Top 8 plug-ins voor sociaal delen voor WordPress

Steeds meer bedrijven proberen via sociale media verbinding te maken met hun potentiële klanten. En waarom zouden ze niet? Het is een zeer goede kans voor elk ontluikend online bedrijf om zijn bereik uit te breiden. Laten we eens kijken naar wat het Social Media Marketing Industry Report te zeggen heeft,


 • 92% van de marketeers is van mening dat sociale media belangrijk zijn voor hun bedrijf, tegenover 86% vorig jaar.
 • 89% van de socialemediamarketeers wil weten welke tactieken en technieken kunnen worden gebruikt om meer betrokkenheid bij hun websites te stimuleren via sociale medianetwerken.
 • Een overweldigende 97% van de marketeers maakt gebruik van social media marketing.

Volgens de enquête zijn de vijf belangrijkste voordelen van sociale marketing als volgt,

 • Verhoogde blootstelling
 • Meer verkeer
 • Trouwe lezers
 • Marketplace Insight
 • Leadgeneratie

Als u niet overtuigd bent van het belang van sociale media en hun rol in uw bedrijf, moet u dit rapport zeker lezen. Het geeft veel inzicht. Nu voor degenen onder u die WordPress gebruiken als uw platform voor het leveren van inhoud aan de online massa, ik zal u in de richting van de beste plug-ins wijzen om uw inhoud te laten delen op alle grote sociale mediaplatforms.

# 1 Monarch

Monarch Monarch is gemaakt door Elegant Themes en is een prachtig vormgegeven plug-in voor sociaal delen. De plug-in is intuïtief, de knoppen voor sociaal delen kunnen worden toegevoegd aan de zijbalken, boven / onder inhoud, fly-in, pop-up en op media. U kunt ook een tijdsvertraging instellen voor de opties voor het delen van pop-ups en fly-in-stijlen, opties voor delen activeren zodra een bezoeker het einde van de inhoud van uw pagina bereikt of activeren zodra een bezoeker een aanzienlijk deel van de pagina scrolt.

Monarch kan deelopties activeren nadat een bezoeker op uw website heeft gereageerd, nadat een aankoop is gedaan of na een periode van inactiviteit van de kijker. Monarch biedt opties voor delen voor 40 verschillende sociale netwerken met eenvoudige aanpassing en 8 verschillende plaatsingsopties.

Met de statistieken van deze geweldige plug-in kunt u de meest effectieve methoden voor het ontwikkelen van sociale volgers en het verzamelen van sociale shares volgen en volgen..

Meer details & downloads | Dit prijskaartje, geprijsd op $ 14, maakt het een zeer verleidelijke optie in mijn ogen.

# 3 Ultimate Social Deux

UltimateSocial

Dit is een meertalige, responsieve social sharing plug-in met shortcodes boordevol opties voor volledige kleurcontrole. Plug-in is compatibel met Easy Digital Downloads, Aesop Story Engine, WooCommerce, JigoShop en Visual Composer.

Ultimate Social Deux belooft snelle laadtijden voor hun deelknoppen, dus het werkt zonder de laadsnelheid van uw website te vertragen. Het biedt een elegante, efficiënte oplossing met voorzieningen voor 10 sociale netwerken. De kleur, grootte, uiterlijk en plaatsing van knoppen voor sociaal delen kunnen worden aangepast aan uw specifieke behoeften.

Meer details & downloads | Gratis versie is beschikbaar en betaalde versie kost $ 10 per site; jaarlijkse betalingen van hetzelfde zijn vereist voor voortdurende ondersteuning en updates.

# 5 Drijvende sociale balk

FloatingShareBAr

Een eenvoudige zwevende balk voor sociaal delen voor uw WordPress-website gemaakt door de briljante mensen van WPBeginner. Deze zwevende deelbalk kan worden toegevoegd aan uw blogberichten, pagina’s en andere berichttypen.

Een echt lichtgewicht deelbalk die niet veel invloed heeft op de laadtijden van uw site. Deze plug-in is behoorlijk slim, de scripts worden alleen geladen wanneer een bezoeker haar cursor over de deelbalk beweegt. Wat anders wordt gezien, is een replica van de deelbalk die niet bijdraagt ​​aan de laadtijd van de site. In overeenstemming met het minimale beleid zijn er slechts vijf sociale netwerken opgenomen: Facebook, Pinterest, LinkedIn, Twitter en Google+.

Een interface met slepen en neerzetten om het uiterlijk van opties voor sociaal delen op uw site te bepalen en een metabox om de plug-in op specifieke berichten of pagina’s uit te schakelen. Deze plug-in is ontwikkeld voor interne doeleinden en wordt gebruikt op WPBeginner, List25 en SteadySt Strength.

Meer details & downloads | Gratis met optie voor betaalde add-ons

# 7 Social Media Feather

SocialMediaFeather

Een lichtgewicht WordPress-plug-in waarmee u opties voor delen kunt toevoegen en opties kunt volgen voor de berichten van uw website, specifieke aangepaste berichttypen en bepaalde pagina’s. Deze plug-in maakt geen gebruik van Javascript, dit is zodat de belasting op de laadsnelheid van uw site minimaal is.

U kunt het op elke pagina weergeven of op elke pagina uitschakelen door shortcodes toe te voegen aan aangepaste velden. Een eenvoudige, stijlvolle oplossing om alle problemen met het delen van sociale media op uw website op te lossen.

Meer details & downloads | Vrij

Afgezien van de bovengenoemde 8 plug-ins, zijn er nog een paar andere opties die u misschien wilt bekijken!

 • Digg Digg
 • Shareaholic 
 • Cunjo
 • Voeg dit toe
 • Gloed
 • Deel dit

Bekijk mijn gedetailleerde recensie van GetSocial, een freemium plug-in voor sociaal delen voor WordPress en een praatje met hun CEO, Joao Romao.

Uw beste optie

Een gratis plug-in die uw website niet vertraagt, is waarschijnlijk de beste optie voor de meeste WordPress-sites, maar als de zaken groter worden, zal een goed statistiekendashboard om uw meest sociaal aantrekkelijke inhoud te vinden nuttig zijn.

Enkele van de gratis sociale plug-ins worden geleverd met basisstatistieken voor delen om te helpen bij het volgen van sociale aandelen en dit zou voor de meeste sites voldoende moeten zijn. Maar zelfs als u zou besluiten om voor een premium plug-in te gaan, zijn ze niet bijzonder duur en kunnen ze op de lange termijn zeker alles waard zijn.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me