Topp 8 sociala delningsprogram för WordPress

Allt fler företag försöker ansluta till sina kunder skulle vara kunder via sociala medier. Och varför skulle de inte? Det representerar en mycket god möjlighet för alla spirande onlineföretag att utöka räckvidden. Låt oss titta på vad Social Media Marketing Industry Report har att säga,


 • 92% av marknadsförare anser att sociala medier är viktiga för sina företag, jämfört med förra årets 86%.
 • 89% av marknadsförarna på sociala medier vill veta vilka taktiker och tekniker som kan användas för att driva mer engagemang på sina webbplatser från sociala medienätverk.
 • Överväldigande 97% av marknadsförarna använder marknadsföring på sociala medier.

Enligt undersökningen är de fem bästa fördelarna med social marknadsföring följande,

 • Ökad exponering
 • Ökad trafik
 • Lojala läserskap
 • Marketplace Insight
 • Lead Generation

Om du inte är övertygad om betydelsen av sociala medier och dess roll i ditt företag, bör du definitivt läsa den här rapporten. Det ger stor insikt. Nu för dig som använder WordPress som din plattform för innehållsleverans till onlinemassorna, kommer jag att peka dig i riktning mot de bästa pluginsna för att ditt innehåll ska delas över alla stora sociala medieplattformar.

# 1 Monark

Monark Skapat av eleganta teman är Monarch en vackert utformad social delning plugin. Plugin är intuitiv, de sociala delningsknapparna kan läggas till i sidofältet, över / under innehåll, fly-in, pop-up och på media. Du kan också ställa in en tidsfördröjning för popup- och fly-in-stildelningsalternativ, aktivera delningsalternativ när en besökare når slutet på sidans innehåll eller aktivera när en besökare rullar en betydande del av sidan.

Monarch kan aktivera delningsalternativ efter att besökaren har kommenterat din webbplats, efter att ett köp har gjorts eller efter en period av inaktivitet av tittaren. Monarch tillhandahåller delningsalternativ för 40 olika sociala nätverk med enkel anpassning och 8 olika placeringsalternativ.

Med statistiken som tillhandahålls av detta fantastiska plugin kan du övervaka och spåra de mest effektiva metoderna för att utveckla sociala efter och samla sociala andelar.

Fler detaljer & Nedladdningar | Priset till $ 14, och denna prislapp gör det till ett mycket lockande alternativ i mina ögon.

# 3 Ultimate Social Deux

UltimateSocial

Detta är ett flerspråkigt, lyhörda, kortkodspackade sociala delningsprogram med full färgkontrollalternativ. Plugin är kompatibel med Easy Digital Downloads, Aesop Story Engine, WooCommerce, JigoShop och Visual Composer.

Ultimate Social Deux lovar snabba laddningstider för deras delningsknappar, så det fungerar utan att bromsa webbplatsens belastningshastighet. Det ger en elegant, effektiv lösning med bestämmelser för tio sociala nätverk. Färg, storlek, utseende och placering av sociala delningsknappar kan anpassas efter dina specifika behov.

Fler detaljer & Nedladdningar | Gratis version är tillgänglig och betalad version prissätts till $ 10 per webbplats; årliga betalningar av samma krävs för fortsatt support och uppdateringar.

# 5 Flytande sociala bar

FloatingShareBAr

En enkel flytande social delningsfält för din WordPress-webbplats skapad av de lysande människorna på WPBeginner. Denna flytande delningsfält kan läggas till dina blogginlägg, sidor och andra inläggstyper.

En verkligt lätt delningsfält som inte påverkar webbplatsens belastningstider så mycket. Denna plugin är ganska smart, dess skript laddas bara när en besökare flyttar sin markör över delningsfältet. Det som ses annars är en kopia av delningsfältet som inte lägger till laddningstiden för webbplatsen. I enlighet med sin minimala policy ingår endast fem sociala nätverk: Facebook, Pinterest, LinkedIn, Twitter och Google+.

Ett dra och släpp-gränssnitt för att kontrollera utseendet på sociala delningsalternativ på din webbplats och en meta-ruta för att inaktivera plugin på specifika inlägg eller sidor. Denna plugin utvecklades för interna ändamål och används på WPBeginner, List25 och SteadyStrength.

Fler detaljer & Nedladdningar | Gratis med möjlighet till betalda tillägg

# 7 Social Media Feather

SocialMediaFeather

Ett lätt WordPress-plugin som hjälper till att lägga till delningsalternativ och följa alternativ till webbplatsens inlägg, specifika anpassade inläggstyper och vissa sidor. Detta plugin använder inte Javascript, det är så att alla belastningar på din webbplats belastningshastighet är minimal.

Du kan återge den på valfri sida eller inaktivera på valfri sida genom att lägga till kortkoder i anpassade fält. En enkel stilren lösning för att lösa alla webbplatsens sociala delningssvårigheter.

Fler detaljer & Nedladdningar | Fri

Förutom de ovannämnda 8 plugins finns det några andra alternativ du kanske vill kolla in!

 • Digg Digg
 • Shareaholic 
 • Cunjo
 • Lägg till detta
 • Blossa
 • Dela detta

Kolla in min detaljerade recension av GetSocial, ett freemium-socialt delningsprogram för WordPress och en liten prat med deras VD, Joao Romao.

Ditt bästa alternativ

En gratis plugin som inte saktar ner din webbplats är förmodligen det bästa alternativet för de flesta WordPress-webbplatser, även om saker och ting blir större, en bra statistikpanel för att hitta ditt mest socialt tilltalande innehåll kommer att vara användbart.

Några av de gratis sociala pluginsna kommer med grundläggande delningsstatistik för att hjälpa till att spåra sociala aktier och detta skulle visa sig vara tillräckligt för de flesta webbplatser. Men även om du borde bestämma dig för en premium-plugin, är de inte särskilt dyra och kan väl vara värda varje bit och mer på lång sikt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me