Transformați comentariile în firele de forum pe WordPress

Fiecare site web care a fost creat vreodată are un scop de a obține o vizibilitate ridicată și de a construi adepți fideli. Cititorilor le plac site-urile interactive care le mențin angajate. O discuție bună poate menține interesul pentru un subiect sau post și poate încuraja vizitele repetate.


Un simplu comentariu al unui cititor singur nu poate fi foarte încurajator. Dar dacă acel comentariu declanșează o discuție, asta generează interes pentru postare. Discuțiile și forumurile pot fi o abordare foarte stimulantă pentru a construi o bază de vizitatori fideli și comunități online.

Este posibil ca multe site-uri să nu aibă o audiență suficient de mare pentru a necesita un forum. Adesea, chiar dacă un site web primește trafic semnificativ, este posibil să nu existe prea multe comentarii. Dar dacă site-ul dvs. web atrage un număr bun de cititori care lasă comentarii și răspunsuri sau deschide noi subiecte pentru discuții, atunci un forum online legat de articolul dvs. poate fi o idee foarte bună.

Există destul de multe opțiuni de software pentru forumuri open source, dar nu toate se pot integra bine cu WordPress. Aici vă poate ajuta bbPress, un plugin open source care este construit pentru WordPress. Este mai rapid decât majoritatea software-ului open source și este, de asemenea, compatibil cu multe alte adăugări de pluginuri.

Urmați pașii simpli de mai jos și veți avea un forum în loc în cel mai scurt timp.

1.Instalarea bbPress

Primul pas este instalarea pluginului WordPress bbPress. Puteți găsi acest lucru în zona de administrare a WordPress-ului dvs..

Urmează calea Plugin-uri > Adăuga nou. Căutați bbPress. Va fi afișată o listă de rezultate. Faceți clic pe bbPress și instalați-l.

2

Activați pluginul.

3

Acum ar trebui să vedeți ecranul prezentat mai jos. În zona de administrare a WordPress-ului dvs., veți vedea că au fost adăugate 3 elemente – forumuri, subiecte și răspunsuri.

4

2.Crearea unui forum și afișarea acestuia pe site-ul dvs. WordPress

După ce ați descărcat pluginul bbPress și l-ați activat, faceți clic pe forum > Forum nou și se va deschide un ecran, precum ecranul de editare post a WordPress-ului. Furnizați un titlu în bara de titlu și tastați o descriere în zona de conținut, apoi faceți clic pe Publicare.

6 (nou forum creat după apăsarea publicației)

Pagini > Adăuga nou. Dati paginii un titlu. Lipiți următorul cod scurt în noua pagină: [bbp-forum-index]. Faceți clic pe Publicați după ce dezactivați Comentarii și Trackbacks. (consultați pasul 6 pentru dezactivarea comentariilor și a urmărilor).

7C crearea paginii de forumuri după inserarea codului scurt și clic pe publicare)

Acum du-te la Meniul > Aspect, și adăugați această nouă pagină în meniul dvs. de navigare.

8B Adăugarea paginii de forumuri la meniu

În această etapă, indexul principal al forumului dvs. va apărea așa cum se arată mai jos, când un utilizator face clic pe această pagină.

8Z index de forum

3.Integrarea WordPress cu bbPress

Acum sunteți gata să vă deschideți forumul către noi înregistrări. Așa că mergeți la Setări > General și bifați caseta cu „Oricine se poate înregistra”.

9

Următorul pas logic este crearea unei pagini de înregistrare pentru utilizatori. Aceasta este o repetare aproape a pasului 2.

Creați o pagină nouă, denumiți-o Înregistrați, adăugați shortcode [bbp-register], apoi faceți clic pe Publicare.
9B (pagina de înregistrare, după clic pe publicare)
Deoarece este probabil ca mulți utilizatori să piardă parolele, este necesară o opțiune de recuperare a parolei pierdute. Din nou, creați o pagină nouă, denumiți-o parola pierdută, adăugați shortcode [bbp-lost-pass], apoi faceți clic pe Publicare.

10A (pagina PW pierdută după apăsarea publicației)

Apoi, mergeți la Aspect > Widget-uri și găsiți bbPress Login Widget, faceți clic pe el și trageți-l și plasați-l în orice zonă de widget sau în bara laterală. Introduceți titlul și adresele URL pentru pagina de înregistrare și parola pierdută. Apoi salvați widgetul.

11A

Acum, va apărea un formular de autentificare în bara laterală, cu link-uri la înregistrare și pagini de parole pierdute. Pentru utilizatorii autentificați, numele lor de utilizator și link-ul de deconectare vor apărea în locul formularului de autentificare.

4.Managerizarea setărilor forumului în bbPress

Pentru a face acest lucru, trebuie doar să mergeți la Forum > Setări apoi ajustați funcțiile după bunul plac.

14
Folosind aceste setări, puteți controla multe funcții pe forum, cum ar fi termenul în care un participant își poate edita postarea după ce este publicată, după cât timp poate apărea o nouă postare pe forum, marcând favorite și abonamente..

5. Înțelegerea rolurilor utilizatorului în bbPress

bbPress vine cu 5 roluri de utilizator, iar nivelurile de acces și control pe care le are fiecare rol sunt bine definite.

 • Keymaster: Administratorului WordPress sau proprietarului site-ului Web i se atribuie automat cel mai înalt rol de director de cheie. Directorul cheie poate face totul pe forum – adăuga, șterge, edita toate postările, subiectele și forumurile.
 • moderatori: Persoanele desemnate ca moderatori pot modera forumuri, subiecte și postări cu ajutorul instrumentelor de moderare.
 • Participanți: Acesta este rolul implicit al utilizatorului, iar participanții își pot crea și edita propriile subiecte și postări. Se pot abona și semnaliza favoritele.
 • Spectatorii: Spectatorii au acces numai la subiecte și postări.
 • blocat: Nu pot fi participanți la forum. Ei pot citi doar ceea ce poate fi văzut de public.

În această etapă, crearea unui forum în bbPress este completă. Există peste 100 de plugin-uri bbPress și puteți alege dintre acestea pentru funcții extinse.

6.Instalarea Subiectelor bbPress

Descărcați, instalați și activați bbPress Subiecte pentru pluginul WordPress. (Nu a fost actualizat de mai bine de 2 ani, dar este încă un plugin bun.)

Apoi mergi la Setări > Discuţie > bbApăsați Subiecte pentru afișări implicite

19

Alegeți un forum în care vor fi create subiecte pentru postările dvs. Puteți alege un forum existent sau puteți crea unul nou manual în timp ce scrieți o nouă postare.

Pentru a crea subiecte pentru toate postările existente pe forumuri, trebuie să faceți clic pe butonul Aplicați setările la postările existente.

Puteți alege să copiați etichete de post pe subiecte, să limitați numărul de răspunsuri afișate sau să afișați un link pe forum, astfel încât participanții să poată discuta postarea în forumul dvs..

Dacă se alege un forum implicit, automat se va crea un subiect pentru postarea pe care o publicați. Ultimele răspunsuri și formularul de răspuns vor apărea sub postări.

18

Dacă doriți să creați manual un subiect pentru fiecare postare, în ecran de editare post din clic pe Opțiuni Ecran meniu în jos > Cutie de discuții. Există căsuțe care permit urmărirea și comentariile. După cum este posibil să doriți să utilizați forumuri în loc de Comentarii, ar trebui să dezactivați trackback-urile și comentariile pe subiecte noi.

Pentru a dezactiva comentariile pe subiecte mai vechi, va trebui să actualizați SQL folosind phpMyAdmin.
21

Cu siguranță, forumurile vor ajuta discuțiile și implicarea pe site-ul dvs. web. Sper că ați găsit tutorialul de ajutor în crearea unui forum pe site-ul dvs. WordPress :)

Abonați-vă la blogul WHSR pentru mai multe!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map