Slik legger du til Google Kalender på ditt WordPress-nettsted

Kalendere er nyttige verktøy for å gi samfunnsinformasjon, koordinere teamaktiviteter, holde alle informert om hendelser. De er en av de mest brukte appene på alle enheter.


Du kan legge til en kalender på hvilken som helst side på nettstedet ditt. Du kan gå inn i den kalenderen viktige hendelser som du vil holde rede på – fotballkamper, bursdager, kundemøter, frister for innsending av prosjekter. Hvis kalenderen deles med et team eller et samfunn, kan du oppdatere den med hendelser som er av interesse for teamet eller samfunnet – garasjesalget, kontorfesten, orientering for et nytt teammedlem og lignende arrangementer. Kalenderen hjelper deg med å holde medlemmene i samfunnet eller dine ivrige lesere oppdatert om kommende arrangementer.

En metode for å legge til en kalender er ved å bruke plugins. Denne metoden vil også hjelpe deg å tilpasse utseendet til kalenderen til en viss grad. En annen metode for å innlemme en kalender er ved å legge til Google-kalender på nettstedet ditt og oppdatere den med dine egne hendelser. Siden de fleste internettbrukere allerede bruker Google Kalender og er kjent med grensesnittet, vil vi benytte denne tilnærmingen til vårt formål.

Du kan stort sett dele opp denne installasjonen av Google-kalenderen i to trinn,

  1. Genererer en innebygd kode
  2. Legge til innebygd koden til WordPress-nettstedet ditt

Genererer Google Kalender innebygd kode

1. Det første du må gjøre er å integrere en Google Kalender med nettstedet ditt. Du kan gjøre dette ved å gå inn på Google-kalenderen i nettleseren din. Du bør få en skjerm som den nedenfor.

1 Google Kalendergrensesnitt

2. Få tilgang til en offentlig kalender. Gå til rullegardinmenyen som er oppført under ‘Andre kalendere’, og velg deretter Bla gjennom interessante kalendere fra menyen.

2 Bla gjennom interessante kalendere

En liste over interessante kalendere vises på skjermen. Velg en interessant kalender ved å abonnere på den. På et innfall valgte jeg ‘Ortodokse høytider’. Du kan forhåndsvise kalenderen før du abonnerer. Og du kan velge så mange du vil, og de vil alle være innebygd i kalenderen din. Men for denne opplæringen, la oss begynne med en.

5 Abonner på ortodokse kalendere

3. Etter at du har valgt en kalender for innebygging, klikker du på Tilbake til kalender øverst på skjermen. Du vil se din egen kalender med kalenderen ‘Ortodokse høytider’ innebygd i den.

11 Innebygd kalender

Legge til innebygd kode på ditt WordPress-nettsted

Vi går nå til det andre trinnet der handlingen skifter til ditt WordPress-nettsted. Du må legge inn kalenderen på nettstedet ditt. Hvis du allerede har en Google Kalender som viser datoer og klokkeslett, er den enkleste måten å dele den med teammedlemmer på å legge den inn på nettstedet ditt.

1. Åpne en ny side fra WordPress-administratoren din for dette. Klikk på Rediger og velg tekstversjonen av siden.

Gå tilbake til kalenderen og klikk på Kalenderinnstillinger på venstre side.

9 Skjerm for innebygd kode

Legg merke til strengen med kode i den lille boksen til høyre side? (se røde piler på grafikk over)

2. Kopier denne koden, gå tilbake til den nye siden du har åpnet og lim den der.

Legg også merke til at det er et alternativ å tilpasse kalenderen. Du kan klikke på den og velge innstillinger som du vil. Tilpasningsalternativene er ganske grunnleggende og ikke så brede som de som tilbys av plugins eller i den grad det kreves av store nettsteder.

10 tittelside med kode

3. Lagre siden ved å klikke på Lagre, oppdater eller publiser. Forutsatt at temaet ditt er responsivt, skal alt fungere fint.

Du kan legge til samme kode i en tekstwidget på forskjellige sider og widget-plassholdere, avhengig av tema.

12 (1)

Nå vil nettstedet ditt vise kalenderen din med alle viktige datoer og hendelser innebygd i den.

Google Kalender-hendelser

En annen metode for å legge inn kalenderen din er å laste ned plugins og bruke dem til å tilpasse kalendere. Google Kalenderhendelser er en slik plugin. Denne pluginen er responsiv, og du kan se hendelser i et månedlig rutenettformat eller listeformat, selv fra din mobile enhet. Flere kalendere kan kombineres til en enkelt skjerm. Visning av hendelsesinnhold kan tilpasses med enkle koder og uten bruk av kode.

Du kan få tilgang til offentlige kalendere ved hjelp av plugin-modulen. Gjentagende hendelser, søkeboks for hendelser, dato- og tidsformater og spesielle hendelser kan alle tilpasses.

Denne plugin vil fjerne behovet for en egen hendelsesstyringsfunksjon.

1. 3

En premiumversjon fra Google er også tilgjengelig. Denne versjonen bruker en sikker forbindelse mellom Google og nettstedet ditt. Mange skjermformater kan brukes til å inkludere vedlegg, gjesteinformasjon eller arrangement. Oppdateringene er automatiske.

Å ha en innebygd kalender på nettstedet ditt er den enkleste og raskeste måten å holde teammedlemmer eller et samfunn informert om viktige eller kommende hendelser. Det vil bidra til å administrere hendelser fra ett sted. Prøv det og se selv hvordan en innebygd kalender gjør ting enklere ved å synkronisere alle hendelsene dine på en skjerm.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map