Slik auto-post til Facebook fra WordPress

Det kan være slitsomt å opprettholde en WordPress-blogg. Etter å ha brukt timer på research, skriving og polering av et nytt innlegg, må du deretter markedsføre det gjennom forskjellige distribusjonskanaler for innhold, fra postlister til sosiale medienettverk.


Facebook er en av de viktigste plattformene for denne oppgaven. I følge Statista hadde sosiale medier-giganten rundt 1,94 milliarder månedlige brukere per 2017 – og størknet sin posisjon som det hittil største (og mest lønnsomme) sosiale nettverket..

Dette innlegget har som mål å utforske de beste metodene for å automatisere prosessen med å dele Facebook på ditt WordPress-nettsted.

Rask hopp til:

La oss begynne.

Metode nr. 1: Bruke Jetpacks “Publicize” -funksjon

Uansett om du driver en nisjeblogg eller en e-handelsbutikk, vil Jetpack-plugin definitivt komme WordPress-nettstedet til gode. Det kan hjelpe deg med innholdsoppretting, sikkerhet, analyse av nettsteder og SEO.

For å komme i gang med Jetpack, må du imidlertid koble plugin-modulen med en eksisterende WordPress.com-konto. Ikke bekymre deg – registreringen er helt gratis og bør være over noen få minutter. Når du er ferdig, kan du nå bruke plugins-funksjonene på WordPress.org-nettstedet.

Du vil også bli spurt om du vil aktivere de anbefalte Jetpack-funksjonene. Dette er helt valgfritt, men det kan gi WordPress-nettstedet ditt en rekke fordeler:

Jetpack inkluderer også “Publicize” -funksjonen, som automatiserer deling til sosiale medienettverk. For å få tilgang til dette, gå til Jetpack > innstillinger > Deling.

Under “Offentliggjør tilkoblinger” klikker du Koble til sosiale mediekontoer. Dette vil åpne WordPress.com-delingssiden der du kan koble nettstedet ditt til forskjellige nettverk, inkludert Facebook, Twitter, Google+ og LinkedIn.

Logg deg på Facebook-kontoen din når du blir bedt om det, og klikk på Fortsett for å gi WordPress de nødvendige tillatelsene. Til slutt må du velge om du vil publisere innlegg på en bestemt side du administrerer eller gjennom din egen profil. Velg kontoen du vil bruke, og klikk på Koble til.

Det er det! Du kan nå bruke denne kontoen som en distribusjonskanal for WordPress-innleggene dine. Du skal kunne se alternativet i redigeringsprogrammet:

Hvis du vil bruke en tilpasset melding for Facebook-innlegget, klikker du på Rediger detaljer. Husk at dette vil være sammenfallende med publiseringsdatoen i WordPress-bloggen din.

Metode nr. 2: Bruke buffer

Online markedsførere bør allerede være kjent med Buffer – et automatiseringsverktøy som brukes til å dele og overvåke innholdet ditt.

Hovedfordelen er at den lar deg publisere innlegg basert på en fast tidsplan. Husk at for å maksimere eksponeringen av innleggene dine, må du publisere det når målgruppen din er mest aktiv.

For å komme i gang med Buffer, kan du registrere deg og begynne med å koble sosiale mediekontoer til plattformen. Start med å klikke på pluss (+) -knappen i “Kontoer” -panelet.

Foreløpig kan gratis brukere koble seg opp til en konto for hvert av de seks nettverkene: Twitter, Facebook, LinkedIn, Google+, Pinterest og Instagram. For å koble til Facebook, klikk på Profil, Side eller Gruppe – avhengig av kontotypen du vil bruke.

Etter å ha logget inn, klikker du bare på kontoen du ønsker å bruke. Den skal da vises under “Kontoer” -panelet i dashbordet.

Neste trinn er å sette en konteringsplan for denne kontoen. For å gjøre dette, velg kontoen og klikk på kategorien Planlegg.

Her kan du velge utleggingsdager i tillegg til å legge til bestemte tidspunkter du vil dele innhold. Vær oppmerksom på at når du legger til nytt innhold i Buffer, vil det bli “i kø” og bare publisert i løpet av disse tider.

Nå som du har bufferplanen din klar, er det på tide å integrere den med WordPress-nettstedet ditt. For dette må du installere WP to Buffer-plugin.

Du må deretter koble bufferkontoen din ved å gå til WP til Buffer > Innstillinger og klikk på Autoriser plugin-knappen.

Klikk på Tillat tilgang når plugin-en ber om tillatelse til å administrere bufferkontoen din. Dette vil automatisk trekke all informasjonen om bufferkontoen din inn i WordPress-oversikten.

Du skal kunne se dem nå under Innlegg og sider-fanen i WP to Buffer-plugin. Bare glem ikke å “aktivere” kontoen ved å klikke på bildet og velge alternativet Konto aktivert.

Når du er ferdig, klikker du på Standard-knappen for å spesifisere om innlegg som nylig er publisert eller oppdatert skal sendes til bufferkøen. Gjør dette ved å klikke i avmerkingsruten ved siden av begge alternativene.

Hvis du gjorde alle trinnene riktig, bør du se en bekreftelse øverst i redaktøren når du publiserer eller oppdaterer et nytt innlegg.

Metode nr. 3: Bruke Nelio-innhold

Med metodene og verktøyene ovenfor, skal du nå kunne automatisere utlegg til Facebook-kontoen din fra WordPress-bloggen din. Men hvis du vil ha en mye enklere løsning, kan du prøve å bruke Nelio Content-pluginen.

Hva det gjør er å integrere en innebygd “redaksjonell kalender” for å hjelpe deg med å administrere innholdsplanlegging og distribusjonsbehov.

Før du aktiverer automatisk bokføring, kobler du til kontoene dine først ved å gå til Nelio Content > Innstillinger fra hovedpanelet.

Akkurat som med Buffer, har du muligheten til å koble Nelio Content til en Facebook-side, gruppe eller din personlige profil. Bare klikk på den tilsvarende knappen, oppgi innloggingsinformasjonen din og gi plugin-tillatelsen.

Når du er ferdig, skal kontoen din vises under Tilkoblede profiler på innstillingssiden. Alle nye innlegg blir også automatisk synkronisert med Nelio Content-kalenderen. Dette letter automatisk alle involverte aktiviteter, inkludert deling til sosiale mediesider.

Bonustips: Hva er den beste postetiden?

Ulike studier viser at de beste innleggstidene for hvert sosiale nettverk er som følger.

Nathan Ellering fra CoSchedule så på 20 studier og kom med disse ‘best time to posts’ for store sosiale nettverk (kilde).

Facebook

 • Onsdag kl. 15.00
 • Torsdag og fredag ​​kl
 • Lørdag og søndag kl. 12-1

Twitter

 • Enhver dag @ 2-3 AM, 6-7 AM og 21-10
 • Mandag til fredag ​​kl. 12-3 og 17
 • Onsdag kl. 17-18

Pinterest

 • Lørdag klokka 20-11
 • Fredag ​​kl. 15.00

Linkedin

 • Tirsdag klokka 10-11

Google+

 • Onsdag klokka 09.00
 • Resten av uken @ 09-11

Instagram

 • Mandag og torsdag @ når som helst Bortsett fra kl. 3-4
 • Enhver dag @ 14:00 og 17:00
 • Onsdager kl. 19.00

Er sosiale medier en stor del av WordPress-innholdsstrategien? Les disse gylne reglene for markedsføring på sosiale medier for bloggere!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me