Sammenligning av de 5 beste WordPress-pluginene for destinasjonsside

Som en ikke-profesjonell nettutvikler måtte du en gang gjennom dusinvis av veilednings-, bøker- og online læringsressurser for å lære å designe med kode. Da var det strengt tatt prøve og feiling å lage et nettsted fra bunnen av. Som et resultat kan det lett ta flere timer eller til og med dager før du kan oppnå nettstedet du visualiserte i hodet.


Selv om design av nettstedet ditt gjennom kode fremdeles er like givende som alltid, er det ikke lenger en nødvendighet med dagens teknologi. Alt du trenger å gjøre er å bruke en dra-og-slipp-nettstedsbygger eller integrere en CMS i domenet ditt hvis du vil ha et profesjonelt nettsted oppe og går.

Når det gjelder fleksibilitet, skalerbarhet og brukervennlighet, er WordPress et av de beste valgene for både nybegynnere og veteraner. Det er riktignok de innebygde alternativene for tilpasning av tema og stil ganske begrensede. Men med en ekstern plugin for destinasjonssider kan du opprette salgsside nøyaktig slik du vil ha dem – alt på få minutter.

Nedenfor er de fem beste av de beste pluginene for WordPress-landingssider sammenlignet.

1. OptimaliserPress

Nettsted: https://www.wpbeaverbuilder.com/ – Pris: Gratis / $ 99 for premium maler og moduler

Hvis du ønsker å endre siden din mens du holder de grunnleggende design aspektene fra det nåværende temaet, er Beaver Builder’s Lite-versjon den perfekte plugin for deg. Når den er installert, kan den gjøre hvilken som helst side fullstendig redigerbar via et dra og slipp-grensesnitt.

For å starte Beaver Builder-editoren, gå til WordPress-oversikten og klikk på ‘Pages’ > ‘Alle sider.’ Hold musen over siden du vil redigere, og klikk på Page Builder. Alternativt kan du åpne siden og klikke på fanen Page Builder fra WordPress-redigereren.

I hovedsidesedigereren kan du legge til rader med varierende kolonner, og deretter legge til forskjellige sideelementer gjennom “moduler” og WordPress-widgeter. Slik fungerer Beaver Builder i et nøtteskall.

Hvis du for eksempel vil legge til et innholdssone med 2 kolonner, klikker du på radoppsett, velger 2 kolonner og drar det til ønsket sted på siden din.

Dette vil legge til to nye innholdsområder på siden din skissert med blå prikkete konturer. Du kan endre egenskapene til hver kolonne ved å klikke på dem.

Du har da tre alternativer når det gjelder å legge til innholdselementer i disse radene: Grunnleggende moduler, avanserte moduler og WordPress Widgets.

Under grunnleggende moduler kan du legge til forskjellige bilder, tekst, lyd, video og tilpassede HTML-elementer. Bare dra og slipp dem inn i et av kolonneområdene du har opprettet når du legger til rader.

Viktige funksjoner:

  • Premium moduler og maler – Hvis du kan investere i minst standardpakken, kan du få tilgang til premiummoduler & maler som kan hjelpe deg uten problemer å krydre nettstedet ditt.
  • Kan brukes med ethvert WordPress-tema – Beaver Builder lar deg gjøre sidetilpasninger uten å transformere ditt nåværende WordPress-tema fullstendig.
  • Lagring av rad og modul – Til slutt lar Beaver Builder deg lagre rader og moduler du tidligere har opprettet eller brukt. Dette lar deg spare tid i tilfelle du trenger å bruke dem igjen.

3. Elementor Page Builder

Nettsted: https://siteorigin.com/page-builder/ – Pris: Gratis / $ 29 for 1 nettsted

Page Builder-plugin-en fra SiteOrigin er en annen egnet destinasjonssidebygger, men den beskrives best som en kjernekomponent i et større WordPress-økosystem. Først må du installere det separate SiteOrigin Widgets Bundle for å utnytte den visuelle sidebyggeren fullstendig. Du kan også installere SiteOrigin CSS og Installer-plugins for å utvide funksjonaliteten ytterligere, men disse er valgfrie så langt landingssiden opprettes.

Ved installasjon kan du starte opp sidebyggeren ved å gå til WordPress-redigereren og klikke på fanen ‘Page Builder’.

Selv om du kan gjøre grundige tilpasninger uten å forlate WordPress-editoren, bør du bruke “Live Editor” for en forhåndsvisning av sanntid. For å gjøre dette, klikker du bare på ‘Live Editor’ -knappen fra hovedverktøylinjen.

Live Editor lar deg legge til rader, bruke forhåndsbygde layouter eller integrere funksjonaliteter på siden din via widgets.

Viktige funksjoner:

  • Høy utvidbarhet – Sidebyggeren kan virke glødende på overflaten, men SiteOrigin-pakken med plugins er et hakk over resten når det gjelder skalerbarhet. Dette er takket være den visuelle CSS-redigereren, plugin-installasjonsprogrammet og en rekke premium-tilleggsprogrammer som kan lastes ned separat fra nettstedet SiteOrigin.
  • Forhåndsvisninger av live skjerm – SiteOrigin lar deg veksle mellom skrivebords-, mobil- og nettbrettmodus for å forhåndsvise nettstedet ditt i forskjellige skjermstørrelser.

5. KingComposer

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me