens for å bruke VaultPress og dens sikkerhetsfunksjoner. Selv om de økende kostnadene kan være for mye for nye bloggere, er det perfekt for de som er villige til å investere i WordPress-sikkerhet.

Last ned og mer info: wordpress.org/plugins/updraftplus/

5. BlogVault

Det eneste som er bedre enn en daglig sikkerhetskopi, er en sanntid backup – en kjernefunksjon i BlogVault. Det fungerer ved å lage umiddelbare sikkerhetskopier når du lagrer endringer på nettstedet ditt. Dette sørger for at du aldri mister fremgangen når du gjennomgår intensivt innhold eller generell nettstedutvikling.

blogvault

BlogVault kommer også med sikkerhetskopieringsovervåking, historie og testverktøy for å sikre integriteten til dataene dine. Den eneste ulempen er at det er en premie plugin som følger med en årlig avgift før du kan bruke funksjonene.

Cloud IntegrationBare dropboxSikkerhetskopiering / varsling via e-post

Konklusjon

Å lage sikkerhetskopi er et viktig aspekt ved vedlikehold av nettsteder som garanterer kontinuitet. Bare husk å velge en plugin som passer best til dine online mål. Enten du trenger en enkel backup-plugin eller en mer omfattende sikkerhetssuite, kan listen over hjelpe deg med å ta den beste beslutningen.

Hvis du har andre problemer med WordPress, anbefaler vi at du henviser til dette innlegget for å få de beste hurtigoppdateringene.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me