Ulasan ElegantThemes.com: Semua yang Anda Perlu Tahu Mengenai Tema Elegan

Ditubuhkan oleh Nick Roach pada tahun 2008, Elegant Themes beribu pejabat di San Francisco. Syarikat ini menyediakan 87 tema WordPress cantik dan 4 tema premium kepada lebih daripada 200,000 pelanggannya. Ini adalah kaedah terbaik untuk menyesuaikan laman WordPress anda mengikut keperluan dan citarasa anda tanpa perlu melakukan pengekodan yang banyak.


Rancangan Tema Elegant & Harga

Tema Elegant terdapat dalam tiga pakej berbeza: rancangan peribadi, rancangan pemaju, dan rancangan akses seumur hidup.

Pelan peribadi adalah yang paling mudah dan dengan harga $ 39 setahun juga yang paling murah (walaupun masih menyeluruh). Ia menawarkan akses lengkap ke semua tema, kemas kini tema yang berterusan, dan sokongan teknikal premium. Pemaju, rancangan jarak pertengahan, cenderung menjadi yang paling popular. Ia lengkap dengan semua ciri rancangan peribadi walaupun dengan harga $ 50 lebih (rancangan ini berharga $ 89 setahun) anda juga mendapat akses lengkap ke semua pemalam dan fail Photoshop berlapis. Pelan terakhir, rancangan akses seumur hidup, adalah yang paling komprehensif. Berbeza dengan dua rancangan pertama tidak perlu membayar yuran sebulan di sini. Dengan bayaran sekali sebanyak $ 249, anda akan mendapat akses ke semua tema dan pemalam, sokongan teknikal premium, dan fail Photoshop berlapis, serta tema yang dilancarkan pada masa akan datang seumur hidup anda.

Ciri-ciriPersonalDeveloperLifetime Access
Akses ke semua tema
Kemas kini tema kekal
Sokongan teknikal
Akses ke semua pemalam
Tanpa yuran tahunan
Harga$ 39 / tahun$ 89 / tahun$ 249 / tahun

Yang Baik

  • Banyak Pilihan: Koleksi tema sangat luas dan pelbagai. Terdapat tema yang sesuai dengan setiap keperluan, dari blog ke laman perniagaan hingga ke laman web e-dagang. Anda pasti akan dapat mencari sesuatu yang sesuai dengan keperluan dan citarasa anda. Dan tentu saja, orang-orang sebagai Tema Elegan selalu menambah tema baru sehingga terdapat lebih banyak pilihan untuk dipilih setiap hari.
  • Berpatutan: Harga sangat berpatutan. Dengan rancangan $ 89 per bulan, anda pada dasarnya membayar $ 1 per tema.
  • Kemas kini berkala: Tema Elegant dikemas kini secara berkala dan sentiasa memberikan sokongan teknikal. Sangat penting untuk diperhatikan bahawa sokongan teknikal sangat, sangat penting ketika berurusan dengan Tema Elegan. Sebilangan besar orang akhirnya menggunakan tema yang dirancang terlebih dahulu sebagai asas reka bentuk mereka, mengubah kodnya untuk menyesuaikan reka bentuk khusus dengan keperluan mereka. Oleh itu, anda memerlukan pasukan pengembangan yang sentiasa menjaga pengembangan tema, dan juga mengeluarkan kemas kini bila perlu. Selain itu, tanpa sokongan yang baik dan tetap, anda pasti akan membuang banyak masa untuk melakukan penyahpepijatan dan menyelesaikan masalah sekiranya ada yang tidak kena.
  • Kemudahan penggunaan: Secara keseluruhan, Tema Elegant cukup mudah digunakan, walaupun anda seorang pemula; tidak memerlukan masa yang terlalu lama untuk mengatasi masalah Selanjutnya, Tema Elegant juga berfungsi untuk memastikan tema sesuai dengan semua penyemak imbas Internet utama, termasuk Firefox, Explorer, Safari, Chrome, dll.. Anda boleh beralih antara penyemak imbas tanpa perlu risau.

Yang Tidak Baik

  • Kodnya:  Terdapat beberapa masalah dengan kod dalam beberapa tema; malangnya, kod Nick tidak sempurna. Masalah ini sangat bermasalah berkaitan dengan beberapa tema baru yang belum diuji secara meluas. Sekiranya anda bimbang tentang masalah pengekodan, lebih baik mengikuti beberapa tema lama. Walaupun mereka tidak begitu baru, syarikat itu mempunyai lebih banyak masa untuk memperbaiki bug. Selanjutnya, tema lama telah diuji sepenuhnya, yang juga mengurangkan segala masalah pengekodan.

Berkenaan dengan kod, ada juga beberapa laporan masalah kelajuan pemuatan dengan laman web yang menggunakan tema ET. Saya secara peribadi tidak mempunyai masalah, jadi saya tidak dapat membuktikannya.

  • ePanel: ePanel adalah papan pemuka penyesuaian di bahagian belakang dan sejujurnya, saya sendiri benci bagaimana ia berfungsi. Tidak ada masalah prestasi sebenar tetapi saya rasa ini mungkin lebih mesra pengguna. Secara keseluruhan, saya rasa ia tidak dirancang dengan baik.

Sorotan Tema

Untuk memilih kegemaran, sukar untuk menyempitkan perkara menjadi satu tema sahaja. Setiap tema mempunyai kekuatan dan kelemahan yang berbeza dan tema terbaik untuk anda banyak bergantung pada keperluan khusus anda. Berikut adalah lebih dekat tema kegemaran saya, dikategorikan mengikut penggunaan yang paling sesuai.

contoh tema yang eleganContoh Tema Elegan – Lebih daripada 80 tema WordPress premium,

Tema Keseluruhan Terbaik

Kedua-dua tema ini benar-benar muncul untuk saya. Mereka serba boleh dan fleksibel, dengan pilihan penyesuaian yang tidak berkesudahan.

Divi

Tema WordPress Tema Elegant: Divi

Ini adalah tema terbaru dari Tema Elegant dan pastinya menakjubkan.

Tema Elegan menggambarkannya sebagai “tema paling pintar dan fleksibel dalam koleksi kami.” Dan keterangan ini pasti benar. Pada dasarnya Divi adalah gabungan beberapa ciri reka bentuk yang sangat kuat, memberikan anda kawalan sepenuhnya terhadap reka bentuk laman web anda. Pembangun Divi membolehkan anda membuat susun atur yang sangat unik. Dan bahagian yang terbaik? Anda tidak perlu risau tentang menyentuh kod. Sudah tentu, Divi juga mempunyai reka bentuk web responsif dan susun atur halaman yang telah dibuat sebelumnya.

 Maklumat lanjut: Demo tema & muat turun

Tema Terbaik untuk Blogger

Pertaruhan terbaik untuk blogger? Tema yang memberikan berat yang sama pada kata dan gambar. Lagipun, blog adalah seni berjaya menggabungkan naratif bertulis yang menarik dengan naratif visual yang menarik.

Nasib

et_fable

Direka untuk memudahkan penceritaan visual melalui variasi post, Fable benar-benar menakjubkan.

Ini sangat luas untuk membaca dengan mudah, direka dengan gaya format panjang lebar penuh. Ia juga mempunyai reka bentuk yang responsif; Fable menggunakan pertanyaan media CSS untuk mencetuskan susun atur yang berbeza untuk menampung ukuran skrin yang berbeza. Tidak perlu lagi mengezum dan menatal pada telefon bimbit atau tablet. Ia juga lengkap dengan templat halaman dan kod pendek, yang bermaksud anda boleh membuat reka bentuk yang rumit tanpa perlu menghadapi kod konvulsi. Secara keseluruhan, Fable ringkas, profesional, dan menyajikan kandungan yang mudah dibaca. Ini adalah tema yang sempurna untuk blogger lama.

 Maklumat lanjut: Demo tema & muat turun

Asal

et_originOrigin adalah tema berasaskan grid yang dikurniakan dengan sifat naratif yang kuat; ia berfungsi untuk menyampaikan cerita melalui gambar, mengisi layar dengan foto.

Tema ini sesuai untuk artis yang ingin mempamerkan karya mereka dalam portfolio seperti laman web atau untuk blogger yang ingin memberikan pembaca mereka cara yang mudah dan menarik untuk menavigasi melalui banyak catatan mereka. Aspek reka bentuk yang responsif dari Origin sangat penting di sini, kerana laman web yang dipenuhi dengan gambar sering menjadi canggung untuk menavigasi pada tablet dan peranti mudah alih.

Nasib baik, Origin, seperti banyak tema ET lain, menggunakan pertanyaan media CSS untuk mencetuskan susun atur yang berbeza untuk menampung ukuran skrin yang berbeza. Anda tidak perlu risau pengguna menatal dan mengezum lagi.

Demo tema & muat turun

Rubah

et_foksiFoxy adalah tema WordPress yang direka khas untuk perniagaan.

Secara keseluruhan, kekuatan utamanya adalah fungsi dan struktur, tetapi ia tetap memberikan daya tarikan visual ke meja. Tema ini mempunyai reka bentuk responsif, ePanel, navigasi yang mesra pengguna, susun atur halaman yang fleksibel, dan kod pendek.

Lawati Tema Elegan dalam talian: http://www.elegantthemes.com/

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me