Slik stopper du spammere på ditt WordPress-nettsted

Spam kan bli et veldig stort problem når du driver med en WordPress-webside eller -blogg. Selv under normale omstendigheter, uten å forsøke å gjøre bloggen din populær, vil nettstedet ditt sannsynligvis motta trafikk fra automatiserte roboter, skrapere og gjennomsøkere.


Nesten 61,5% av all webtrafikk er ikke-menneskelig fra 2013. Denne ikke-menneskelige trafikkomponenten, i prosent av total nettrafikk, øker bare.

Så ikke menneskelig trafikkvekst overgår den organiske trafikkveksten fra virkelige mennesker som surfer på nettet. Nettbots er langt enklere å bygge enn noen gang før, og som et resultat av spam ser det ut til å øke som en funksjon av tiden.

Uten effektive automatiserte mottiltak er det tidkrevende, irriterende og smertefullt sakte å håndtere spam.

Gratis anti-spamløsninger

WP Spam-Shield Anti Spam

 • Fungerer med alle populære plugins, abonnement og WooCommerce plugins.
 • Beskytter mot spam-bots og human spam
 • Fungerer med JS / Cookies Anti-Spam Layer og Algorithmic Anti Spam Layer
 • Forsvarer nettstedet delvis mot SQL-injeksjoner og XSS-sårbarheter
 • Lover null falske positiver
 • Det er søppelkø, og den omhandler spam, før den treffer WordPress-databasen din
 • Stopper også registrering av spam

Antispam Bee

 • Differensierer spam-IP-er og autoriserte kommentatorer
 • Plugin krever ikke registrering for bruk og lagrer ingen personopplysninger
 • Logging er valgfritt
 • Plugin støtter automatisk sletting av spam og selektiv landblokkering
 • Tillater bare kommentarer på ett språk
 • Gratis selv for kommersielle prosjekter

Akismet

Spambeskytteren på hvert WordPress-nettsted er som standard. Plugin gir en utmerket løsning uten kostnad i det hele tatt.

 • Auto sjekker alle kommentarer og filtrerer ut søppelpost, selv om du fremdeles må moderere kommentarene dine fra tid til annen
 • Historikk for hver kommentar er tilgjengelig, og tillater brukeren å sjekke om kommentarer ble fanget / ryddet av Akismet eller merket spam / ikke-spammet av moderator
 • Kast funksjonen for å bli kvitt spam direkte, effektiv for den verste spam
 • Fungerer på 42 språk

For et ikke-kommersielt nettsted og til og med kommersielle nettsteder med middels trafikk, vil en av de tre fritt tilgjengelige anti-spam-løsningene absolutt være tilstrekkelig. For eksempel trenger mange nettsteder bare Akismet for å holde spam unna. Men Akismets gratis plan er begrenset til 50 000 sjekker for kommentarsøppel, og utover de 50 000 spam-sjekkene som er tilgjengelige for hver måned, må du abonnere på Plus-planen som starter på $ 5 per måned.

Anti-Spam av Clean Talk

Anti-spam CT

For tiden bruker de fleste WordPress-nettsteder Akismet som standard, da det er en del av enhver WordPress-installasjon. Det er 3 gratis spamverktøy som jeg liker og heller vil bruke enn en premium anti-spam løsning. Men til $ 8 per år for full spambeskyttelse, tilbyr denne plugin-en stor verdi. Denne spambeskyttelsestjenesten mottar daglig 1,5 til 2 millioner søppelsjekkforespørsler, hvorav 99,8% regnes som spam.

CleanTalk er en skybasert tjeneste utviklet for å stoppe spam-kommentarer, spam-registreringer, spam-post via kontaktskjemaer og spam opprettet av trackbacks. Og bortsett fra det, avverger plugin-en spam-bestillinger, spam i widgets og e-postabonnement for spam.

Denne enkle plugin oppdager og stopper spam uten CAPTCHAer eller andre matematikkbaserte teknikker for human / bot testing. Det samme er tilfelle med gratis anti-spam-plugins, selv om de krever en større grad av administrasjonsmoderering som koster tid. Disse anti-spam-sjekkene irriterer besøkende og ødelegger hele brukeropplevelsen. Det er mye mer sannsynlig at folk legger igjen en kommentar på nettstedet ditt uten flere, smertefullt kjedelige anti-spam sjekker.

Spam-plugins må fungere i takt med andre plugins.

Anti-Spam fungerer med stort sett alle WordPress-skjema-plugins. Plugin-funksjonen fungerer sømløst med kontaktskjema 7, Jetpacks kontaktskjema, Fast Secure kontaktskjema, Ninja-skjemaer, Landingssider, Gravity-skjemaer og ethvert temabasert tilpasset kontaktskjema.

For nettsteder på eCommerce-rommet, som spesialiserer seg på å selge digitale produkter via WooCommerce, filtrerer denne plugin-filen spam-registreringer og spam-anmeldelser. Anti-Spam er også kompatibel med alle populære cache-plugins.

Hvordan virker det ? Ekstra funksjoner

Du lurer kanskje på hvordan plugin-modulen fungerer. Vel, det ser etter tegn på at en spam-bot er på jobb. For eksempel:

 • Brukerkommentarer er allerede svartelistet
 • Kommentarer inneholder svartelistede lenker
 • Forespørsler om å aktivere JavaScript
 • Å sende altfor raskt til å være et menneske

Kommentarer som “Nice Post”, som ikke nødvendigvis gir for mye verdi på nettstedet ditt, kan tillates av plugin-modulen, da det ikke anses som spam.

Plugin-en kommer også med et Analytics Dashboard på deres hjemmeside som du har tilgang til.

SpamAnalytics

Jeg rakte hen til dem for å spørre om deres falske positive rate. Denis (Plugin Author) sier at pluginen har en falsk positiv rate på 0,001%. Sannsynligheten for at legitime kommentarer blir flagget som spam er nesten null.

Flere falske positive spam-tester sikrer at legitime kommentarer gjør det gjennom spamfiltrene. I tillegg har du tilgang til spamangrepslogger de siste 45 dagene, for å identifisere om spamfilteret ditt blokkerte noe du måtte anse som legitim.

De har også en bemerkelsesverdig vurdering på 4,9 på en 5-punkts skala med 844 anmeldelser rangert 5/5 for en plugin som bare har blitt lastet ned 30 000+ ganger.

Konklusjon

Jeg anbefaler ikke en premium-tjeneste for et nystartet nettsted med lite trafikk. Men hvis trafikken begynner å vokse, så sikkert som den vil med tiden, vil spam også. Når det blir for mye for en gratis tjeneste å håndtere, kan du kanskje prøve ut Anti-Spam av Clean Talk.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map