Site-uri premium cu tema WordPress care vă ajută să vă evidențiați afacerea

WordPress este probabil Platforma CMS la alegere pentru întreprinderile online.


Există un motiv bun pentru care peste 76 de milioane de utilizatori utilizează această platformă. Printre numeroasele sale caracteristici se numără capacitatea de a schimba tema voită. Puteți încărca o temă și regla setările acesteia pentru ca site-ul dvs. să pară și să se simtă nou.

Există multe teme gratuite pentru WordPress pe site-ul dvs. Cu toate acestea, alții vor folosi teme gratuite, ceea ce împiedică site-ul dvs. să arate diferit.

Prin urmare, trebuie să luați în considerare utilizarea unei teme premium. Acesta va oferi site-ului tău un aspect unic pentru a ajuta separarea afacerii tale online de concurență.

Atunci când căutați teme premium, cel mai bine este să vă uitați la cluburile tematice WordPress. Vă permit să vă abonați pentru o perioadă și vă oferă acces la toate temele sale. De asemenea, sunt mult mai rentabile în comparație cu site-uri precum ThemeForest. În loc să plătească 59 de dolari pentru o temă, cluburile tematice WordPress vă permit să plătiți 89 de dolari anual pentru acces la toate temele și pluginurile lor.

Dacă sunteți în căutarea unei teme premium pentru a vă oferi site-ul dvs. WordPress, atunci nu căutați mai departe! Mai jos sunt cluburi tematice WordPress unde puteți găsi cele mai bune teme printre restul.

1. Teme elegante

Site web: ArtisanThemes.io / Preț: 129 USD / fiecare

Artisan Themes nu este clubul dvs. tematic WordPress. În loc să descărcați teme cu machete pre-făcute, acest club tematic vă permite să construiți o temă de la zero folosind peste 20 de module (apeluri la acțiune, afișaje cu gresie, elemente de portofoliu etc.).

module tematice artizanale

Puteți dezlănțui module pe temele sale. Două dintre temele sale cele mai funcționale și contemporane sunt Indigo și Module. Spre deosebire de alte site-uri cu teme WordPress, puteți cumpăra temele individuale doar pentru 129 USD.

site-uri gata făcute

Site-urile Ready Made sunt perfecte pentru persoanele care nu doresc dificultatea de a personaliza o temă WordPress. Pur și simplu alegeți tema care descrie cel mai bine afacerea dvs., astfel încât să o puteți configura în câteva minute. Puteți utiliza site-urile gata făcute doar dacă ați instalat tema din magazin, după cum este specificat.

3. Teme de rachetă

Site Web: StudioPress.com/ Preț: 129.95 USD / tema sau 499.95 USD pentru întreaga colecție

Dacă sunteți un utilizator WordPress de lungă durată, probabil ați auzit despre StudioPress. Este popular pentru Genesis Framework, cadrul WordPress minimalist și SEO-friendly pentru toate temele StudioPress.

cadru genezei

Indiferent de afacerea dvs. online, vă puteți garanta să găsiți o temă care să se potrivească nevoilor dvs. la StudioPress. Pentru agențiile de creație, Digital Pro ar trebui să fie una dintre alegerile dvs. de top. Dacă vindeți produse, servicii sau cursuri online, nu puteți greși cu Altitude Pro.

Temele găsite în magazin sunt unele dintre cele mai rapide și mai eficiente pe piața de astăzi. Alegând oricare dintre temele StudioPress, puteți crește performanța SEO a site-ului dvs., ducând la un nivel mai ridicat de căutare și trafic.

teme studioprese

Tema premium, care include Genesis Framework este disponibilă pentru o singură plată de 129,95 USD fiecare. Dacă doriți să descărcați întreaga colecție de teme, puteți plăti 499,95 USD, ceea ce reprezintă o ofertă bună pentru designeri și dezvoltatori.

Pentru proprietarii de site-uri web, puteți obține de fapt temele Genesis Framework și StudioPress gratuit când vă înscrieți cu un plan WP Engine.

5. Teme SKT

Site web: WPZoom.com / Preț: 99 USD / an pentru toate temele sau 299 USD / an cu fișiere PSD suplimentare

Profesionist și frumos este numele jocului WPZOOM ca magazin tematic WordPress. Modelele sale curate și bine organizate vor atrage persoanele care caută să-și facă site-urile cât mai profesioniste.

wpzoom

Pentru 99 $ / an, veți avea acces la toate cele 43 de teme WordPress plus viitoare, pe lângă suport și actualizări. Dacă doriți aceste funcții, plus fișierele PSD Photoshop de toate temele, trebuie să efectuați o despăgubire de 299 USD / an.

WPZOOM are de asemenea pluginuri pe care le puteți folosi pentru afacerea dvs. Social Widget, probabil cel mai bun plugin al său, oferă link-uri către profilurile de social media. Pe de altă parte, Ultimul Tweet Widget vă ajută să creați tweeturi cu clic în conținutul dvs..

7. Mice

Site web: ThemeFuse.com / Preț: 199 USD / viață

ThemeFuse este specializată în furnizarea de teme funcționale WordPress pentru bloggeri, specialiști în evenimente și editori.

Magazinul tematic este cunoscut pentru The Core, care vă permite să creați modele profesionale de WordPress din cutie. Generatorul său de tragere și plasare este completat de capacitatea sa de a vă ajuta să creați formulare de contact intuitive, integrarea perfectă a Google Maps și altele.

Miezul

Core este disponibil pentru 49 $ (anterior 89 USD) și include 25 de design-uri tematice pe care le puteți personaliza și regla pentru afacerea dvs..

Pentru accesul pe toată durata vieții la toate temele sale (în afară de The Core), pentru site-uri nelimitate, va trebui să scoateți 199 $.

9. Teme Meridian

Site-ul: TeslaThemes.com / Preț: 99 USD / an

Tesla Themes este autoproclamată „Netflix pentru Temele WordPress”. De multă vreme se știe că oferă teme curate și frumoase și caracteristici puternice. Toate temele sunt actualizate frecvent pentru a vă asigura că sunt compatibile cu cea mai recentă versiune de WordPress. De asemenea, arată excelent indiferent de dimensiunea ecranului, fie că este vorba de desktop, tabletă sau smartphone-uri. Asistența premium a Tesla Themes este mai mult decât dispusă să ajute orice problemă pe care o întâmpinați cu oricare dintre produsele lor.

tematică

Puteți achiziționa o temă cu prețul de până la 58 USD. Dacă doriți să vă bucurați de toate cele 68 de teme premium, trebuie să plătiți o taxă anuală de 99 USD. Abonamentul anual include documentație extinsă, fișiere HTML și kit de design UI plat. Planul de viață costă o plată unică de 299 USD. Conține tot ce este disponibil în planul anual, plus fișierele PSD Photoshop de toate temele.

11. CSS Igniter

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map